Maciek - Nie 03 Lut, 2008 Michał naprawdę mega to wyszło.
PS.
teraz się bierz za montaż filmów z lublina OSKAR - Nie 03 Lut, 2008 dopiero dzisiaj obejrzalem ten film.
po prosru pelen profesional :):):):)
naprawde jestem pod wrazeniem tego filmu i tej calej akcji.
wszyscy jestescie boscy Anonymous - Nie 03 Lut, 2008 a ja dzis dopiero zauwazylem KONDZIA na malym fiacie lenny - Nie 03 Lut, 2008 misiek... dopiero zobaczylem...
dlugo myslalem co napisac zeby nie bylo banalne...
wiec napisze tylko tyle: szacunek!!!!!!!!!!!!!
dla jednego miska który organizowal, dla kolejnego ktory skladal film...!!!
OSKAR - Nie 03 Lut, 2008 dokladnie i jeszcze cos z felgami w hondzie kombinowal. Dariano - Nie 03 Lut, 2008 No no Ładnie Michał Michał - Nie 03 Lut, 2008 nie, felg w hondzie nie ruszałem.
urok y2b'a .... cos sie zjebało ...
jutro poprawiam ...carlose - Pon 04 Lut, 2008 a ja myślałem że to taki lans miał byc
masz zdolnośći michaś Mick - Pon 04 Lut, 2008 extra
obejrzałem już kilka razy...
rzeczywiście za drugim czy trzecim łezka się kręci w oku Anonymous - Śro 06 Lut, 2008 czy moze ktos mi podesłac na mail'a, bo chcialem nas przylansowac w pracy a y2b mamy zablokowanego
marcel@hothatch.orgstrick - Śro 06 Lut, 2008 Jak mi powies zjak to sciagnac, to sie moge pobawic michool_vt - Śro 06 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
czy moze ktos mi podesłac na mail'a, bo chcialem nas przylansowac w pracy a y2b mamy zablokowanego
ale to zajmuje 90mb
michool_vt - Śro 06 Lut, 2008 dobra ja probuje wysłac strick - Śro 06 Lut, 2008 Ale mozna wrzucic gdzies, skad Marcel moze sciagacmichool_vt - Śro 06 Lut, 2008 mi net sie rozłacza, nie dam rady tego nigdzie wrzucic pozdro