Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo
Greg - Śro 11 Mar, 2015
MoRToN napisał/a:
Greg napisał/a:
Chloru napisał/a:
Cartoon, operat operatem a rynek rynkiem. Oczywiście życzę znalezienia kupca ale IMHO pół bańki za 2 pokoje to lekki overkill.
Dokładnie. Mam na sprzedaż takie w centrum, wycenione na 860. Za 780 chyba nie chce się sprzedać od ponad roku.
2 pokoje za 800k ?
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba 70m2 przerobione na biuro (łatwe do zamiany na mieszkanie bo to tylko ścianki z GK) - teraz są 3 pomieszczenia + hall + mała kuchnia i łazienka.
100m od Ronda ONZ.dzik - Pon 23 Mar, 2015 Z tym płaceniem wynajmu przez biura to jak się trafi frajera, zobaczcie jakie są stawki najmu od miasta, za 2kPLN/mies można mieć 100m2 przy placu politechniki. Wynająć pod biuro i zamieszkać Michał - Pią 27 Mar, 2015 hej
Dostałem telefon od wynajmującego ze zgubił klucze od fury a jest w szczecinie i czy mógłbym podjechać do mojego mieszkania, wziąć zapasowe klucze i mu wysłać dhelem. Mówie spoko. Pojechałem - o to co zastałem ...Michał - Pią 27 Mar, 2015 wstawiam dla porównania zdjęcia dzień w jakim mieszkanie opuściłem ( i w jakich warunkach żyłem generalnie pare lat )
dodatkowo
pozrywane karnisze
rozjebane zamki
wszechobecne smiecie
taras to chlew - o tym to nawet nie chce myśleć ( kwiaty wyglądają jak gówno, kompletu z tarasu nawet nie sprzątneli na "zime" )
rozjebana podłoga
ściana w paski ( ta gdzie jest TV ) cała rozjebana
syf
syf
syf
syf
fugi w łazience CZARNE ( grzyb ? )
wszedzie pierdolnik
poszczerbione tapety
jebie w mieszkaniu moczem , tak jakby ktoś sie zlał
myśle co zrobić .Kamill - Pią 27 Mar, 2015 Szkoda troche, ale chyba przy wynajmnie nie unikniesz tego. Część rzeczy mieści się pewnie w kaaucji. Śmieci i syfu nie licz, to jest do ogarnjęcja i w sumie ich sprawa jak mieszkają. Reszte uszkodzeń sobie podsumuj i wyjdź z propozycją podniesienia kaucji o tą kwotę z nawiązką. Jak mają dzieciaka to myśle że to może być niestety dopiero początek.
BTW o kwietnik na balkonie jak ktoś nie zabiegał to raczej dbać nie bedzie, wiec takie rzeczy można odrazu spisać na straty.Michał - Pią 27 Mar, 2015 tak jak napisałeś - z brudasami nie bede sie przepychać,ale po prostu mega szkodaBonczek - Sob 28 Mar, 2015
Michał napisał/a:
myśle co zrobić .
Zwrócić uwagę póki czas i zakończyć współpracę, takie typy sie raczej nie zmieniają.roj - Sob 28 Mar, 2015 jak się wynajmuje mieszkanie w takiej okolicy to trzeba się liczyć z cyganerią..
EmerytRs2 - Sob 28 Mar, 2015 Sprzedam tanio kontener, wystawiam fv.Majac na uwadze, ze posiadam dusze artysty zamienie na obraz ze sciany. anjas - Sob 28 Mar, 2015
Michał napisał/a:
jebie w mieszkaniu moczem , tak jakby ktoś sie zlał
myśle co zrobić .
prawdopodobnie są fanami pissingu. Trudno wnikać w czyjeś życie seksualne ale możesz im ewentualnie zaproponować, żeby przed igraszkami wyścielili mieszkanie brezentem.EmerytRs2 - Sob 28 Mar, 2015 Michal jak nie lubisz zapachu moczu wynajmuj tylko szejkom !Siadly - Sob 28 Mar, 2015 A ja myślę, że ta różnica na fotkach wynika z innego, gorszego oświetlenia. Manipulacja.Jakarti - Sob 28 Mar, 2015 Michał,
wypowiedz umowe, zajeb kaucje i jak neda sie pluli to do sadu jak im nie pasuje
masz "jeszcze" ladne mieszkanie i chyba Bonku napisal - lepiej nie bedzie. jak jebie moczem a tapety rozkurwione to moze sobie wzieli zwierzatko jakies male?
masz w umowie ze moga / nie moga?
Zrobiles dokladny remanent i dok. zdjeciowa przed przekazaniem mieszkania?
Tak czy siak masz rozkurwiony kwadrat ktory Ci designersko opracowalem wiec wyjeb tych dobroczyncow koorwa prosze
Mozesz dac im JEDNA szanse okreslona w czasie ale moim zdaniem nie ma co liczyc na poprawe
blyskawicznie znajdziesz sobie nowych lokatorow
Ps fugi pod prysznicem standard jak sie nie wietrzy pomieszczenia
na dodatek, u mnie w obu wynajmowanych mieszkaniach jak sie postawi cis na tych fugach to wtedy czernieja. mozna to doszorowac ale po pewnym czasue wchodzi gleboko i trzeba wymieniac fugeJakarti - Sob 28 Mar, 2015 a i jeszcze jedno wazne
Jakkolwiek to zabrzmi ale skad masz te foty? robiles je przy nich czy wpierdiles sie na przypal gdy ich nie bylo? masz klucze?
jesli jedno z powyzszych to sie nie przyznawaj bo zaczna kombinowac ze np cos zginelo.. musisz sie wbic gdy beda w domu i zrobic foty. sam burdel "podzieckowy" bez znaczenia ale wszystkie zniszczenia mozesz ofocic, dac warning, podpisac kwity ze przyjeli do wiadomosci i ze mieszkanie jest w stanie gorszym niz zastali - nie jest to zwykle uzytkowanie.. i liczyc na to ze cos sie zmieni
Tak jest ziomus za pierwszym razem niestetety
zapis sobie na kompie w pliku umowa v2 od razu wszystko to co teraz wyszlo
zwierzeta domowe
rosliny (czy ktos chce wziac odpow. czy nie)
obowiazek chowania tarasowego wypoczynku np 31.10
utrzymanie prysznica w czystosci
stan tapet (zadarcia i foty)
opoznienia w rachunkach i np naliczanie kar gdy sa opoznienia
i obowiazek informowania Ciebie o wszystkich fakapach / obowiazek naprawienia albo twoja / fachowca wizyta i naprawa ( majk zlota raczka:) )
przykro mi stary ze tak sie dzieje
przejalem sie troche to slowotok/ tekstotok mnie zlapal..Anonymous - Sob 28 Mar, 2015
Michał napisał/a:
hej
Dostałem telefon od wynajmującego ze zgubił klucze od fury a jest w szczecinie i czy mógłbym podjechać do mojego mieszkania, wziąć zapasowe klucze i mu wysłać dhelem. Mówie spoko. Pojechałem - o to co zastałem ...