To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Ryba - Czw 05 Sty, 2012

Dokładnie jest tak jak Anjas napisał - pierwsze chwile w Skyrimie najgorsze. Trzeba złapać dobre graty, ubić pierwszego smoka i gra na prawdę się wkręca (do czasu znudzenia podobną formą penetracji jaskiń)
Jednyne czego mi w niej brakuje, to przekleństw i seksu, co jest jednak nieodłącznym elementem tego typu gier :faja:

anjas - Czw 05 Sty, 2012

Ryba napisał/a:
Jednyne czego mi w niej brakuje, to przekleństw i seksu, co jest jednak nieodłącznym elementem tego typu gier :faja:

oj tam, jak walczyłem z pierwszym smokiem to naprzeklinałem się, że hej.
Z seksem faktycznie gorzej, bo na padzie trzeba grać dwoma rękami...

Anonymous - Pią 06 Sty, 2012

PiTT napisał/a:
:jupi:
upalam, mistrz, najlepsza kiera na świecie!!!!
nie trzeba nic mocować, sterowanie miodne, do tego pełne wibracje
kozak, polecam!
dzięki za info bo tak to bym nigdy nie kupił ;D

Taki mam dzisiaj refleksyjny dzień... proszę spróbuj na niej zrobić 6 albo 24h wyścig ;)

będziesz miał tak dopakowane bary i łapy że ho ho ;)

PiTT - Pią 06 Sty, 2012

;)
oczywiście z tym kontrolerem jedynie widok ze środka, z zew. nie ogarniam
ostatnio uczyłem się driftować i całkiem fajnie to wychodzi ;)
natomiast mocno zrobione fury z wyłączonymi systemami są praktycznie nie do ogarnięcia, mam takie e30 zmodzone pod 700KM i za cholerę nie da się tego ogarnąć bez systemów :D
fajna zajawka jest natomiast z seryjnymi furami + 1 tor i testowanie :)
ostatnio latałem po tsukubie i top gearze
trzeba przyznać że z seryjnych fwd nowa meganka daje radę, dobrze ogarnia też scirocco r, praktycznie identyczne czasy z tego co pamiętam

M - Sob 07 Sty, 2012

Dobra, pograłem trochę w skyrima i cofam swoje słowa wcześniejsze.
Po przyzwyczajeniu się do trochę kalekiego silnika poruszania się postaci urzekła mnie piękna muzyka podczas przemieszczania się po krainie i te widoczki :) Aż chciałoby się mieć 3d.
Smoka zabiłem.

anjas - Sob 07 Sty, 2012

M napisał/a:
do trochę kalekiego silnika poruszania się postaci

ja musiałem zmienić widok na taki, żeby widzieć typa. Widok z perpektywy pierwszej osoby zdecydowanie mi nie podchodził.
Skyrim rządzi. Jestem dopiero na 13levelu ale jest good :)

Aha, wczoraj nauczyłem się zaczarowywać zbroje, broń etc., bo wcześniej jakoś mi nie wychodziło. I kupiłem chałupkę, wreszcie mam gdzie składować towary :D

Ryba - Sob 07 Sty, 2012

Anjas, chata jest to teraz poszukaj se duperki.
Można się ożenić praktycznie z każdą jedną mieszkanką Skyrim, bez względu na to, w którym mieście mieszka ;]

qbica - Sob 07 Sty, 2012

moj komp nie ogarnie Skyrima ale za to w morrowinda grałem, ogolnie mistrz seria ;D
Anonymous - Sob 07 Sty, 2012

też tak robicie? :D

anjas - Sob 07 Sty, 2012

Ryba napisał/a:
Można się ożenić praktycznie z każdą jedną mieszkanką Skyrim, bez względu na to, w którym mieście mieszka ;]

a co to daje?

:D

Ryba - Sob 07 Sty, 2012

Dostajesz hajs codziennie jak laska np. sklep prowadzi do tego możesz z nią trejdować, i jak wracasz do domu zawsze Ci zrobi jakąś szame =]

Polecam Muiri z Markarthu ;)

zefir - Sob 07 Sty, 2012

wjezdzam w nia dzisiaj chyba ;D bo tez sobie kupie hacjende ;D mam chwilke zeby pograc wkoncu :D
anjas - Sob 07 Sty, 2012

Ryba napisał/a:
Dostajesz hajs codziennie jak laska np. sklep prowadzi

to dobre info, trzeba wziąć laskę z dużym interesem :D

Ryba - Sob 07 Sty, 2012

AleX_R53 napisał/a:
Obrazek

też tak robicie? :D

Grałem od początku do końca na ekspercie ;D
Raz tylko jak musiałem drugi raz przełazić przez taką dłuuuuugą krasnoludzką lokację to dałem na najniższy żeby all byli na hita.

Ogólnie fajne to jest że można regulować poziomem trudności.

zefir napisał/a:
wjezdzam w nia dzisiaj chyba ;D bo tez sobie kupie hacjende ;D mam chwilke zeby pograc wkoncu :D

Chałpy są zajebiste - wykupiłem wszystkie ale ciągle moje wiejskie korzenie nie pozwalają mi przeprowadzić się to takich "na bogato" i ciągle używam wietrznego domku =] Najbliżej waypointa jest :jupi:

no name - Sob 07 Sty, 2012

To jakaś on line gra czy trzeba zanabyć drogą kupna ?