was79 - Czw 16 Lut, 2012 bartolini pytał o to samoroj - Czw 16 Lut, 2012
Cytat:
bartolini pytał o to samo
fakt, znalazłem nawet . dzięki
jakby ktoś miał do czynienia z tym regal racer to chętnie się dowiem.Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Na codzień to ja bym szedł w coś sprawdzonego, do 1000 zł można kupić komplet dobrych markowych opon w 15" bez problemu. Ba nawet R1R można jeszcze kupić za 1050 zł.kubas - Czw 16 Lut, 2012
roj napisał/a:
Cytat:
bartolini pytał o to samo
fakt, znalazłem nawet . dzięki
jakby ktoś miał do czynienia z tym regal racer to chętnie się dowiem.
Cytat:
Maciej Ocena: 5,0
Kapitalana opona, świetny Design:) Wygląda jak dobre markowe opony. Do tego moim zdaniem bardzo wytrzymała widać, że nie żaden chiński bubel. Gorąco polecam
Cytat:
Mati Ocena: 4,8
Opona jest po prostu mistrzostwo świata na suchej nawierzchni , Niesamowite trzymanie w zakrętach , super przyczepność , Obawiałem sie co bedzie na mokrym, Ale cos kosztem czegoś , Na mokrym opona zachowuje sie przyzwoicie , Nie jest to typowa deszczowka , także mysle że można na deszu zakwalifikować ja do średniej klasy opony, Ale za to na suchej nawierzchni jest No1 !!! Faktycznie jest troche głośna, Ale rekompensuje to przyczepność,
siema - Czw 16 Lut, 2012
Kenet napisał/a:
Ba nawet R1R można jeszcze kupić za 1050 zł.
Skoro zostały wywołane R1R, niech mi ktoś załatwi R1R 205/45 R16 w dobrej cenie. Będzie pomuk roj - Czw 16 Lut, 2012
Cytat:
Na codzień to ja bym szedł w coś sprawdzonego, do 1000 zł można kupić komplet dobrych markowych opon w 15" bez problemu. Ba nawet R1R można jeszcze kupić za 1050 zł.
r1r mam, na miasto jest ok na co dzień, najwyżej jak jest stojąca woda to jedziesz ostrożniej. ale np. nawet na krótki urlop gdzieś jadąc wolałbym mieć choćby rainsport2 niż r1r w trasę.Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Pierwsza z brzegu opona z oponeo - bardziej do mnie przemawia taka guma niż replika parady z RPA.
http://www.oponeo.pl/dane...195-50-r15-82-vmi - Czw 16 Lut, 2012 do mnie nie, Regal to tania marka dunlopa, więc na jakąś mega kichę nie mogą sobie pozwolić, a że to ich top - może nie być źle. Kiedyś chciałem je kupić, ale nie były dostępne.Niemy - Czw 16 Lut, 2012 ciekawe jak się ma ten Regal do wyżej wspomnianej Yokohama C DRIVEQukie - Czw 16 Lut, 2012 c.drive w civicu z dobrym zawiasem nie ogarnia
na codzień w cywilu jest ok Kenet - Czw 16 Lut, 2012 Roj chce coś na codzień, więc nie potrzebna mu opona UHP, a podałem tą akurat oponę bo jest w takiej samej cenie to ten Regał.PieQt - Czw 16 Lut, 2012 widzieliście cenę 18 w tym regale?? za 1200 nówki opony - chyba normalnie kupię na wszelki wypadek Qukie - Pią 17 Lut, 2012 Z opon na codzień zamiast wszędobylskich Toyo jest jeszcze taka alternatywa:
M - Pią 17 Lut, 2012 Ja już mam komplet na Poznań... http://allegro.pl/kumho-e...2111758522.htmlNBL - Pią 17 Lut, 2012 Qukie,fajne , dzięki za wstawkę sam się zastanawiam czy nie zakupić