btw. Zacny spoiler ma zieolna skoda ... Mucha - Pią 14 Wrz, 2012 martin.h - Sob 15 Wrz, 2012 Mucha - Sob 15 Wrz, 2012 ta to juz nie wie co z ci.pa zrobić, co za blaziszcze,,, az taka ładna nie jest,,, serio,,, słaaaabooooooooo,,,Barejka - Sob 15 Wrz, 2012 cycki troche nisko, poza tym wiek troche starawa, ale i tak bym poroił Michał - Nie 16 Wrz, 2012 jebałby w te pieniense jak zły ...NBL - Nie 16 Wrz, 2012
Mucha napisał/a:
ta to juz nie wie co z ci.pa zrobić, co za blaziszcze,,, az taka ładna nie jest,,, serio,,, słaaaabooooooooo,,,
dokładnie... cyckami kurna zabłysnąć chciała... zresztą zobaczcie na jej papę...
normalnie wary obciągary///PiTT - Nie 16 Wrz, 2012 a po cholere to wklejacie i komentujecie
jak przekupy na bazarze
edit: kaaarwa, zobaczyłem kto to wkleił... iście kuriozalna sytuacja, człowiek z gustem którego nie akceptuje 99% społeczeństwa (źródło danych: forum.hothatch.org) martin.h - Nie 16 Wrz, 2012
PiTT napisał/a:
edit: kaaarwa, zobaczyłem kto to wkleił... iście kuriozalna sytuacja, człowiek z gustem którego nie akceptuje 99% społeczeństwa (źródło danych: forum.hothatch.org)
Trochę przekolorowałeś, ale fakt większość ma gust podobny do tej Pani ze zdjęcia, na którym wygląda mega sztucznie i tandetnie.
Nie znam jej osobiście, ale wkurza mnie że beztalencia robią karierę, zbierając kasę za pokazywanie dupy, a ludzie którzy coś potrafią nie mogą znaleźć pieniędzy aby np. nagrać płytę, zrobić dobry film czy uprawiać sport PiTT - Nie 16 Wrz, 2012 przesadzasz
nie czytaj pudelka i tyle
zawsze jest parcie na "tandetne" gwiazdki, jest o czym pisać i o to chodzi
zgadzam się jeśli chodzi o wszechobecny obiciach i promocje szmiry gdzie się da, chyba nic z tym się nie da zrobić, można ignorowaćwas79 - Nie 16 Wrz, 2012 Powiedzcie mi tylko, bo siedzicie w tym wielkim świecie.
To jest zaplanowane? szeroko rozumiane agencje, agenci? czy ona tak sama, bez supportu, pcha swoje dupsko wszędzie, gdzie się da?PiTT - Nie 16 Wrz, 2012 krążą słuchy w kręgach eksperckich że dała dupy was79 - Nie 16 Wrz, 2012 myślałem, że jest jakaś inna odpowiedź od tej banalnej M - Nie 16 Wrz, 2012 Szymlor zdementował...