Stf - Czw 16 Lut, 2012 Kenet bo to nie jest GTR który znam. To jakiś arcade - bliżej mu do nintendo niż do rFactora.
Jeśli jebniesz 1:46,5 w 1 dniu jazdy na Poznaniu to masz u mnie 1l JD.M - Czw 16 Lut, 2012 Przemek teraz na 100% siedzi i nakur.wia te 1:46:5 Stf - Czw 16 Lut, 2012 mój best to 1:46,6 jeżdżąc w treningu i z ludźmi gdzie zmieniają się parametry auta (temp. opon, hamulców, zużywają opony). oczywiście jest do pobicia ale z kumplem siedzieliśmy nad takim czasem już trochę włącznie z analizą telemetrii za pomoca Motec'a.
w trybie ataku na czas gdzie masz temp. opon stałą i niezużywające się opony można śmiało zejść poniżej 1:46.Kenet - Czw 16 Lut, 2012 No jaki arcade?
Odpalam GTR evolution, biorę Additional Events > time attack , później poznan, później mini i później nakoorfiam.
Powiedz jak to Ci wyślę telemetrie Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Ja nie siedziałem nad telemetrią tylko słuchałem studia przed meczem Legii. Najlepiej będzie pograć na serwerze i po sprawie.Stf - Czw 16 Lut, 2012 Kenet to nie jest ta gra Albo chyba że masz wersję jakąś sprzed 5 lat... To nie jest ten symulator- skąd go masz ?Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Ja tam nic nie kombinowałem, nie zmieniałem ilości paliwa tylko normalnie 22 L, a że nie zużywają sie opony? Nie ma problemu, zrobię taki czas na drugim kółku wolnego treningu.
Z resztą, po co ja to pisze, trzeba się ustawić na mini challenge Kenet - Czw 16 Lut, 2012 No to nie wiem co to jest, skoro dziś siedziałem na serwerze z Alexem, a wczoraj dołączyłeś na monzie jakąś hondą accord, jak sobie mini latałem.
To nie wiem w takim razie co mam ale taką grę wyjąłem z pudełka:
Kenet - Czw 16 Lut, 2012 A, no i symulatorem to bym tego nie nazwał
LFS jest trudniejszy i lepsza fizyka.Kenet - Czw 16 Lut, 2012
Stf napisał/a:
Jeśli jebniesz 1:46,5 w 1 dniu jazdy na Poznaniu to masz u mnie 1l JD.
Czy to jest aktualna deklaracja? Stf - Czw 16 Lut, 2012 Postawilem serwer Poznan Ultra. Dajesz.M - Czw 16 Lut, 2012 Kenet zrobił:
M - Czw 16 Lut, 2012 A ja się nie mogę dołączyć - pisze mi że mam inną wersjęKenet - Czw 16 Lut, 2012 Nie mogę dołączyć, wyświetla mi "host may be runnig modified wersion..." , ale na ten zwykły ultra moge wejsćStf - Czw 16 Lut, 2012 Moment