DeeS - Pon 05 Mar, 2007 Wiem gdzie mieszkasz !!! Dorwe CIe ! strick - Pon 05 Mar, 2007 Ja sie Ciebie nie boje, bo mam w dupie naboje To zapraszam Loko - Pon 05 Mar, 2007
strick napisał/a:
DeeS napisał/a:
Jezdziles moim samochodem !!!:D
A jeździłem! Jakis czas temu jak spałes, to zabrałem kluczyki i poszedłem pojeździć
No pamietam to jak dziś, strasznie go wtedy skatowałes , ale czego się nie robi dla dobrej zabawy wkońcu i tak był już na sprzedaż DeeS - Pon 05 Mar, 2007 wrrrr!!!strick - Pon 05 Mar, 2007
Loko napisał/a:
No pamietam to jak dziś, strasznie go wtedy skatowałes , ale czego się nie robi dla dobrej zabawy wkońcu i tak był już na sprzedaż
Taa, to było wtedy jak do Ciebie dzwoniłem Nieźle wchodził na obroty na zimnym nie Dariano - Nie 11 Mar, 2007 Czy ktos jest w stanie powiedziec mi cos wiecej o oponie michelin SX ?? juz podobno jej nie produkuja ale podobno kleji dobrze na suchym ??!! slyszal ktos kiedys cos ?? saxorulez - Nie 11 Mar, 2007 tak ja słyszałem - mistrzostwo świata. Michelin SX GT - seryjnie w saxo było zakładane jak dla mnie lordNiemy - Nie 11 Mar, 2007 tez slyszalem ze bardzo dobra i wszedzie takie opinie wystawiaja, takze na zagranicznych forachMichał - Nie 11 Mar, 2007 ja taka mam chyba:D tylko ta moja ma juz 5 sezonów :562:DeeS - Nie 11 Mar, 2007 ja tez mam w zapasie Niemy - Nie 11 Mar, 2007 tez ma w zapasie takowa 15"
wspolnymi silami moze bysmy skompletowali Loko - Nie 11 Mar, 2007 Ja też mam taką na zapasie, jest funkiel nówka ma tylko 10 lat tyle samo co saxo Anonymous - Pon 12 Mar, 2007 Co myślicie o oponie Marangoni Zeta Linea? Słyszałem o niej troszke dobrego, tak samo jak o oponach tej marki do jednośladów, zastanawiam sie, bo podobno stosunek cena/jakoś jest super, może ktoś ma jakieś spostrzeżenia? Anonymous - Pon 12 Mar, 2007 juz lepiej Barumki kupic, fakt faktem ze są miekkie ale cen aprzystepna
[ Dodano: Pon 12 Mar, 2007 ]
z resztą co nowa opona to nowanox - Pon 12 Mar, 2007 barumy lepsze od zety ?? hmm ja słyszałem baaardzo duzo dobrego o Marangoni zeta a o barumach słyszałem dużo złego i z własne doświadczenia nie są zbyt pozytywne