rasta - Pon 20 Lut, 2012 No qarwa, chcę dobrze Sam pisze, że szuka szuka taniej opony do bujaki potem przeskakuje na Pederale RS-R czyli opony 2x droższe. Jakby co mogę i P Zero Nero sprzedać mnie to ryba, ofertę mam dużą. Chociaż w tym rozmiaża to słabo z wyborem.
pumfkp napisał/a:
na szybszą jazdę po ulicy bym brał RE050 (a) albo lepiej tego następce (to co Trojan ma u siebie w st'ku).
Masz na mysli S001, są to opony z najtawrdzą boczną scianką, z jaką się spotkałem w ulicznej oponie. Też polecam, niestety w tym rozmiarze nie mam w ofercie. Tyle, że te opony wyjdą tyle co Pederale.pum - Pon 20 Lut, 2012
M napisał/a:
Czuję tu jakąś pogardę
nah... po prostu po co tworzyć 3 wątki w których będziemy spamować jak może być 1 M - Pon 20 Lut, 2012 Luz, ja sądzę że w tym temacie można wszystko ogarnąć.rasta - Pon 20 Lut, 2012 Problem jest taki, że w tym rpzmiarze jest w ogóle sałby wybór, np. S001 nie wystepuje, Bridgeston ma tylko jakieś ER300 po najmnije 460 pln szt. siema - Pon 20 Lut, 2012
rasta napisał/a:
No qarwa, chcę dobrze Sam pisze, że szuka szuka taniej opony do bujaki potem przeskakuje na Pederale RS-R czyli opony 2x droższe.
Ej, ja nie pisałem że ma być tanio Przyznaj po prostu, że chciałeś sprzedać te zalegające Ci Interstany
Bridgestone faktycznie odpada, bo nie ma nic ciekawego w tym rozmiarze.
M napisał/a:
Luz, ja sądzę że w tym temacie można wszystko ogarnąć.
Można, bo i ja w końcu dowiem się tego co mnie interesuje. Ale podobny temat był pewnie już przerabiany z pięć razy (zapewne nie identyczny, bo nie było wtedy najlepszych Interstate'ów i Pederali, ale to by było już coś). A tak, to pewne tematy częstokroć się powtarzają, pewne wartościowe rzeczy gubią. Ja osobiście żałuję, że nie powstaje jakaś taka spójniejsza baza wiedzy budowana przez tych wszystkich wariatów z hh rasta - Pon 20 Lut, 2012
siema napisał/a:
Ej, ja nie pisałem że ma być tanio Przyznaj po prostu, że chciałeś sprzedać te zalegające Ci Interstany
Stary nic mi nie zalega, patrze se przez WWW co mam na stanie u dystrybutora i jak kliknę jutro mam w firmie, nawet jakby klient się rozmyślił i nie odebrał opon, mogę je odesłać nie ponosząc żadnych kosztów.siema - Pon 20 Lut, 2012 Rasta, Rasta. Żartowałem przecież was79 - Pon 20 Lut, 2012 Rasta jest nabuzowany dzisiaj, chyba nie zamoczył w łikent M - Pon 20 Lut, 2012 W racingtires jest powyżej 4k netto rabat Robimy grupona?
Ja chce wziąć dwie sztuki pederali to już jest lekką rączką prawie 1,2k pln.rasta - Pon 20 Lut, 2012 Wracajac do wysmiewanego Interste
Panowie powiedzmy sobie szczerze, jeszcze 2 lata temu nikt z nas nie słyszął o Federalu, i na pewno nie wydałby na niego złotówki. Teraz Federal to szczyt marzeń
Kto wie może za rok Interstate wypuści na rynek slicka i się będziemy o niego zabijać. Interstae i Federal to ta sama chińszczyzna.
A ty Siema, weź się qarwa określ, najpierw piszesz że szukasz opony do bujaki i zapodajesz linki do Chińszczyzny, a za chwilę wyskakujesz z RS-R. Jak masz 2K to zaraz znajdę ci opony za 2k, za 3K też coś się wynajdzie. Tylko, że do bujaki taki Interstate na prawdę jest git, a RS-R do bujaki po ulicy to nieporozumienie. Ja sprzedając opony za 1K czy 3K zarabiam tyle samo więc mnie ryba co sprzedam. Po prostu staram się doradzić. A co do RS-R to mam kumpla co lata na nich na co dzień po ulicy ale on ma u siebie 400 Km na przedniej osi i wtedy taka opona na ulicy ma sens.M - Pon 20 Lut, 2012 Ja myślę Piotrek że dałeś się strollować
Nikt nic do tych opon nie ma, no może nazbyt często o nich piszesz ale w sumie jeśli są dobre to dobrze polecać.
Pozdr.rasta - Pon 20 Lut, 2012 Pisałem o nich bo są za śmieszną kasę a naprawdę dają, ale jak nie chcecie to huj, własnie się skończył od dziś ma w ofercie tylko P Zero Nero
Naprawdę polecam dobra opona, 205/45/16 - 420 pln szt M - Pon 20 Lut, 2012 A LINGLONG I WANLI? siema - Pon 20 Lut, 2012
rasta napisał/a:
A ty Siema, weź się qarwa określ, najpierw piszesz że szukasz opony do bujaki i zapodajesz linki do Chińszczyzny,
Rasta, człowieku men! Jakie linki? Do jakiej Chińszczyzny?
Jak Ci się nie chce przewertować paru stron, to kliknij tutaj: http://forum.hothatch.org/search.php
Wpisz 'siema' w Szukaj Autora. Później w opcjach wyszukiwania wybierz dział 'Techniczne', następnie zaznacz 'Posty' i wybierz '1 dzień' przy 'Przeszukaj ostatnie'.
Zamiast udowadniać, że nie jestem koniem sam na własne oczy zobaczysz, że coś żeś pokręcił waćpanie.
Aż strach teraz o coś zapytać. Milczę zatem Kenet - Pon 20 Lut, 2012 BTW - nie mogę zrozumieć sensu kupowania dwóch mega klejących opon na przód i dwóch gorzej klejących na tył. Szczególnie do lekkich i krótkich FWD gdzie na hamowaniu bardzo łatwo odkleić tylną oś.
Jeździłem w tym roku w konfiguracji Profil przód / R1R tył (Uensz) oraz R888 przód / Federal 595 tył (Kielce) - i był mega kondon jeśli chodzi o zachowanie tyłu, non stop na kontrze jechałem na hamowaniu i w zakręcie.
Od razu napiszę, miałem bezpośrednie porównanie z jednego dni do 4ech takich samych Profili na aucie (Uensz), oraz do R888 tył i Federal 595 przód - nie było żadnych problemów, jechało się ok, auto robiło to co chciałem.
Jeśli już 2 różne gumy na osiach, to lepiej klejące wrzucałbym na tył bez zastanowienia.
M rozumiem, że chcesz kupić FZy na przód, a co z tyłem?