vojt3k - Czw 14 Sty, 2010 e66 się zaczyna nudzić, co dalej ?
e52/e71/ a może?
ktoś coś poradzi ?Prezesiak - Czw 14 Sty, 2010 e52 to bedzie moj nastepny zakup. Teraz mam wysluzona e50 i jestem zadowolony z jej funkcjonalnosci i mozliwosci symbiana. Niestety jest wolny, ale e52 wg danych technicznych jest duuuzo szybszy, wiec to powinno zalatwic spraweRyba - Czw 14 Sty, 2010
Prezesiak napisał/a:
e52 to bedzie moj nastepny zakup. Teraz mam wysluzona e50 i jestem zadowolony z jej funkcjonalnosci i mozliwosci symbiana. Niestety jest wolny, ale e52 wg danych technicznych jest duuuzo szybszy, wiec to powinno zalatwic sprawe
Moge Ci sprzedac E52 jak jestes zainteresowany, bo ja chce zmienic na E72 kosmita - Pią 15 Sty, 2010 Strasznie kiepsko wykonane są te nowe nokie (e52/e72), ma się wrażenie, że zaraz się rozlecą w ręku. E71 i E51 pod względem wykonania są dużo lepsze.Ryba - Pią 15 Sty, 2010
kosmita napisał/a:
Strasznie kiepsko wykonane są te nowe nokie (e52/e72), ma się wrażenie, że zaraz się rozlecą w ręku. E71 i E51 pod względem wykonania są dużo lepsze.
Jesli chodzi o jakosc wykonania cos w tym faktycznie jest.
Natomiast jesli chodzi o kwestie uzytkowe, to na prawde, zadko ktory telefon moze pochwalic sie podobnymi parametrami.
Procek 600 mhz robi swoje kosmita - Pią 15 Sty, 2010 Mi wystarcza E71mi - Pią 15 Sty, 2010 czemu tak sądzisz?
vojt3k - Sob 16 Sty, 2010
kosmita napisał/a:
Mi wystarcza E71
wygodna ta klawiatura qwerty?106 - Sob 16 Sty, 2010 jak dla mnie w e71 jest nawet wygodna... dla porownania w blackberry 8520 dramatkosmita - Nie 17 Sty, 2010 Jak dla mnie bardzo, na normalnym telefonie ciężko mi teraz coś napisać. Warto przed zakupem sprawdzić sobie czy Ci pasuje, bo jak masz duże palce, to może być niewygodnie.Maciusiowy - Pon 18 Sty, 2010
kosmita napisał/a:
Jak dla mnie bardzo, na normalnym telefonie ciężko mi teraz coś napisać.
polecam telefon dla seniora, jak dla mnie extra:
qbus - Pon 18 Sty, 2010 panowie jaki telefon do 500 zł? niekoniecznie musi byc nowy(ale bylo by lepiej), akutalnie mam Nokie 6500 ale cos sie pierdoli wiec chce sie jej pozbyc i niewiele dokladajac kupic cos innego.PiTT - Pon 18 Sty, 2010
qbus napisał/a:
panowie jaki telefon do 500 zł? niekoniecznie musi byc nowy(ale bylo by lepiej), akutalnie mam Nokie 6500 ale cos sie zapinam w kalesony wiec chce sie jej pozbyc i niewiele dokladajac kupic cos innego.
może se c702?
dzisiaj taki odbiorę to dam znać co jest warty, znajomy taki ma i mówił że jest ok
za 480zl i taniej można wyrwać nówkę z salonuqbus - Pon 18 Sty, 2010 brat ma takiego, kompletnie nie podoba mi sie wykonanie tego telefonu, jest taki plastikowo zabawkowy jesli wiesz co mam na mysli. nie wzbudza zaufania Ryba - Pon 18 Sty, 2010 Panowie, a ja stwierdzilem, ze sprzedam obecny telefon i kupie sobie cos, co mialem 5 lat temu.