Ja w kuble:P Tu ostatnia z naszych pojeżdżawek w GT5
Aktualnie za kólkiem Marcin Gładysz-dobrze chodził, nie robiłem lepszych czasów od niego więc z realnych wyścigów jednak jest jakieś odniesienie do gier.
Obrazek
dobra to teraz sie spowiadaj co to za stojaczek na kiere ?? gdzie kupowany ile kosztowal jak sie sprawdza dzieki pozdro
stojaczek to z usa kupiony "playseats" nie pamietam ile ale grosze kosztował.
tylko on jest mało stabilny i jak sie walczy kierą to na boki lata troche.
ostatnio kumpel na wzór tego pospawał sobie sam wg. moich uwag i ma cięzszy ale duzo stabilniejszy i jak ktoś ogarnia spawanie to grosze to wychodzi.
na allegro widze po ok 1000 zl stoją razem z jakims pseudo kubłem ale nie wiem co to warte.Bonczek - Pią 10 Lut, 2012 W Lutowym DLC do FM4 jest Alfa 155 Q4 - w pakiecie a`la DTM/WTCC urywa dupsko
A do tego fajne B-grupowe Audi zefir - Pon 13 Lut, 2012 gra ktos w nba 2k12? spora roznica przy nba 2k11? chce wrocic do koszykowki na ps3 i nie wiem czy jest sens doplacac?
pozdro!pP - Pon 13 Lut, 2012 podobno znacznie fajniejsza...Pafciu - Pon 13 Lut, 2012 Zefciu ja miałem okazje chwilkę pyknąć w 2k12 i co do grafiki to może nie jest jakoś turbo lepiej, bo już w 2k11 było dobrze, ale jeżeli chodzi o grywalność jest lepiej i samo sterowanie zawodników przez kompa jest mądrzej zrobione dzięki czemu gra się trochę ciężej ( uważam to za + ). Przynajmniej ja to tak widzę zefir - Pon 13 Lut, 2012 pieknie sumsiad
Pp a ty w ktora wersje grales?
k-mart chyba jeszcze gierczy!anjas - Pon 13 Lut, 2012 a kto w końcu zapina w Skyrima?PiTT - Pon 13 Lut, 2012
anjas napisał/a:
a kto w końcu zapina w Skyrima?
Kondzia stara!!!!zefir - Pon 13 Lut, 2012 ja gram w skyrima chociaz bez rewelacji mam tempo , chociaz staram sie robic wszystkie questy jakie mi wpadaja pod reke chyba mam 38h a gram od grudnia M - Pon 13 Lut, 2012 Jakiś czas temu stwierdziłem że granie w skyrima jest bezcelowe i przestałem w to grać PiTT - Pon 13 Lut, 2012 jutro wychodzi UFC 3
można sobie na walentynki ponapi@rdalać http://www.ufcundisputed.com/Anonymous - Pon 13 Lut, 2012 Ostatnio sobie pykałem w 2009 bodaj...albo 2010 już nie pamiętam. Bardzo solidne lanie was79 - Pon 13 Lut, 2012
demo było dobre!anjas - Pon 13 Lut, 2012 ja gram, gram i gram... ale końca nie widać bizon - Pon 13 Lut, 2012 karwa, ja kupilem skyrima a dalej gram w tanki