Dobrze, że martin na wcześniejsze posty:
Zamawiamy?
Zamawiajmy!
nie odpisał: to se zamawiajcie ;Dkoma600 - Wto 03 Lis, 2009 no to gitmartin.h - Śro 04 Lis, 2009 Ostateczna wersja zamówienia, popołudniem wysyłam:
mamy 883 funty, postaram się wyhaczyć rabat. Dla mnie miał być dolocik, ale zostaje seria, może tylko dojdzie wkładka K&N'a.
Teraz pytanie nr. 1. Troszkę tego jest, ja za bardzo nie mam gdzie tego przyjąć, niby mam garaż, ale jak wjedzie auto to nie ma się jak ruszyć. Widzę, że najwięcej zamówień jest na Kraków, dlatego ktoś z Was musi to przyjąć i zająć się późniejszym rozesłaniem do osób z innych rejonów kraju.
Trzeba będzie też zrobić przelew PayPal'em więc jeśli ktoś ma taką możliwość to proszę o kontakt.martin.h - Śro 04 Lis, 2009
Przemku, sorki że dopiero teraz piszę. Drugi pierścień do wydechu jest do serii i do 2 calowego wydechu jest za mały, pozwoliłem sobie usunąć to z zamówienia. W razie czego mam taki nowy w garażu.jarek-malopolska - Śro 04 Lis, 2009 ja bym chętnie pomógł ale obecnie poza Krk przebywam, w mojej mieścinie, a tu nawet jednej firmy kurierskiej nie ma... Tomcat - Śro 04 Lis, 2009 Ja mogę przyjąć to zamówienie, nie ma tego całej ciężarówki, więc bez problemu się zmieszczę. Rozesłanie też myślę, że luzik. Jeden odbiór z DHL'a na koszt odbiorców i po temacie. Niestety PayPal'a nie posiadam...koma600 - Śro 04 Lis, 2009 PayPal'a też nie mamjarek-malopolska - Śro 04 Lis, 2009 suuper Tomcat, jedno z głowy, teraz tylko kto posiada PayPal'a i nas wspomoże i martin może wysyłać zamówienie.. siema - Śro 04 Lis, 2009 Z racji tego, że mój dotychczasowy dolot K&N właśnie się rozpadł, rzutem na taśmę dopisuję:
Racelanda (bez filtra)
http://www.kamracing.co.u...r-vts-1989.html