Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Jacek - Pią 06 Kwi, 2012
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych
spędzonych w radosnym, wiosennym nastroju
wśród rodziny i przyjaciół
życzy
"SPOŁEM" PSS w Bytomiu
............(..(..(
.............\..)..)._..-.._
............__)/.,','.......`.
..........,".....`......,--...`.
........,"...@.........'....`...\
.......(Y.............(...........;''.
........`--.____,.....\..........,..;
........((_.,----'.,---'......_,'_,'
............(((_,-.(((______,-'Franek - Pią 06 Kwi, 2012 Marek, w podstawie widzę 110K.
Czyli rozumiem, że 80 to przestrzelone i nie do osiągnięcia?
Nie wiem, 90K?
Tylko za tą kasę to manual Franek - Pią 06 Kwi, 2012 hmm, na dupowóz to taka z wiekszym przeswitem byla by spoko
http://otomoto.pl/skoda-o...-C21072611.htmlYarko - Pią 06 Kwi, 2012 130k za skode Franek - Pią 06 Kwi, 2012 Popieram.
Taka fura powina kosztować 70 - 80 kafli maxM - Pią 06 Kwi, 2012 Ten samochód kosztuje odpowiednio,
po prostu za mało zarabiacie.Marek23 - Pią 06 Kwi, 2012
Cytat:
Marek, kurcze RS TDI jeździłem na fotelu pasażera, a RS Pb jako kierowca. Stąd ta ocena.
Ja nie tyle nie mogę przeżyć, że ktoś może mieć normalne auto, tylko nie umiem zrozumieć Twoich zmian, którymi raczysz (potrzebnie?) się z nami dzielić.
Weź kup auto i się pochwal, bo z jednej strony sam wszystko wiesz najlepiej, lecisz 200 zakręty, które większość tu leci 60 i masz w du.pie opinie ekspertów, a z drugiej nie zdzierżysz jak ekshibicjonistycznie- facebookowo nie podzielisz się swoimi przelotami myślowymi. Chyba, że po prostu - może Cię nie zrozumiałem - chcesz utrzymać zainteresowanie jakże fascynującym tematem zakupu Octavii i swoją osobą.
Cieszę się, że masz rajdówkę. Masz też przerośnięte ego, literackie zacięcie, MBA z rally cross'u, tytuł Mężczyzny Roku i Order Uśmiechu.
Życzę powodzenia w zakupie Octavii. Serio, jaka to wersja silnikowa by nie była.
No coż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jest temat to sobie w nim piszę. Nikt nie każe Ci tego czytać. Tak samo ja pomijam opisy wozideł które miał miałeś w życiu, bo nie interesuje się struclami które 0-100 robią powyżej 15 sekund. I nigdy nie pytam Cię "Walle po co kupiłeś to gówno?". Więc jak tu pytam/dywaguje o hothatchach, octaviach czy nawet za,je,banych rowerach, to wierz mi,że opinia kapelusza płacącego kartą nawet za kibel na mieście mnie nie interesuje.
Walle napisał/a:
a RS Pb jako kierowca. Stąd ta ocena.
trzymając sie tematu, to kumam,że z Twoją historią historią motoryzacyjną 10 min w RS
do dziś powoduje u Ciebie erekcję.
Franek napisał/a:
Marek, w podstawie widzę 110K.
Czyli rozumiem, że 80 to przestrzelone i nie do osiągnięcia?
Nie wiem, 90K?
Tylko za tą kasę to manual
106.500,00 seria + tempomat i alarm. W serii jest dość syto, ksen, alum 17,kubly i takie takie.pit - Pią 06 Kwi, 2012
Yarko napisał/a:
130k za skode
no name - Pią 06 Kwi, 2012 Wiem że tutaj na sporo się pozwala ale jak długo wszystkowiedzący
i bogaty pajac będzie obrażał dalej ludzi ?
Proszę o odpowiedź i nie od w/wYarko - Pią 06 Kwi, 2012
M napisał/a:
Ten samochód kosztuje odpowiednio,
po prostu za mało zarabiacie.
Maciek, gdybym zarabiał więcej to tym bardziej nie kupiłbym Skody za 130k cmon
do tej marki nie pasują w ogóle kwoty powyżej 80k...M - Pią 06 Kwi, 2012 No ty nie ale jest jeszcze bardzo dużo innych ludzi na tym kontynencie Anonymous - Pią 06 Kwi, 2012 moj ojciec oglądał taka uterenowioną skode,niby wszystko ok,ale to tylko skoda...więc kupił subaru za podobną kaseMarek23 - Pią 06 Kwi, 2012
Cytat:
Wiem że tutaj na sporo się pozwala ale jak długo wszystkowiedzący
i bogaty pajac będzie obrażał dalej ludzi ?
Jeszcze dodaj piekny i Ci się zbrandzluje na twarz no name - Pią 06 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Jeszcze dodaj piekny i Ci się zbrandzluje na twarz
Piękny pajac,
wiesz gdzie mnie znaleźćM - Pią 06 Kwi, 2012 Wyobraziłem sobie to i żaluję.