mi - Pon 29 Sie, 2011 ja mam żonę z bytomia, ale jest stara i niezbyt ładna, więc chyba nie będę brał udziału w dyskusji.M - Pon 29 Sie, 2011 Może poprosimy o wypowiedź eksperta...Jakarti - Pon 29 Sie, 2011 na szczescie to nie temat o zonach tylko o Bytomiu
slabo ze to miasto sie ... zapada.mi - Pon 29 Sie, 2011 bo ja wiem czy słabo, przynajmniej jakaś akcja jest
Ja tu widzę piękne pogórze bytomskie, to może być kurort!Jakarti - Pon 29 Sie, 2011 jak juz wszystko sie zawali to owszem - najlepiej budowac cos od zera
jak Wwa po wojnie mi - Pon 29 Sie, 2011 wawa miała nieco łatwiej - wszystko inne burzyli pozyskując materiały, a w bytomiu premier Pawlak "nie widzi problemu"Jakarti - Pon 29 Sie, 2011 taaaa, czytalem o tym
w sumie nie wiem czemu tak powiedzial ale to juz sliski temat mozna to bylo jakos bardziej dyplomatycznie okreslic no name - Pon 29 Sie, 2011
Jakarti napisał/a:
mozna to bylo jakos bardziej dyplomatycznie okreslic
Najsampierw to pierw tak trzeba umić EmerytRs2 - Pon 29 Sie, 2011 Jakarti, ahaahaha miałem cos podobneho napisać.
W tym momencie rynek nieruchomości w Bytomiu, to śliska sprawa, i raczej trzeba go mieć w małym paluszku !!Janusz - Pon 29 Sie, 2011
no name napisał/a:
miałem dziewczyne z Bytomia ale nie będe pisał co lubiała
pyzy śląskie??Jacek - Pon 29 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Jakarti, ahaahaha miałem cos podobneho napisać.
W tym momencie rynek nieruchomości w Bytomiu, to śliska sprawa, i raczej trzeba go mieć w małym paluszku !!
zupełnie się z Toba nie zgodzę. nasłuchaliście się że Bytom się wali. chodzi jednak o kilka ulic w poblizu dużych inwestycji Kompani Węglowej. Są jednak miejsca gdzie nie ma chodników ani szkód górniczych. Trzeba tylko właśnie mieć wiedzę
Tutaj zawsze było trudno. Dziś praktycznie nie ma tąpnieć ani duuuużych szkód górniczych.
Kiedyś jak yebło to w domu wszystko leciało łacznie z futrynami, regałami i lampami.,to były czasy. ehhhmi - Pon 29 Sie, 2011
Jacek napisał/a:
Są jednak miejsca gdzie nie ma chodników
jak w Rybniku zupełnie Jacek - Pon 29 Sie, 2011 M - Pon 29 Sie, 2011 Rybnik cały rozkopany, po nocy ciężko jechaćmi - Pon 29 Sie, 2011 tak - tam też rozbudowują metro.