To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - www.RacingShop.pl

M - Sob 24 Gru, 2011

Kubas zarezerwoał pierwsze miejsce w generalce na następnym ułęzu :d

Mam nadzieje że Mick się nie denerwuje że mu reklamujemy temat ponieważ wszystkie słowa są indeksowane w googlu - temat jest publiczny :>

faldzip - Sob 24 Gru, 2011

Ulez i Ulez... A nie mysleliscie moze nad lotniskiem w NMnP? Ogolnie to jest ono z wielkich plyt i sie jedzie tudu tudu tudu :) + droga asfaltowaprzez bunkry i do hangaru. Charakterystyka asfaltu troche bardziej oesowa niż torowa. Mi tam sie podoba bardziej niz w Ulezu
M - Sob 24 Gru, 2011

Mysle ze bysmy juz tam jezdzili gdyby bylo ok. Mi jest daleko do oesow. Upalam po plaskim ladnym asfalcie :)
Yarko - Sob 24 Gru, 2011

faldzip, jeśli miałbym jakiegoś chrupa do upalania to pewnie napier*alałbym po wszystkim, a tak to mi po prostu szkoda fury na wyryp, wiem nie zostanę pewnie lotniskowym mistrzem świata, muszę z tym żyć :/
kosmita - Sob 24 Gru, 2011

Tam wcale nie jest tak źle, kwestia jak się ustawi próbę, ale faktycznie w Ułężu nawierzchnia jest lepsza
Janusz - Sob 24 Gru, 2011

Yarko napisał/a:
wiem nie zostanę pewnie lotniskowym mistrzem świata, muszę z tym żyć :/

musiałbyś pokonać morsa i jego Raste:D

Anonymous - Sob 24 Gru, 2011

Janusz napisał/a:

:wall:

Perfect :rotfl: :rotfl:

kamil - Sob 24 Gru, 2011

to że większość jeździ nie oznacza, że i ja muszę ;) chce slicki w prawidłowym rozmiarze za mniejszą kase niż R888 w rozmiarze większym niż jest przewidziane, a tak na prawdę to jak będę kupował to zacznie się kombinacja bo będę potrzebował jakiś lekkich felg na 14" lub pucharówek. Albo pozakładam je na serię a do normalnej jazdy kupie coś ładnego na 15" propozycje prosze przesyłac na mojego Pimpa - będa pomuki
Mick - Sob 24 Gru, 2011

Na początku pomyślałem, że niezły burdel się zrobił, ale z drugiej strony tak jak napisał eM wszystko jest na + :)

GeKo napisze Ci później na pw. Ale normalna cena to 269 pln

kamil - Sob 24 Gru, 2011

Mick, masz cały czas moje przewody w oplocie - wiesz te pedalskie - różowe ? Bo pomału czas nadchodzi abym je odebrał.
pum - Sob 24 Gru, 2011

taka specyfika tego forum.
Mick - Sob 24 Gru, 2011

kamil napisał/a:
Mick, masz cały czas moje przewody w oplocie - wiesz te pedalskie - różowe ? Bo pomału czas nadchodzi abym je odebrał.

nie mam już tych pedalskich... :( ale za to mam innych firm więc jak Cie najdzie ochota to oczywiście daj znać :)

no name - Sob 24 Gru, 2011

Mick, ja te niebieskie RRS-y biorę na bank więc klep ;D
Kiere bym musiał podotykać przed zakupem :>

Mick - Sob 24 Gru, 2011

no name napisał/a:
Mick, ja te niebieskie RRS-y biorę na bank więc klep ;D
Kiere bym musiał podotykać przed zakupem :>

pasy postaram się zamówić w tym tygodniu, bo niestety w mój stały dostawca nie ma już nic.
A co do kiery to musimy się zgadać z GREGiem :) pomacasz i zadecydujesz

rasta - Sob 24 Gru, 2011

kosmita napisał/a:
Tam wcale nie jest tak źle, kwestia jak się ustawi próbę, ale faktycznie w Ułężu nawierzchnia jest lepsza

Ja bym to ujął inaczej, przy NMnP to Ułęż jest torem F1, ale mnie to zwisa jak będzie dobre upalanie na NMnP to lecę ;D

Janusz napisał/a:
Yarko napisał/a:
wiem nie zostanę pewnie lotniskowym mistrzem świata, muszę z tym żyć

Potwierdzam :]