To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

M - Pią 01 Mar, 2013

Smieszne jak te cale genderowe pajacowanie.
antoś - Sob 02 Mar, 2013

http://wpolityce.pl/artyk...yjnej-wyborczej

Dość daleko idące wnioski wyciągają prawicowi publicyści. ;)

Anonymous - Sob 02 Mar, 2013

Sprzymierzeniec "salonu" w walce z pis-em zabłysnął,ciekawe jak go teraz wytłumaczą
http://wiadomosci.gazeta....i_siedziec.html

anjas - Sob 02 Mar, 2013

ale zgadzasz się z nim czy nie zgadzasz?

Oczywiście ze sie nie zgadzam,mi pederaści nie przeszkadzają,przeszkadza mi nachalna gejowska propaganda

Juz sie wypowiedział Raś
'Do słów byłego prezydenta odniósł się też Ireneusz Raś. Poseł PO, który był dziś gościem RMF FM, ocenił, że Lech Wałęsa mówiąc o homoseksualistach w Sejmie, nie przeholował.

- Nie sądzę. Prezydent zabrał głos w tej sprawie, powiedział swój pogląd. Wiele osób w Polsce też pewnie tak sądzi - powiedział. Nie odpowiedział wprost, czy podziela pogląd Wałęsy, dodał jedynie, że słucha opinii innych. "

Ciekawe jaka byłaby reakcja gdyby cos podobnego powiedział Kaczyński :lol2:

anjas - Sob 02 Mar, 2013

rabarbar napisał/a:
Oczywiście ze sie nie zgadzam,mi pederaści nie przeszkadzają,przeszkadza mi nachalna gejowska propaganda

I tak właśnie (mniej-więcej) zrozumiałem wypowiedź Wałęsy, którą cytuję niżej.
Rozumiem jednak, że są ludzie z którymi można się zgadzać niezależnie od tego co mówią i tacy, z którymi nigdy, przenigdy zgadzać się nie można :)
Taki dość luźno pojęty obiektywizm.

"Rozumiem, że są różni ludzie, różnej orientacji i mają prawo do swojej różności. Tylko niech nie wchodzą w organizację rzeczy przez wieki rozwiązanych - stwierdził były prezydent. - Ja sobie nawet nie życzę słuchać tego wszystkiego. Niech oni to sobie uprawiają między swoimi, niech mnie i moim wnukom nie zawracają głowy - kontynuował"

M - Sob 02 Mar, 2013

Wałęsa...
Mam tu chyba za dużo do napisania - odpuszczam z góry :D

anjas, nie ograniczaj sie do pierwszego akapitu,przeczytaj dalej

M napisał/a:
Wałęsa...

Merytoryczne wypowiedzi Macieja...
Mam tu chyba za duzo do napisania - pass :*

M - Sob 02 Mar, 2013

AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Wałęsa...

Myslales zeby jednak kiedys zagrac role pierwszoplanowa?

M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:
Wałęsa...

Myslales zeby jednak kiedys zagrac role pierwszoplanowa?

Tak, ale Vin Diesel mi role podkradł :]

anjas - Sob 02 Mar, 2013

M napisał/a:
Wałęsa...

Właśnie o to mi chodzi. Nie wnikam w wypowiedz Wałęsy bo mam do niego duży dystans i kompletny brak sympatii ale mam wrażenie, ze gdyby z takimi tekstami wyjechał Jarosław to byście go bronili. A ponieważ po homo pojechał Wałęsa to jest automatycznie zle.

M - Sob 02 Mar, 2013

Ale Jarosław to rzadko mówi coś mądrego...
można bronić sensownych wypowiedzi/pomysłów ale nie ludzi którzy wypowiadają głupoty.

Wałęsa też rzadko mówi mądrze, jest mimo to często cytowany przez salon ponieważ z jednej strony jest ikoną przemian i autorytetem (dyskusje na ten temat juz pozostawmy) którego nie powinno się negować, z drugiej strony wali w Kaczuche/PIS ile ma sił w płucach.

A tutaj wielki płacz nastąpił ponieważ właśnie główny nurt medialny o skrajnie lewicowym zabarwieniu dostaje w twarz od swojego autorytetu, którego wcześniej X razy cytował, celebrował, wynosił.

I co się dzieje teraz? - Wałęsa który oszukał komunistów jest już be, prostak, cham, zaścianek.

Osobiście mnie nie dziwi to co powiedział, on cały czas ma takie "mądre" opinie. Tylko dokąd walił w IVRP, to było fajne, śmieszne i co najważniejsze SŁUSZNE i po linii, wszyscy bili brawo.

Moim zdaniem, co kto robi w swoim prywatnym życiu mnie nie interesuje. Jak jakiś poseł kocha innego meżczyznę - co mi do tego, ważne żeby była dobra legislacja i serce dla Polski.
Co innego wciskanie tej swojej pedaliady politycznie i obyczajowo gdzie się da, nazywanie ludzi homofobami, faszystami etc.

Miałem odpowiedziec ale M mnie ubiegł, i zgadzam sie z wszystkim co napisał.Dodam jeszcze ze to ze ktos jest konserwatystą nie znaczy automatycznie ze jest wielbicielem Kaczyńskiego,mi akurat z Pis-em zupełnie nie po drodze
anjas - Sob 02 Mar, 2013

rabarbar napisał/a:
Dodam jeszcze ze to ze ktos jest konserwatystą nie znaczy automatycznie ze jest wielbicielem Kaczyńskiego

np. ja.