no co Ty??
oszzzzz... lecę do sklepu PiTT - Czw 29 Gru, 2011 ok 200
widziałem w realu na ursynowie za 199 chyba, ale byłem przekonany że to działa tylko z kinectem...
lecę do sklepu Bonczek - Czw 29 Gru, 2011 Kurde nie mam pojęcia ile kosztuje bo mi rachunku nie zapakowała
Pierwsze kilka kółek nieswojo, bo kierownica nie jest do niczego przytwierdzona. Po jakimś czasie już pamiętasz, że musisz sam ją stabilizować. Biegi (strzałki góra/dół) ustawia się inaczej niż na padzie ale w sumie się już przyzwyczaiłem - odruchowo czasem się źle wciśnie bo sprzęgło zostaje na kolorowych przyciskach. Dużo nie pograłem, ale zabawa przednia
EDIT: No i już sprawdzone zefir - Czw 29 Gru, 2011 oo kurde mega sprawa
ja dzis startuje w świecie Skyrim PiTT - Czw 29 Gru, 2011
upalam, mistrz, najlepsza kiera na świecie!!!!
nie trzeba nic mocować, sterowanie miodne, do tego pełne wibracje
kozak, polecam!
dzięki za info bo tak to bym nigdy nie kupił Maciusiowy - Czw 29 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
anjas - Czw 29 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
kozak, polecam!
dzięki za info bo tak to bym nigdy nie kupił
pożycz na dzień, zobacze czy warto kupić PiTT - Czw 29 Gru, 2011
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
kozak, polecam!
dzięki za info bo tak to bym nigdy nie kupił
pożycz na dzień, zobacze czy warto kupić
kurdesz, bym Ci chętnie pożyczył, ale mam wolne cały tydzień i jak się domyślasz teraz robię tylko przerwy na siku i kupę
uwierz mi że jeździ się mistrz
zapraszam na testy jak coś, zobaczysz że warto Bonczek - Czw 29 Gru, 2011 A są jakieś symulatory samolotów na X`a? Bo żyroskop w tej kierownicy podobno jest 3 osiowy anjas - Czw 29 Gru, 2011 PiTT, jak popykasz to chętnie pożycze na dzień/dwa. Na razie i tak nie mam czasu na granie.M - Czw 05 Sty, 2012 Odpaliłem wczoraj skyrima ale bez zajawki jakoś - drętwa ta gra jest anjas - Czw 05 Sty, 2012
M napisał/a:
Odpaliłem wczoraj skyrima ale bez zajawki jakoś - drętwa ta gra jest
nie znasz się
A serio, czytałem, że pierwsze 3 godziny są najgorsze a potem jest extra , choć mi się podobał od początku.was79 - Czw 05 Sty, 2012 Właśnie sie zastanawiam: w co grać Panie premierze?
Wielka trójca zeszłego roku ograna - batman, asasyn, unczarted 3 - może też w to wejdę?anjas - Czw 05 Sty, 2012 moim zdaniem warto, ale w sumie zależy co kto lubi... popatrz sobie na gameplaye na youtubie i zobaczysz czy Ci podchodzi zefir - Czw 05 Sty, 2012 gra jest o tyle super ze mozna do niej wlaczyc sie na godzinke lub dwie jak i na caly dzien grania, fabula spoko, ale mega jest eksploracja jaskin, poznawanie świata, roznorodnosc krain, miast ilosc questow., system walki typowo konsolowy
dla mnie mega