Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Pią 06 Kwi, 2012
Cytat:
Piękny pajac,
wiesz gdzie mnie znaleźć
Przez chwilę się zastanawiałem co to za akcja,że cały czas mi wytykasz jakieś tam chamstwo, brak pokory i kij wie co jeszcze. Ale przecież to Ty synkowi kamerkę w domu zakladasz,żeby sprawdzić co sobie tam majstruje przed kompem . Ochłoń i daj mi spokój, bo i tak nic nie zmienisz.Rasputin - Pią 06 Kwi, 2012 Ja tam poczucie humoru i specyficzny sposób pisania Marka23 lubię
Nie wiem z czym macie problem...nie lubie = ignoruje Janusz - Pią 06 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
Ja tam poczucie humoru i specyficzny sposób pisania Marka23 lubię
Nie wiem z czym macie problem...nie lubie = ignoruje
+1Walle - Sob 07 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Marek, kurcze RS TDI jeździłem na fotelu pasażera, a RS Pb jako kierowca. Stąd ta ocena.
Ja nie tyle nie mogę przeżyć, że ktoś może mieć normalne auto, tylko nie umiem zrozumieć Twoich zmian, którymi raczysz (potrzebnie?) się z nami dzielić.
Weź kup auto i się pochwal, bo z jednej strony sam wszystko wiesz najlepiej, lecisz 200 zakręty, które większość tu leci 60 i masz w du.pie opinie ekspertów, a z drugiej nie zdzierżysz jak ekshibicjonistycznie- facebookowo nie podzielisz się swoimi przelotami myślowymi. Chyba, że po prostu - może Cię nie zrozumiałem - chcesz utrzymać zainteresowanie jakże fascynującym tematem zakupu Octavii i swoją osobą.
Cieszę się, że masz rajdówkę. Masz też przerośnięte ego, literackie zacięcie, MBA z rally cross'u, tytuł Mężczyzny Roku i Order Uśmiechu.
Życzę powodzenia w zakupie Octavii. Serio, jaka to wersja silnikowa by nie była.
No coż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jest temat to sobie w nim piszę. Nikt nie każe Ci tego czytać. Tak samo ja pomijam opisy wozideł które miał miałeś w życiu, bo nie interesuje się struclami które 0-100 robią powyżej 15 sekund. I nigdy nie pytam Cię "Walle po co kupiłeś to gówno?". Więc jak tu pytam/dywaguje o hothatchach, octaviach czy nawet za,je,banych rowerach, to wierz mi,że opinia kapelusza płacącego kartą nawet za kibel na mieście mnie nie interesuje.
Walle napisał/a:
a RS Pb jako kierowca. Stąd ta ocena.
trzymając sie tematu, to kumam,że z Twoją historią historią motoryzacyjną 10 min w RS
do dziś powoduje u Ciebie erekcję.
Franek napisał/a:
Marek, w podstawie widzę 110K.
Czyli rozumiem, że 80 to przestrzelone i nie do osiągnięcia?
Nie wiem, 90K?
Tylko za tą kasę to manual
106.500,00 seria + tempomat i alarm. W serii jest dość syto, ksen, alum 17,kubly i takie takie.
Drogi Oktawianie!
Śmiałem twierdzić, za co sam siebie przepraszam, że mimo całej kabaretowej bufonady, którą spływa Twa postać na tym forum masz mimo wszystko ździebko jakże ważnego przy tej prezentowanej przez Ciebie wizji samego siebie poziomu i równoważącej ironiczno-dowcipno-krytyczne uwagi - kultury. Cholernie mi ku.rwa przykro, że srogo się myliłem.
Gdybyś się tak po napoleńsku nie zakogucił i przeczytał mój post ze zrozumieniem i dystansem to zauważył byś, że nie było tam obrażania Twej szanownej osoby tylko humorystyczne zwrócenie uwagi na Twe - Oktawianie - niezdrowe aż zwracanie uwagi na z różnych życiowych powodów żywe zainteresowanie czesko-niemieckim produktem quasi - motoryzacyjnym. I tyle. No może plus krótka ironiczno-dowcipno-krytyczna charakterystyka bohatera (ale nie obraźliwa Broń Boże! )
Trzymaj się ramy.no name - Sob 07 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
żeby sprawdzić co sobie tam majstruje przed kompem
Widzę że czytanie ze zrozumieniem też jest problemem
Rasputin napisał/a:
.nie lubie = ignoruje
właśnie nie ma tu tej funkcji Marek23 - Sob 07 Kwi, 2012
Cytat:
Drogi Oktawianie!
Śmiałem twierdzić, za co sam siebie przepraszam, że mimo całej kabaretowej bufonady, którą spływa Twa postać na tym forum masz mimo wszystko ździebko jakże ważnego przy tej prezentowanej przez Ciebie wizji samego siebie poziomu i równoważącej ironiczno-dowcipno-krytyczne uwagi - kultury. Cholernie mi kurka przykro, że srogo się myliłem.
Gdybyś się tak po napoleńsku nie zakogucił i przeczytał mój post ze zrozumieniem i dystansem to zauważył byś, że nie było tam obrażania Twej szanownej osoby tylko humorystyczne zwrócenie uwagi na Twe - Oktawianie - niezdrowe aż zwracanie uwagi na z różnych życiowych powodów żywe zainteresowanie czesko-niemieckim produktem quasi - motoryzacyjnym. I tyle. No może plus krótka ironiczno-dowcipno-krytyczna charakterystyka bohatera (ale nie obraźliwa Broń Boże! )
Fajnie Walle piszesz, ja się nie obrażam. Tylko zmeczony jestem komentarzami o dieslach/kombikach/itp od ludzi, którzy najwięcej wachy spalili grająć endurance w GT5 czy coś w tym stylu.Bart - Sob 07 Kwi, 2012 ja moim ducato spaliłem ropy za ponad 200 tysięcy złotych, czuję się ekspertem Marek23 - Sob 07 Kwi, 2012
Cytat:
ja moim ducato spaliłem ropy za ponad 200 tysięcy złotych, czuję się ekspertem
Też zawsze w sprawach wrażen z jazdy w danym dostawczaku dzwonię i Ci raportuję Bart - Sob 07 Kwi, 2012 Anonymous - Sob 07 Kwi, 2012 lukp - Sob 07 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Też zawsze w sprawach wrażen z jazdy w danym dostawczaku dzwonię i Ci raportuję
Marek23 czym ostatnim śmigałeś i warte zainteresowania , bo ja chyba z Bartem podobna branża szymlorek - Nie 08 Kwi, 2012 Dobra kur*@&! jestem pijany i smutny !
Za hooy w porównaniu z 1.9 TDI asz/arl + ten gówniany beem klekot nie jedzie..
Dzisiaj popatrzyłem niechcący na przebieg w aucie.. i konkluzja jest nastepująca,
Ile trzeba dać a zdrowego EP3 Type-r z początków produkcji ? ...rozrzut na alledrogo jest na ponad 20k
ewentualnie Corolla T/S ?
Nie ma turbin, nie ma miliarda czujniczków, zwykłe mocniejsze 2.0 N/akubek13 - Nie 08 Kwi, 2012
szymlorek napisał/a:
Dobra kur*@&! jestem pijany i smutny !
Za hooy w porównaniu z 1.9 TDI asz/arl + ten gówniany beem klekot nie jedzie..
Dzisiaj popatrzyłem niechcący na przebieg w aucie.. i konkluzja jest nastepująca,
Ile trzeba dać a zdrowego EP3 Type-r z początków produkcji ? ...rozrzut na alledrogo jest na ponad 20k
ewentualnie Corolla T/S ?
Nie ma turbin, nie ma miliarda czujniczków, zwykłe mocniejsze 2.0 N/a
Słuszny Tok.
Dobrze zestrojone dwu-litrowe N/A przez fabrykę to jest to co lubię.
Myślę że za przyzwoitego Cifa EP-3, bezpiecznie w PL trzeba dać minimum 30-32tys. W DE jak czasami śledzę TypeR-y, to od 10k Eu nadal trzeba położyć za egzemplarz z rozsądnym przebiegiem. Corollca także niegłupi pomysł, szczególnie gdyby taka TTE z kompresorem się trafiła..
Za nieco ponad 30tys Clio Sporta III także możesz dorzucić do puli. Zawsze to świeższe/młodsze auto jednak..KarQ - Nie 08 Kwi, 2012 szymlorek, witam w klubie.
Jedynym plusem jest, że za 100zł robię 270km po Wawie, ale mam dość tego klekotu
Focus ST 2006-2007r kto ma jakieś doświadczenia, co trzeba robić w motorze, na co uważać itd...?
Ile trzeba liczyć na zdrowy egzemplarz ?no name - Nie 08 Kwi, 2012
KarQ napisał/a:
Focus ST 2006-2007r kto ma jakieś doświadczenia, co trzeba robić w motorze, na co uważać itd...?
Doświadczenie ma trojanst i miniac
Cytat:
Ile trzeba liczyć na zdrowy egzemplarz ?
Problem ze zdrowymi nie przekoszonymi egzemplarzami