Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
M - Pon 29 Gru, 2008 Narazie jestem na wyspach do 6-tego. Na kiedy ta robota?Anonymous - Pon 29 Gru, 2008
eM napisał/a:
Narazie jestem na wyspach do 6-tego. Na kiedy ta robota?
na spokojnie ... w nast tyg ma nas odwiedzic
odpoczywaj M - Pon 29 Gru, 2008 Na spokojnie, a robie tylko na spokojnie
Rozumiem ze elektryka do swapa,
samochod obd0 jednopunktowy wtrysk.
silnik i wiazka odb1
Bedzie troche j.ebaninkiAnonymous - Pon 29 Gru, 2008 rajt Anonymous - Sob 03 Sty, 2009 nowy pracownik
Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 fajny garaż, zrobilibyście kolektor i wydech do zeteca?Anonymous - Nie 04 Sty, 2009
stafcio napisał/a:
fajny garaż, zrobilibyście kolektor i wydech do zeteca?
w ciągu miesiąca bedzie spawarka ..... wiec wtedy zapewne tak kubas - Nie 04 Sty, 2009 jak sie nauczycie wiec pewnie wiecej niz miesiac chyba ze marcel masz zdolnosci do robotek recznych CHRZANEK - Pon 05 Sty, 2009 W takim razie jak będziecie mieli szpszęt to ja chętnie bym zrobił novy wyvuk
O umiejętnośći Marcela się nie martwie - widziałem wydech w CRX zrobiony przez naszego kolege i powiem że wyglądało to bardzo profi.Anonymous - Pon 12 Sty, 2009 takie ładne EE9 do nas trafiło ..... zamiast 4 kierownik wbił 2ke ....
dzik w szponach Hond
małe mycie b16tki .... starcie pierwsze ...
wasq - Pon 12 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
stafcio napisał/a:
fajny garaż, zrobilibyście kolektor i wydech do zeteca?
w ciągu miesiąca bedzie spawarka ..... wiec wtedy zapewne tak
migomat czy tig ??Anonymous - Pon 12 Sty, 2009 narazie TIG .... MIG też będzie potrzebny wasq - Pon 12 Sty, 2009 hmmmm to tigiem nie wroze szybkich sukcesow
tigiem trzeba duuuuzo cwiczyc
migomat duzo latwiejszy i szybszy do ograniecia
tig najlepiej sie nadaje do nierdzewki oraz do spawania " detali "
jak masz naprzyklad wspawac blahe do nadwozia to lepszy migomat bo tigiem ta sama operacja zajmuje 2-3 razy wiecej czasu
za to najwieszka zaleta tiga jest moc przepalania materialuAnonymous - Pon 12 Sty, 2009 wiem do czego to służy i spawałem keidyś .... jak masz dobrze ustawiony prad i dobrze przycieta rure do wydechu to połowa sukcesu a nawet wiecej za toba wasq - Pon 12 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
wiem do czego to służy i spawałem keidyś .... jak masz dobrze ustawiony prad i dobrze przycieta rure do wydechu to połowa sukcesu a nawet wiecej za toba
chyba ze tak ja pisze ze strony osoby ktora sie uczy/nauczyla
migomatem tigiem probowalem i hmmm cos mi nie idzie za dobrze