Kenet - Nie 15 Kwi, 2012 Masz tutaj z galaxy S, z go pro muszę obrócić o 180st.
Anonymous - Nie 15 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
go pro muszę obrócić o 180st.
prosto nie będzie
zdajesz sobie sprawę, że GoPro ma w opcjach ustawianie własnie Up-side-down lub Normal?
zazdroszczę wam fajnego wypadu Pirania - Nie 15 Kwi, 2012 Alex, raczej mokrej edycji - byla masakra Kenet - Nie 15 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
zdajesz sobie sprawę, że GoPro ma w opcjach ustawianie własnie Up-side-down lub Normal?
Faaak nie wiedziałem pum - Nie 15 Kwi, 2012 dobra dobra... to co mnie klepnąłeś o 0,3 sek to ty miałeś "sucho", a u mnie deszcz napierd... wszyscy w mojej grupie poza mną (bo u mnie nie było do czego porównywać) mieli średnio 2s gorszy czas. potem przestało padać i zaczęło dać się jechać na federalu.
ogólnie prawie byłem na pudle. 0,1s do 3 miejsca . tak czy siak pudło jest w zasięgu. patrząc po czasach nawet można by próbować walczyć o 2 miejsce, bo miałem jeszcze zapas na tych kółkach 2:19 . Sandał poza zasięgiem (zasięg zmalał ale jeszcze brakowało około 3s).
real race pojechałem. ogólnie za wiele się nie działo bo utknąłem za yarisem ( ) , hondą i na początku seatem . na dohamowaniach, winklach byłem szybszy, ale nie chciałem ryzykować opóźniania hamowania i pakowania się w winkiel. na prostej nie szło dogonić.
Ten onboard co widać mój slajdzioch jest z lotusa.Anonymous - Nie 15 Kwi, 2012 Dobra koniec tego pitolenia... opowiadać jak było kto był który w klasach dalej i jakie czasy i czy Mors wrócił na tarczy czy z tarczą...tfu..pucharem rasta - Nie 15 Kwi, 2012
siema napisał/a:
Ciacho 2:24
Na Interstejtach
Byłem na prawym, pełna bomba, a opona kleiła jak zła
Wyniki:
Kenet - Nie 15 Kwi, 2012 Jest jestem w pierwszej 20stce rasta - Nie 15 Kwi, 2012 Wklepał Ci Focus na Interstejtach pum - Nie 15 Kwi, 2012 ty ale te interstejty w takiej ulewie to wcale złe nie są Kenet - Nie 15 Kwi, 2012 muszę z tym żyć do następnego lapa rasta - Nie 15 Kwi, 2012 No nie są, wręcz się super spisywały no name - Pon 16 Kwi, 2012 Gratki wyników koledzypP - Pon 16 Kwi, 2012 fajnie! gratulacje dla wszystkich, że pierwszy lap race i oni już robią frekwencję
i to na poczatek mokro
widzę walka o czasy, taktyka, opony i inne bardziej ważne niż w F1!
obym ja kiedyś tam na tej liście gdzieś się znalazł M - Pon 16 Kwi, 2012 Ile ta oczko wyzej od rasty integra ma koni?