To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

nox - Nie 29 Paź, 2006

ja tez na klawiaturze :) tylko czasy raczej okolo 1.40 :P
mi - Nie 29 Paź, 2006

i ja na klawiaturze, ale ostatnio jakoś bardzo nieczęsto :567:
może jakiś mały rejsing klawiaturników? Zapraszam wszystkich równie co ja powolnych - mam chwilę wolnego ;)

jakie jest hasło?

anjas - Nie 29 Paź, 2006

yeeeaaaah, wreszcie zszedłem poniżej pieprzonego 1.36.xx :)

Do Dariano jeszcze daleko, ale też coraz bardziej opanowuję ten setup MacEst (czy coś takiego)...
Na razie też latam na automacie - ewentualnie jak za długo myśli to redukuję ręcznie.

Powiem jedno - na myszce nie mogłem tego setupu ogarnąć, ale na kierze jest, powiedziałbym, nawet dość łatwy - w każdym razie wybacza o wiele więcej.

Loko - Nie 29 Paź, 2006

Zawsze możecie a włąściwie powinniści e:D próbować innych setów powiedzmy ze w tym przypadku z pierwszej trójki. Setup MacEST'a polecam, bo akurat mi on pasuje, zresztą od kąd pamiętam zawsze jezdziło mi się dobrze na jego setupach, ale niektórzy wolą inne, i może akurat któremuś z wam bardziej będzie pasował inny. Po prostu trzeba próbować, ściagasz setup robisz powiedzmy 10 kółek i już mniej wiecej widzisz jak on Ci leży.
Dariano - Pon 30 Paź, 2006

Wlasnie tak robie na nastepne GP sprobuje jeszcze innego setupu. Bo wlasnie ludzie ustawiaja sobie te setupy pod siebie i trzeba probowac na innych moze jak znalazl podpasuje jakis gotowy. Bo jak narazie to ja wole nie grzebac przy setupie samodzielnie :DD D

Anjas jak zrobiles sobie takie duze zegary kurcze ?? :) zdradz mi ten magiczny przycisk :)

anjas - Pon 30 Paź, 2006

Dariano napisał/a:
Anjas jak zrobiles sobie takie duze zegary kurcze ?? :) zdradz mi ten magiczny przycisk :)

w ustawieniach zmieniłem zegary na elektroniczne :)
dużo dokładniej widać z jaką szybkością się zapina.

Ale najlepszym bajerem jest to, że pod jeden przycisk w kierownicy przypisałem sobie miganie długimi światłami.

Jak usiądę komuś na dupie to trąbię i daję długimi... :D

Michał - Pon 30 Paź, 2006

:D dzieciak :D
anjas - Pon 30 Paź, 2006

hehehehe :D
strick - Pon 30 Paź, 2006

Ja dalej nie potrafie opanować tego setupu! Wykręciłem już na nim niskie 1,36; ale nie są te czasy regularne! Wystarczy mały błąd i już sie zwiedza pole kartoflane :D

Dariano jest niezły, nawet dobrze nei widział swojej prędkości i takie czasy kręcił :D

eM wspominałeś kiedys o czymś takim jak Team Speaker, dało by sie to zrobić?

Dariano - Pon 30 Paź, 2006

to moze i lepiej ze nie widze moze nie bede zmienial bo jak bede widzial ile jade to sie bede bal :D

Dzieki za podpowiedz anjas :) ja dlugimi nie bede swiecil bede chuje słał :DD D

[ Dodano: Pon 30 Paź, 2006 ]
A i wyslalem juz dzis kaske na licencje, nastepny krok to kiera :PPPP

anjas - Pon 30 Paź, 2006

nieźle... jak będziesz miał licencję to polatamy bolidem BMW-Sauber. Zajebista sprawa.
Michał - Pon 30 Paź, 2006

a jak sie jedzi innymi furami ?? jest jakas mega szybka ale taka cywilna ??
anjas - Pon 30 Paź, 2006

Jest kilka fajnych sztuk. Każda prowadzi się trochę inaczej.

tu są opisane:
http://www.liveforspeed.p...2954a0dcfe58b79

mnie się bardzo podoba mocna wersja XF GTI, którym jeździmy w demo. Mocniejsza wersja nazywa się XF GTR i ma 240 koni :D

Loko - Pon 30 Paź, 2006

Michał napisał/a:
a jak sie jedzi innymi furami ?? jest jakas mega szybka ale taka cywilna ??

Najszybszy cywil to fz50, napęd na tył dużo mocy :) Niektórzy nazywają go porrari, bo jest taką krzyżówką porsche z ferrarą. Generalnie cięzko go ogarnąć na myszy, bo trzeba się delikatnie obchodzić z gazem.

strick - Pon 30 Paź, 2006

Panowie wy tu gadu gadu a ja sie pytam co z team speakerem? Potrafi ktoś ogarnąć ten temat?