M - Sob 24 Gru, 2011 Kubas zarezerwoał pierwsze miejsce w generalce na następnym ułęzu
Mam nadzieje że Mick się nie denerwuje że mu reklamujemy temat ponieważ wszystkie słowa są indeksowane w googlu - temat jest publiczny faldzip - Sob 24 Gru, 2011 Ulez i Ulez... A nie mysleliscie moze nad lotniskiem w NMnP? Ogolnie to jest ono z wielkich plyt i sie jedzie tudu tudu tudu + droga asfaltowaprzez bunkry i do hangaru. Charakterystyka asfaltu troche bardziej oesowa niż torowa. Mi tam sie podoba bardziej niz w UlezuM - Sob 24 Gru, 2011 Mysle ze bysmy juz tam jezdzili gdyby bylo ok. Mi jest daleko do oesow. Upalam po plaskim ladnym asfalcie Yarko - Sob 24 Gru, 2011 faldzip, jeśli miałbym jakiegoś chrupa do upalania to pewnie napier*alałbym po wszystkim, a tak to mi po prostu szkoda fury na wyryp, wiem nie zostanę pewnie lotniskowym mistrzem świata, muszę z tym żyć kosmita - Sob 24 Gru, 2011 Tam wcale nie jest tak źle, kwestia jak się ustawi próbę, ale faktycznie w Ułężu nawierzchnia jest lepszaJanusz - Sob 24 Gru, 2011
Yarko napisał/a:
wiem nie zostanę pewnie lotniskowym mistrzem świata, muszę z tym żyć
musiałbyś pokonać morsa i jego Raste:DAnonymous - Sob 24 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
musiałbyś pokonać morsa i jego Raste:D
Perfect kamil - Sob 24 Gru, 2011 to że większość jeździ nie oznacza, że i ja muszę chce slicki w prawidłowym rozmiarze za mniejszą kase niż R888 w rozmiarze większym niż jest przewidziane, a tak na prawdę to jak będę kupował to zacznie się kombinacja bo będę potrzebował jakiś lekkich felg na 14" lub pucharówek. Albo pozakładam je na serię a do normalnej jazdy kupie coś ładnego na 15" propozycje prosze przesyłac na mojego Pimpa - będa pomukiMick - Sob 24 Gru, 2011 Na początku pomyślałem, że niezły burdel się zrobił, ale z drugiej strony tak jak napisał eM wszystko jest na +
GeKo napisze Ci później na pw. Ale normalna cena to 269 plnkamil - Sob 24 Gru, 2011 Mick, masz cały czas moje przewody w oplocie - wiesz te pedalskie - różowe ? Bo pomału czas nadchodzi abym je odebrał.pum - Sob 24 Gru, 2011 taka specyfika tego forum.Mick - Sob 24 Gru, 2011
kamil napisał/a:
Mick, masz cały czas moje przewody w oplocie - wiesz te pedalskie - różowe ? Bo pomału czas nadchodzi abym je odebrał.
nie mam już tych pedalskich... ale za to mam innych firm więc jak Cie najdzie ochota to oczywiście daj znać no name - Sob 24 Gru, 2011 Mick, ja te niebieskie RRS-y biorę na bank więc klep
Kiere bym musiał podotykać przed zakupem Mick - Sob 24 Gru, 2011
no name napisał/a:
Mick, ja te niebieskie RRS-y biorę na bank więc klep
Kiere bym musiał podotykać przed zakupem
pasy postaram się zamówić w tym tygodniu, bo niestety w mój stały dostawca nie ma już nic.
A co do kiery to musimy się zgadać z GREGiem pomacasz i zadecydujeszrasta - Sob 24 Gru, 2011
kosmita napisał/a:
Tam wcale nie jest tak źle, kwestia jak się ustawi próbę, ale faktycznie w Ułężu nawierzchnia jest lepsza
Ja bym to ujął inaczej, przy NMnP to Ułęż jest torem F1, ale mnie to zwisa jak będzie dobre upalanie na NMnP to lecę
Janusz napisał/a:
Yarko napisał/a:
wiem nie zostanę pewnie lotniskowym mistrzem świata, muszę z tym żyć