To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Opony

DeeS - Pon 05 Mar, 2007

Wiem gdzie mieszkasz !!! Dorwe CIe ! :D
strick - Pon 05 Mar, 2007

Ja sie Ciebie nie boje, bo mam w dupie naboje ;) :D To zapraszam :D
Loko - Pon 05 Mar, 2007

strick napisał/a:
DeeS napisał/a:
Jezdziles moim samochodem !!!:D

A jeździłem! Jakis czas temu jak spałes, to zabrałem kluczyki i poszedłem pojeździć ;)

No pamietam to jak dziś, strasznie go wtedy skatowałes :D , ale czego się nie robi dla dobrej zabawy :) wkońcu i tak był już na sprzedaż :D

DeeS - Pon 05 Mar, 2007

wrrrr!!!
strick - Pon 05 Mar, 2007

Loko napisał/a:
No pamietam to jak dziś, strasznie go wtedy skatowałes , ale czego się nie robi dla dobrej zabawy wkońcu i tak był już na sprzedaż

Taa, to było wtedy jak do Ciebie dzwoniłem :D Nieźle wchodził na obroty na zimnym nie :D

Dariano - Nie 11 Mar, 2007

Czy ktos jest w stanie powiedziec mi cos wiecej o oponie michelin SX ?? juz podobno jej nie produkuja ale podobno kleji dobrze na suchym ??!! slyszal ktos kiedys cos ?? :)
saxorulez - Nie 11 Mar, 2007

tak ja słyszałem - mistrzostwo świata. Michelin SX GT - seryjnie w saxo było zakładane jak dla mnie lord
Niemy - Nie 11 Mar, 2007

tez slyszalem ze bardzo dobra i wszedzie takie opinie wystawiaja, takze na zagranicznych forach
Michał - Nie 11 Mar, 2007

ja taka mam chyba:D tylko ta moja ma juz 5 sezonów :562:
DeeS - Nie 11 Mar, 2007

ja tez mam w zapasie :)
Niemy - Nie 11 Mar, 2007

tez ma w zapasie takowa 15"
wspolnymi silami moze bysmy skompletowali :)

Loko - Nie 11 Mar, 2007

Ja też mam taką na zapasie, jest funkiel nówka ma tylko 10 lat :D tyle samo co saxo :D
Anonymous - Pon 12 Mar, 2007

Co myślicie o oponie Marangoni Zeta Linea? Słyszałem o niej troszke dobrego, tak samo jak o oponach tej marki do jednośladów, zastanawiam sie, bo podobno stosunek cena/jakoś jest super, może ktoś ma jakieś spostrzeżenia? :)
Anonymous - Pon 12 Mar, 2007

juz lepiej Barumki kupic, fakt faktem ze są miekkie ale cen aprzystepna

[ Dodano: Pon 12 Mar, 2007 ]
z resztą co nowa opona to nowa

nox - Pon 12 Mar, 2007

barumy lepsze od zety ?? hmm ja słyszałem baaardzo duzo dobrego o Marangoni zeta a o barumach słyszałem dużo złego i z własne doświadczenia nie są zbyt pozytywne