nox - Nie 29 Paź, 2006 ja tez na klawiaturze tylko czasy raczej okolo 1.40 mi - Nie 29 Paź, 2006 i ja na klawiaturze, ale ostatnio jakoś bardzo nieczęsto :567:
może jakiś mały rejsing klawiaturników? Zapraszam wszystkich równie co ja powolnych - mam chwilę wolnego
jakie jest hasło?anjas - Nie 29 Paź, 2006 yeeeaaaah, wreszcie zszedłem poniżej pieprzonego 1.36.xx
Do Dariano jeszcze daleko, ale też coraz bardziej opanowuję ten setup MacEst (czy coś takiego)...
Na razie też latam na automacie - ewentualnie jak za długo myśli to redukuję ręcznie.
Powiem jedno - na myszce nie mogłem tego setupu ogarnąć, ale na kierze jest, powiedziałbym, nawet dość łatwy - w każdym razie wybacza o wiele więcej.Loko - Nie 29 Paź, 2006 Zawsze możecie a włąściwie powinniści e:D próbować innych setów powiedzmy ze w tym przypadku z pierwszej trójki. Setup MacEST'a polecam, bo akurat mi on pasuje, zresztą od kąd pamiętam zawsze jezdziło mi się dobrze na jego setupach, ale niektórzy wolą inne, i może akurat któremuś z wam bardziej będzie pasował inny. Po prostu trzeba próbować, ściagasz setup robisz powiedzmy 10 kółek i już mniej wiecej widzisz jak on Ci leży.Dariano - Pon 30 Paź, 2006 Wlasnie tak robie na nastepne GP sprobuje jeszcze innego setupu. Bo wlasnie ludzie ustawiaja sobie te setupy pod siebie i trzeba probowac na innych moze jak znalazl podpasuje jakis gotowy. Bo jak narazie to ja wole nie grzebac przy setupie samodzielnie D
Anjas jak zrobiles sobie takie duze zegary kurcze ?? zdradz mi ten magiczny przycisk anjas - Pon 30 Paź, 2006
Dariano napisał/a:
Anjas jak zrobiles sobie takie duze zegary kurcze ?? zdradz mi ten magiczny przycisk
w ustawieniach zmieniłem zegary na elektroniczne
dużo dokładniej widać z jaką szybkością się zapina.
Ale najlepszym bajerem jest to, że pod jeden przycisk w kierownicy przypisałem sobie miganie długimi światłami.
Jak usiądę komuś na dupie to trąbię i daję długimi... Michał - Pon 30 Paź, 2006 dzieciak anjas - Pon 30 Paź, 2006 hehehehe strick - Pon 30 Paź, 2006 Ja dalej nie potrafie opanować tego setupu! Wykręciłem już na nim niskie 1,36; ale nie są te czasy regularne! Wystarczy mały błąd i już sie zwiedza pole kartoflane
Dariano jest niezły, nawet dobrze nei widział swojej prędkości i takie czasy kręcił
eM wspominałeś kiedys o czymś takim jak Team Speaker, dało by sie to zrobić?Dariano - Pon 30 Paź, 2006 to moze i lepiej ze nie widze moze nie bede zmienial bo jak bede widzial ile jade to sie bede bal
Dzieki za podpowiedz anjas ja dlugimi nie bede swiecil bede chuje słał D
[ Dodano: Pon 30 Paź, 2006 ]
A i wyslalem juz dzis kaske na licencje, nastepny krok to kiera :PPPPanjas - Pon 30 Paź, 2006 nieźle... jak będziesz miał licencję to polatamy bolidem BMW-Sauber. Zajebista sprawa.Michał - Pon 30 Paź, 2006 a jak sie jedzi innymi furami ?? jest jakas mega szybka ale taka cywilna ??anjas - Pon 30 Paź, 2006 Jest kilka fajnych sztuk. Każda prowadzi się trochę inaczej.
mnie się bardzo podoba mocna wersja XF GTI, którym jeździmy w demo. Mocniejsza wersja nazywa się XF GTR i ma 240 koni Loko - Pon 30 Paź, 2006
Michał napisał/a:
a jak sie jedzi innymi furami ?? jest jakas mega szybka ale taka cywilna ??
Najszybszy cywil to fz50, napęd na tył dużo mocy Niektórzy nazywają go porrari, bo jest taką krzyżówką porsche z ferrarą. Generalnie cięzko go ogarnąć na myszy, bo trzeba się delikatnie obchodzić z gazem.strick - Pon 30 Paź, 2006 Panowie wy tu gadu gadu a ja sie pytam co z team speakerem? Potrafi ktoś ogarnąć ten temat?