spokojnie można też znaleźć w necie - założę się, że na chomiku jest od pyty wersji PDF.
Ale mnie raczej nie ciągnie do czytania całości tych bzdetów.
mowie kurczaki, ze prawdziwa tresc a obiegowa opinia to dwie rozne rzeczy.. nie zeby nawolywali do kochania innych ale jako dzielo propagandowe.. moim zdaniem warte przeczytania. chociazby w kiblu
na studiach mialem historię doktryn politycznych i nie bylo ch.. zeby czegos nie przeczytac. wiec zmusili mnie Anonymous - Nie 16 Wrz, 2012 Marksa i kolegów tez musiałes czytac??Jakarti - Nie 16 Wrz, 2012 tak ale nie chcę o tym rozmawiać Anonymous - Nie 16 Wrz, 2012 fajnie,czasem żałuje ze zakończyłem edukacje na drugiej klasie zawodówki (bez promocji niestety) Jakarti - Nie 16 Wrz, 2012 tegoroczna Wigilia u Rabarbara!!! niech sie wpisują miasta! bizon - Nie 16 Wrz, 2012 1. óć jezd - nawet jesli wigilia w danii Barejka - Pon 17 Wrz, 2012 1. óć jezd - nawet jesli wigilia w danii
2. Sielce wysyla przedstawiciela Anonymous - Pon 17 Wrz, 2012 chętnie bym zrobił ale mnie więcej nie ma niż jestemwas79 - Pon 17 Wrz, 2012 a właśnie październik się zbliża, trza by zacząć dyskusję na 100 stron w odpowiednim dziale pt. gdzie pijemy w tym roku M - Pon 17 Wrz, 2012 Może UĆ w tym roku? kamil - Pon 17 Wrz, 2012 fajnie, blisko i tanio. Dużo klubów PiTT - Pon 17 Wrz, 2012 niezły pomysł
daleko nie jest, więc na lajcie można pojechać pociągiem albo jakimś polskim busem
no i jakby nie było UĆ jest centralnym punktem i każdemu powinno pasować bizon - Pon 17 Wrz, 2012 ok, ale ja tym razem nie pije, mam dosc po ostatnim Jakarti - Pon 17 Wrz, 2012
was79 napisał/a:
a właśnie październik się zbliża, trza by zacząć dyskusję na 100 stron w odpowiednim dziale pt. gdzie pijemy w tym roku
egzakli.
ciach bajera.Anonymous - Pon 17 Wrz, 2012 piszę się