To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

Marek23 - Czw 29 Mar, 2012

pumfkp napisał/a:
Teraz jeszcze jedno, policz sobie ile kosztuje trening to bedziesz wiedzial dlaczego zawodnicy wola jechac na rajd bez treningu niz na trening i pozniej nie miec na rajd

to do mnie przemawia.

Powinienes pum w takim razie sam zaczac sie scigac w rpp i tyle.

106 - Pon 02 Kwi, 2012

jakby kogos interesowalo to zapoznanie na swidnickim mozna sobie rozlozyc
na 2 dni.... np. 2 przejazdy w piatek i 1 w sobote... byle zmiescic sie w czasie
i dopuszczonej liczbie przejazdow.

zglaszajac sie przez zgloszenia.pzm.pl karta OA generuje sie tylko dla organizatora
i otrzymuje sie ja dopiero na odbiorze.

wyslalem wczoraj zgloszenie :] bziummmmmm

pum - Pon 02 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
Powinienes pum w takim razie sam zaczac sie scigac w rpp i tyle.

za mało umiem i nie mam pieniędzy.

na lotnisku ciężej wydzwonić, a koszty są pewnie z 10 razy mniejsze. planuje uderzyć w wpp w przyszłości. póki co się uczę.

anjas - Pon 02 Kwi, 2012

pumfkp napisał/a:
wpp

Wielki Pokaz Penisów?

Jakie są nagrody, bo może i ja bym w to wszedł. Kurioza bywają doceniane ;)

pum - Pon 02 Kwi, 2012

anjas napisał/a:
Jakie są nagrody, bo może i ja bym w to wszedł. Kurioza bywają doceniane

uścisk ręki kubasa :)

Bart - Pon 02 Kwi, 2012

pumfkp napisał/a:
anjas napisał/a:
Jakie są nagrody, bo może i ja bym w to wszedł. Kurioza bywają doceniane

uścisk ręką kutasa :)

to może być bolesne xD

Marek23 - Pon 02 Kwi, 2012

Panowie, tak se licze koszty do RPP, ile wydam na:
- dwa fotele z aktualnym homo (moje przepadło)
- to samo z pasami
- kask z hansem i centralka Stilo (poleca się tą firmę, w sensiie,że super w nich słychać)

Pomijam akcję ze skrzynią, bo na full serii to tam nie mam co szukać.

Pytam, bo nie wiem czy nie pojechać sobie pare rajdów 3L na razie, gdzie auto mam gotowe do startu.

Bad-i - Pon 02 Kwi, 2012

Kask, pasy, fotel to zależy. Ale centralne kup w Łodzi
qbus - Pon 02 Kwi, 2012

2000 za wersje bida pasów i foteli... w góre to nieograniczone.
Mick - Pon 02 Kwi, 2012

Maras w podpisie masz mój numer i mail.
Jak chcesz to Ci zrobie wycene na każde jakie są i w wersji mega bida i ciut lepiej aż po top :)

Qba jest zadowolony z setupu, który jest w Hondzie, więc Tobie też by leżał, albo ciut uboższa wersja też będzie ok.

Przem_106 - Pon 02 Kwi, 2012

Juz gdzies to pisałem, ze zazdroszcze wam tych RSMSL. Tak własnie powinno byc w RPP.
I na twoim miejscu Marek bym to jechał, choc widac, ze konkurencja jest coraz silniejsza i wyscig zbrojen nie unikniony.

Jesli okazjonalne starty w RPP, to Kup nowe fotele, pasy i kask, a swoje przeterminowane sprzedaj. Wyjdzie, ze do całosci będziesz musiał dopłacic 1000-1200zł, a więc nie tak tragicznie. Przy okazjonalnych startach Hansa bym poprostu wypozyczał.
Mysle, ze jak nie w 2013, to napewno w 2014 RPP upadnie, byle by HANSOW nie wymyslili do RD3L :lol2:

qbus - Pon 02 Kwi, 2012

Cytat:
Qba jest zadowolony z setupu, który jest w Hondzie, więc Tobie też by leżał, albo ciut uboższa wersja też będzie ok.

Taka wersja jest mega wypas ;]

Jeśli ktoś przymierza sie do zakupu pasów i Hansa to brac tylko pasy pod Hansa, kolosalna roznica w łatwości użytkowania oraz w wygodzie, minusem jest to że wtedy zawsze musimy jeździć z Hansem.

Marek23 - Pon 02 Kwi, 2012

Tzn, ja na na pewno chcę pojechać Barbórkę Cieszyńską, z resztą nie wiem. Chcę jechać rajd Mikołówski w 3L, potem zobaczymy.

Mick, ok, napiszę potem PW w sprawie sprzętu. A jak się jeździ z HANSem? Trzeba się przyzwyczaić do tego,że głowy za bardzo nie można obracać,itd?

Bad-i - Pon 02 Kwi, 2012

Przem_106 napisał/a:

Mysle, ze jak nie w 2013, to napewno w 2014 RPP upadnie, byle by HANSOW nie wymyslili do RD3L :lol2:

a ja mysle ze takiej opcji nie bedzie

CHRZANEK - Pon 02 Kwi, 2012

Marek23 napisał/a:
Panowie, tak se licze koszty do RPP, ile wydam na:
- dwa fotele z aktualnym homo (moje przepadło)
- to samo z pasami
- kask z hansem i centralka Stilo (poleca się tą firmę, w sensiie,że super w nich słychać)

Tylko szukając oszczędności nie daj się skusić na Sparko Sprinty (takie najtańsze fotele Sparco) lub analogiczne kubły innych firm.
Są okropnie niewygodne.

Brałbym Bimarco + pasy RRS.

Co do centralki to słyszałem że stilo niezłe, ale chyba kazdy zestaw z duzymi "słuchafonami" powinien być OK bo dobrze izoluje hałas z zewnątrz.