Bart - Pon 20 Lut, 2012 T1R to dyskotekowa opona, dla zajaranych F&F rasta - Pon 20 Lut, 2012
siema napisał/a:
Co sądzicie o T1R?
Sraka, jak już chcsz to ci mogę sprzedać za grosze Chińczyka Interstate, ma 3x twardszą boczną ściankę w porównaniu do T1R - ta opona kompletnie nie nadaje się do skręcania, no chyba, że kupujesz tacie do Sieny was79 - Pon 20 Lut, 2012
rasta napisał/a:
tacie do Sieny
To nie było miłeBart - Pon 20 Lut, 2012 mój tata ma w sienie GY F1 (na tylnej osi w każdym razie)zefir - Pon 20 Lut, 2012 ostatnio Marek wrzucil fajne federala, yoko c-drive bedzie napewno lepszarasta - Pon 20 Lut, 2012 Panowie ja mówię poważnie mam opony Interstate w śmiesznych pieniądzach.
Wsadziliśmy je kumplowi do ST170 i super się spisują nawet w taka pogodę jak jest teraz. Mają bardzo twarde boczne ścianki bo są to opony XL - polecam z czystym sumieniem.siema - Pon 20 Lut, 2012 Patrzyłem na te Federale SS595 ale po sieci zbierają gorsze opinie niż T1R. Duszy testera też nigdy nie miałem, wolałbym coś o ugruntowanej opinii Rasta
Padła zatem propozycja Yokohama C-Drive, coś jeszcze? Mówimy o rozmiarze 205/45 R16, jak by co.Yarko - Pon 20 Lut, 2012
siema napisał/a:
No właśnie letniej, wakacyjnej opony poszukuję Nie ma być do upalania, a na miasto. Miło by było jednak, by dobrze kleiła na suchym i jakoś tam dawała radę na mokrym. Jeśli nie T1R to co?
Continental Sport Contact 5prasta - Pon 20 Lut, 2012 Interstate jak ma być dobrze i tanio Kras - Pon 20 Lut, 2012 Product placement pelna geba siema - Pon 20 Lut, 2012
rasta napisał/a:
Interstate jak ma być dobrze i tanio
Kras napisał/a:
Product placement pelna geba
To nie prodakt plejsment, to zwykły naganiacz
Yarko napisał/a:
Continental Sport Contact 5p
Fajna propozycja, świetne oceny. Tylko gdzie to dostać, bo u nas wszyscy jeszcze wersję Sport Contact 2 sprzedają.
Co raz bardziej się zastanawiam, czy nie powinienem kupić Pederali 595 RS-R do bujaki
P.S. Przeszukując zagraniczne fora w poszukiwaniu opinii trafiłem na coś co idealnie pasuje do 190 strony tematu o oponach:
"We need a new tyre thread"
Serio M, może warto pomyśleć nad nowymi działami w technicznym: Opony (Opony letnie, opony zimowe, slick) i idąc dalej za ciosem: zawieszenie, hamulce, silnik, przeniesienie napędu. Grube zmiany, ja wiem. Ale może(?)pum - Pon 20 Lut, 2012 na tym forum nie ma sensu.
na szybszą jazdę po ulicy bym brał RE050 (a) albo lepiej tego następce (to co Trojan ma u siebie w st'ku).M - Pon 20 Lut, 2012 To jest dobry temat do tego
Możemy specjalnie założyć temat o interstejtach dla Rasty was79 - Pon 20 Lut, 2012 hiehie, temat: inter-stręczycielM - Pon 20 Lut, 2012