pum - Pon 02 Maj, 2011 nie wiem jak będzie zorganizowane, ale zwykle jest tak, że albo ustawiasz się w kolejkę do Wróbla/instruktorów albo lecisz sam.
jeżdżąc tylko z instruktorami to pewnie z 8-10 przejazdów zrobisz. bez instruktorów to upalasz zwykle tyle na ile ci samochodu starczy albo ile masz ochotę roj - Pon 02 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
tak jak pisałem, jak wpuszczasz na lewy to możemy cała imprezę tak przelatać
jak kupię japońca bez przekładki to damy radę
pumfkp napisał/a:
jeżdżąc tylko z instruktorami to pewnie z 8-10 przejazdów zrobisz. bez instruktorów to upalasz zwykle tyle na ile ci samochodu starczy albo ile masz ochotę
spoko, myslałem, że czasowo w około 20 fur w pół dnia to bardziej po 5 na furę. Jak starczy samochodu to będzie nieźle Yarko - Pon 02 Maj, 2011 w ostatnią sobotę można było zrobić i ze 30 kółek, no generalnie jak się komu podobało, na prawdę takie imprezy są potrzebne chociaż do sprawdzenia ustawień samochodu, rozjeżdżenia się przed jakimiś zawodami itd.kamil - Pon 02 Maj, 2011 mi zależy na 2-3 kółkach z Wróblem a potem kilka samemu i będzie na tyle. Jakoś nie chcę aby mi się samochód skończył M - Pon 02 Maj, 2011 Potwierdzam wszystko powyższe
Do luźnego latania nie ma żadnej kolejki,
do jazdy z intruktorem jest - ale przy ponad 20 osobach będzie zapewne dwóch.
Jedyne co to trzeba pamiętać żeby w ciągu dnia wziąć odemnie gps+racechrono i strzelić sobie czasówkę (3-4 okr.) do klasyfikacji ogólnej. Dane przejazdów (NMEA) rozsyłam potem mailami jak ktoś chce sobie poanalizować cały tor jazdy i czasy na google earth lub innym sofcie do wizualizacji.
Jeździmy 9-15.
Pogoda - narazie nie ma co się bać bo długoterminowe się "wyciągają" do przodu a to na nasz +.pum - Pon 02 Maj, 2011 jak Wróbel to czasy tylko ze stopera powinny być jak zwykle
jak coś też będę miał zestawik RaceChrono + zewnętrzny Gps, więc mogę udostępnić.M - Pon 02 Maj, 2011 Jakiego masz gps?
Dobrze wiedzieć, lepiej nam pójdzie z pomiarami pum - Pon 02 Maj, 2011 QSTARZ BT-Q818bizon - Pon 02 Maj, 2011
M napisał/a:
Jeździmy 9-15.
danke
M napisał/a:
Pogoda - narazie nie ma co się bać bo długoterminowe się "wyciągają" do przodu a to na nasz +.
na dzien dzisiejszy mam juz wskazanie, ze nie bedzie padac, oby tak dalej roj - Wto 03 Maj, 2011
M napisał/a:
Do luźnego latania nie ma żadnej kolejki,
ja wiem, że pytania może idiotyczne ale.. co oznacza, że nie ma kolejki do przejadów bez insstruktora? Jak wygląda taki hot-hecz-trak-dej-ułęż? Np. trzy samochody jadą na raz w odstępie 15 - 20 sek czy jak? (pytam z ciekawości, i tak nie odpuszczę i pojadę;)
pewnie wezmę znajomego, któremu w ogóle obce jest zjawisko upalania.
weźmie go ktoś na prawy na jakieś bardzo nie-lajtowe kółko? M - Wto 03 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
QSTARZ BT-Q818
Mistrz
roj napisał/a:
ja wiem, że pytania może idiotyczne ale.. co oznacza, że nie ma kolejki do przejadów bez insstruktora? Jak wygląda taki hot-hecz-trak-dej-ułęż? Np. trzy samochody jadą na raz w odstępie 15 - 20 sek czy jak? (pytam z ciekawości, i tak nie odpuszczę i pojadę;)
Wjeżdzamy sobie na próbę zgodnie z własnym rozsądkiem - próba na 5km i trwa około 2-3minuty. Więc jeśli wjedziesz nawet co 15 sekund to między autami będzie 300-400metrów różnicy i to jest bardzo bezpiecznie.
Podzielimy tor na 3-4części czyli splity ABCD i czas każdego z osobna też będziemy zapisywać - widać będzie kto jest raczej szybszy na prostej, kto w zakrętach a kto wszędzie Michał - Wto 03 Maj, 2011 jak ze spaniem maćku ? i jaka cena ? bo zastanawiam sie czy nie zostane na noc na chlańsko a rano oglądare sobie szczelekamil - Wto 03 Maj, 2011 eM, wiemy jak rozstawiona jest próba ? 5 km to sporo i ciekaw jestem jak to będzie wyglądać.Yarko - Wto 03 Maj, 2011
kamil napisał/a:
eM, wiemy jak rozstawiona jest próba ? 5 km to sporo i ciekaw jestem jak to będzie wyglądać.
jakby nie było będzie fajnie
byle by pogoda dopisała bizon - Wto 03 Maj, 2011
Michał napisał/a:
jak ze spaniem maćku ? i jaka cena ? bo zastanawiam sie czy nie zostane na noc na chlańsko a rano oglądare sobie szczele
bym proponowal jak najszybciej zaczac dzwonic, bo moze ci zostac tylko namiot do spania. no chyba, ze M ma cos na czarna godzine.