mao
Więcej! jest prosiak w środku? Bart - Wto 19 Kwi, 2011 wiadomo, czarna skóra i logo "momo" na zagłówkach... co nie zmienia faktu że fotele są z dupy i nie trzymają na zakrętach anjas - Wto 19 Kwi, 2011 elegancja!
rób pimpa w dupowozach Barejka - Wto 19 Kwi, 2011 jak to jest byc jednym z krolow zycia? martin.h - Wto 19 Kwi, 2011
Barejka napisał/a:
jak to jest byc jednym z krolow zycia?
Co to za życie jak nawet na cabrio nie da się poruchać Janusz - Wto 19 Kwi, 2011 ehh.. ależ mam ochotę pojeździć jakimś dobry rwd...Bart - Wto 19 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
ehh.. ależ mam ochotę pojeździć jakimś dobry rwd...
można by na pake wrzucić clio + kilka kompletów kół i jeszcze jakieś małe mieszkanko bym sie tma przy tym dało urządzić..... no i w trasę po europie martin.h - Wto 19 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
Janusz napisał/a:
ehh.. ależ mam ochotę pojeździć jakimś dobry rwd...
Jeździłem takim Co prawda miałem kilka lat i tylko kręciłem kierownicą, ale benzynowe V8 było pod machą GeKo - Wto 19 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
Co to za życie jak nawet na cabrio nie da się poruchać
Ja tam widziałem jak Bart wyrywał studentki zza lady bez cabrio Właściwie to nie Bart tylko Wafelek ezoteryczny zefir - Śro 20 Kwi, 2011 karwa zadnego zdjecia nie mam z wyrazowa i pijanych swiadkow znowu bedzie ze pojechalem melanzowac a nie sie scigac bizon - Śro 20 Kwi, 2011 bylo z nami jechac