To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Ryba - Sob 07 Sty, 2012

Jak się chce przypiracić to można sciągnąć z jakiegoś fajelsonika.
Wszystko zależy od mentalności :>

Anonymous - Nie 08 Sty, 2012

Ryba napisał/a:
Wszystko zależy od mentalności

stare chłopy a nakuriwają smoki !

bizon - Nie 08 Sty, 2012

no name napisał/a:
To jakaś on line gra czy trzeba zanabyć drogą kupna ?

mozna kupic klucz na allegro i reszta wjedzie sama na kompa :)

was79 - Wto 10 Sty, 2012

Zakupiłem dziś NFS the run i musze powiedzieć, że pozytywnie mnie zaskoczyła ta gra!
Właściwie takiej gry brakowało mi na ps3: bez dorabiania idei symulacji, czyste naparzanie, pad trzeszczy, paluchy drętwieją od wciskania nitro, co chwile kórwy lecą :] no i można pograć dosłownie 5 min jak nie ma więcej czasu.
Dla mnie jako fana sega rally git majonez.

P.S. nie można porównywac swoich czasów, z Panem na zet, bo Zefir Zefirem Zefira i średnio brakuje mi na każdej trasie ok 1 min do niego :lol2:

zefir - Wto 10 Sty, 2012

sorry man!
was79 - Śro 11 Sty, 2012

musze się wybatożyć :*
zefir - Śro 11 Sty, 2012

ale pomysl sobie ze pograsz w gre dluzej ode mnie :D
was79 - Śro 11 Sty, 2012

dokładnie :]
btw. w tej wersji, co kupiłem, mam jeszcze dodatkowe wyzwania

was79 - Wto 17 Sty, 2012

Szykuje sie test drive ferrari:

anjas - Wto 17 Sty, 2012

kaszan :)
iQ - Wto 17 Sty, 2012

Sony Computer Entertainment Europe pragnie dać fanom Gran TurismoŸ5 prezent noworoczny, ogłaszając pojawienie się nowych pakietów DLC do pobrania od 18 stycznia. Po dodatkach do popularnego „realistycznego symulatora jazdy” wydanych w październiku i grudniu ten styczniowy zawierać będzie pakiet samochodów i nowy owalny tor testowy.

Pakiet samochodów nr 3 będzie zawierać sześć niesamowitych samochodów: Lamborghini Aventador, Jaguar XJR9, Aston Martin V12 Vantage 2011, VW 1200 1966, Mini Countryman S 2011 oraz Nissan Leaf. Cena pakietu to 5,99€.

W Pakiecie Testu Prędkości znajdziemy nowy owalny tor testowy z trybem pomiaru osiągów, na którym gracze będą mogli sprawdzić swoje pojazdy, porównać statystyki i dane samochodów, które posiadają. Cena pakietu to 4,99€.

18 stycznia wprowadzone zostanie również kolejne ulepszenie Gran Turismo 5 – Aktualizacja 2.03, w której pojawią się nowe kolory i tapety oraz drobne zmiany w grze.

Fajnie ze cos poprawiaja, z dupy ze praktycznie za kazdy dodatek trzeba placic :/ Dotychczas kupilem jedynie pakiet torow zeby pojezdzic na Spa.

kosmita - Wto 17 Sty, 2012

iQ napisał/a:
Mini Countryman S 2011 oraz Nissan Leaf

grube fury :faja:

was79 - Wto 17 Sty, 2012

iQ napisał/a:
Dotychczas kupilem jedynie pakiet torow zeby pojezdzic na Spa.

ja też, reszta to goowno, a auta jakie sprzedają w DLC to masakra

qbus - Czw 26 Sty, 2012

Upalamy w GT5 na rzutniku... ale jest fun :)

Bonczek - Czw 26 Sty, 2012

Ja wolę na padzie 8)