bo potem już niewiele brakuje do 595 srs do których jak dorzucisz parę groszy to jesteś w r888 a że są drogie teraz to lepiej dozbierać i kupić fz-201 i z głowy rasta - Sob 18 Lut, 2012 Parado to do lansu, jak do upalania to min. pakować kasę w Pederale 595.krzysiek_ - Sob 18 Lut, 2012 Tak tylko szukam opon na asfaltowe kręciołki + kilka wypadów na tory więc coś bardziej uniwersalnego a federale to chyba już tylko na czysty/suchy tor?M - Sob 18 Lut, 2012 Parada w nazwie ma jedyne swoje zastosowanierasta - Sob 18 Lut, 2012
krzysiek_ napisał/a:
Tak tylko szukam opon na asfaltowe kręciołki + kilka wypadów na tory więc coś bardziej uniwersalnego a federale to chyba już tylko na czysty/suchy tor?
Na Pederalu RS-R można spokojnie latać po ulicy, a stosunek trakcja/cena jest debeściak.bizon - Sob 18 Lut, 2012
M napisał/a:
Parada w nazwie ma jedyne swoje zastosowanie
+1Anonymous - Sob 18 Lut, 2012 r1r bardzo mnie rozczarowało,słabe toto,mówili ze klei prawie jak r888 a tu kicha,nie ma podejscia.pederale zakupiłem,czekaja na odbiórrasta - Sob 18 Lut, 2012 Potwierdzam R1R - opona do niczego.
Potwierdzam Pederale - dobry wybór krzysiek_ - Sob 18 Lut, 2012 Zatem pomyślę poważniej o federalach i jeszcze trochę odłożę zakup A na tył jakaś tańszą alternatywe macie?bizon - Sob 18 Lut, 2012
krzysiek_ napisał/a:
A na tył jakaś tańszą alternatywe macie?
tak, pederale albo r888 Anonymous - Sob 18 Lut, 2012 maxsport
markgum
profilRasputin - Sob 18 Lut, 2012
rasta napisał/a:
pakować kasę w Pederale 595
A jak się one zachowują na mokrym?rasta - Sob 18 Lut, 2012 Da się jechać, ale jak na każdej oponie typu semi-slick trzeba uważać.PGmaster - Sob 18 Lut, 2012 Pany a jest sens zakladac Pederale tylko na przednia os? Bo 4szt to za bardzo nie chcialbym kupic...bizon - Sob 18 Lut, 2012 zalezy co zalozysz na tylnia i jaka masz charakterystyke auta. ja po zalozeniu kompletu r888 jaralem sie jak nigdy i napieralem z predkosciami, na ktore wczesniej bym sie nie odwazyl. wczesniej tez jezdzilem z dobra guma tylko na przedniej osi.