Tak patrze i nie wiem na uj Wam taka duża szopka na święta Jakarti - Śro 26 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
a bieniu to kto?
po chuk mu kolka jak mial sprzedac samochod..
zapomnialem o nim EmerytRs2 - Śro 26 Paź, 2011 głupie pytanie.
koła które kupiłem, maja wykręcone zaworki z wentyli, zaworki posiadam.
wkręcę sam, czy jest szansa że z.ye.bie wentylek?Bonczek - Śro 26 Paź, 2011 Już jadę Ci wkręcić rasta - Śro 26 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
biorę to opony... kurfa serio.....
Tylko odbiór osobisty
Cytat:
raściak, to federale som ?
Jeszcze som
Maciusiowy napisał/a:
zwiększcie skos, bo jak no name pisał, złoży się Wam to jak śniegu napada
Mamy drabinę i umiemy z niej korzystać
EmerytRs2 napisał/a:
wkręcę sam, czy jest szansa że z.ye.bie wentylek?
Jak masz czym to wkręcisz
Foto z dziś:
Prawie jak dwa EVO Barejka - Śro 26 Paź, 2011 rasta, wiata bedzie zabudowana, sciany i drzwi? Zapewne szykujesz sie na wymiane opon przed zima rasta - Śro 26 Paź, 2011 Ściany będą, drzwi nie - jestem hardcorem EmerytRs2 - Czw 27 Paź, 2011
rasta napisał/a:
Jak masz czym to wkręcisz
dobra jeden chyba wkręciłem, to ma być maxymalnie mocno wkręcone, czy właśnie nie?
że tak powiem dopchnąłem mini śrubokręcikiem do oporu
pompować i poślinić, jak w rowerze ?
Bonczek napisał/a:
Już jadę Ci wkręcić
łolaboga łolaboga kto mi kółka zmieniać będzie rasta - Czw 27 Paź, 2011 Wkręcić do oporu aby było szczelne, po napompowaniu możesz użyć swojej rowerowej metody do sprawdzania szczelności rasta - Wto 01 Lis, 2011 Jako, że jest sporo zapytań to informuję, że nie prowadzimy sprzedaży opon Powód jest prosty nie opłaca się nam to, nie bylibyśmy w stanie zaproponować cen niższych niż duże portale sprzedające opony.rasta - Śro 02 Lis, 2011 Prawie gotowa
Bonczek - Śro 02 Lis, 2011 Rasta postawcie taką jeszcze jedną z tyłu budynku to będzie mistrz miejscówka na grill`a rasta - Śro 02 Lis, 2011 Z tyłu już stoi - powaga Bonczek - Śro 02 Lis, 2011 Ale taka ogólna chyba, nie Wasza?