jak pojeździłem na kierze viperem to było super - dlatego na liście
skręciłeś kiero, poszedłeś zrobić sobie kawkę i jak wróciłeś to viper akurat skręcał
powiem tak - pomysł na gierkę fajny, fajny dźwięk, akcja z obracaniem łepetyną, w ogóle sama akcja, ale to opóźnienie nie do zniesienia kurcze.was79 - Pią 23 Gru, 2011 ocena subiektywna, ale..
najnowsza łatka + ustawienia z netu dla kiery i moim zdaniem, najlepszy wyścig w tym roku. Wajper rwie kierą, trzęsie, wrzeszczy, nieustanne kontry - dla mnie mega i tyle PiTT - Nie 25 Gru, 2011 kaaarwa mistrz recenzja http://www.sadistic.pl/ne...zja-vt96644.htmanjas - Pon 26 Gru, 2011 Mistrz!
Ale wie co dobre, bo morsem jeździ
Chooy, ze cały czas na jedynce...Anonymous - Pon 26 Gru, 2011
anjas napisał/a:
Chooy, ze cały czas na jedynce...
respektem do mocy podchodzi
zvitesse - Pon 26 Gru, 2011
AleX_R53 napisał/a:
Ćwicząc.. .ale wczoraj musiałem symulować naukę do egzaminu na dziś na trybie zawodowiec w Gran-Derby dostaje 3:1... za każdym kutfa razem! to jest tak inne w obronie niż FIFA11, że zanim się przyzwyczaję trochę czasu minie
a na jakim poziomie grasz ?Anonymous - Pon 26 Gru, 2011
vitesse napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Ćwicząc.. .ale wczoraj musiałem symulować naukę do egzaminu na dziś na trybie zawodowiec w Gran-Derby dostaje 3:1... za każdym kutfa razem! to jest tak inne w obronie niż FIFA11, że zanim się przyzwyczaję trochę czasu minie
a na jakim poziomie grasz ?
P.S.: Teraz już jest lepiej, ale do Zefira nie mam podejścia nadal qbus - Pon 26 Gru, 2011 Aktualnie mam w uzytkowaniu Sony Ericsson Xperia ARC i chcialem sie w koncu przekonac jak to jest z tym "graniem na telefonach"... co innego oprócz Angry Birds polecacie zeby sprawdzic, generalnie nie mialem do tej pory stycznosci z grami na komorkach, jedynie Wormsy i Milionerzy. M - Pon 26 Gru, 2011 wejdz sobie w market i poprzegladaj Czolgi sa fajne. Jest sporo gier.qbus - Pon 26 Gru, 2011 No wlasnie widze ze jest sporo dlatego pytam Konrad - Pon 26 Gru, 2011 Na rozkminkę polecam "slice it" a na bekę "drunken pee" oprócz tego "xconstruction", "unblock me" i była jeszcze jedna fajna gierka na rozkminkę, była podana ilość połączeń która ma dochodzić/wychodzić z punktu i trzeba było połączyć tak, żeby się zgadzało, ale nie pamiętam tytułu.Bonczek - Czw 29 Gru, 2011 Kjurdę dostałem od kobiety pod choinkę podwójne dildo:
Myślałem, że będzie średnio ale mistrzowsko się gra
P.S. Na początku też nie wiedziałem, że to kierownica PiTT - Czw 29 Gru, 2011
Bonczek napisał/a:
Kjurdę dostałem od kobiety pod choinkę podwójne dildo: