anjas - Czw 26 Sty, 2012 Ja na kanapieAnonymous - Czw 26 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Ja wolę na napadzie
ja wole być takim ofensywnym pomocnikiem was79 - Sob 28 Sty, 2012 Polecam ogranie dema nowego UFC.
Samo UFC ze zbyt dużą ilośćią przytulania, natomiast gala PRIDE extra speed555 - Sob 28 Sty, 2012
anjas napisał/a:
Ja na kanapie
Ja w kuble:P Tu ostatnia z naszych pojeżdżawek w GT5
Aktualnie za kólkiem Marcin Gładysz-dobrze chodził, nie robiłem lepszych czasów od niego więc z realnych wyścigów jednak jest jakieś odniesienie do gier.
Michał - Sob 28 Sty, 2012 fajna fotaStf - Nie 29 Sty, 2012 Panowie ma ktos ochote na mini challenge po Poznaniu w gtr evolution ?
Stoi serwer. haslo test. zapraszamy kosmita - Nie 29 Sty, 2012 To jakaś darmowa gierka ? Potrzebna kiera czy można myszką kierować jak w LFS ?M - Nie 29 Sty, 2012 Przemek napisz coś więcejStf - Nie 29 Sty, 2012 Gra kosztuje 25pln. Na allegro race07+gtr evolution. Kupujesz kody aktywacyjne z instrukcja i gre zasysasz. Kiera raczej niezbedna. Nie probowalem na myszce.
http://www.youtube.com/watch?v=OXlr52Cp_UoM - Pon 30 Sty, 2012
Piszę sięJakarti - Pon 30 Sty, 2012 piękne w dzisiejszych czasach jest to, że można tak dokładnie odwzorować rzeczywistość wasq - Pon 30 Sty, 2012
speed555 napisał/a:
anjas napisał/a:
Ja na kanapie
Ja w kuble:P Tu ostatnia z naszych pojeżdżawek w GT5
Aktualnie za kólkiem Marcin Gładysz-dobrze chodził, nie robiłem lepszych czasów od niego więc z realnych wyścigów jednak jest jakieś odniesienie do gier.
Obrazek
dobra to teraz sie spowiadaj co to za stojaczek na kiere ?? gdzie kupowany ile kosztowal jak sie sprawdza dzieki pozdroKenet - Wto 31 Sty, 2012 W oczekiwaniu na ten Race07 + GTR zainstalowałem RBR i Live For Speed - moje dwie ulubione samochodówki ever. I co ? I dalej są mistrzami.Stf - Pon 06 Lut, 2012 Poznan w deszczu. Gra GTR Evolution. Serwer: Ultra haslo: TEST
Auto: Mini Challenge
Zapraszam.M - Pon 06 Lut, 2012 Ja dzisiaj wbijam