HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
anjas - Czw 23 Wrz, 2010
Stf napisał/a:
najbliższy wtorek - środa
mnie pasuje! Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010 ja chętenie ale wt odpada a sr 50/50
trzeba sprawdzić pogodę na icm i wtedy szybko sie ogarnać np w ponieziałek Yarko - Czw 23 Wrz, 2010 może wielki comeback na RCW?Anonymous - Czw 23 Wrz, 2010
Yarko napisał/a:
może wielki comeback na RCW?
KA dopóki można M - Czw 23 Wrz, 2010 Jaka przyjedziesz po mnie? Jakarti - Pon 27 Wrz, 2010 przyjade ale dajcie termin jakis konkret bo ciasno w tym tygodniu.. jutro wieczor mi odpada.. sroda tez cienko, a czwartek kaput calkiem..Janusz - Pon 27 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a:
przyjade ale dajcie termin jakis konkret bo ciasno w tym tygodniu.. jutro wieczor mi odpada.. sroda tez cienko, a czwartek kaput calkiem..
klijo byś lepiej porządnie w koncu przedmuchał... czas je w końcu rozdziewiczyć bo do tej pory to tor tylko z parkingu widziało Anonymous - Pon 27 Wrz, 2010 jutro np 18:30 jak dla mnie idealnie zefir - Pon 27 Wrz, 2010 ja wczoraj w Lodzi smigalem 2x10 min na kartach ze znajomymi , ale tor krypa bo prawie wogole nie ma miejsc zeby sie wyprzedzic, chociazby opozniajac hamowanie ( gdzie w Wawie najbardziej polecacie Karty??
bede niedlugo to moze bym pogonil na jakims sensownym torze..
pozdroAnonymous - Pon 27 Wrz, 2010 Poczytaj ten temat i poczytaj opinie
2 Tory teraz wiodą u nas prym
RCW i KA anjas - Pon 04 Paź, 2010 Co byście powiedzieli na to, żeby kolejną kwalifikację (korzystając z pogody) zrobić jutro w Kartarenie?
Wstępnie zarezerwowałem tor na 20.00 dla nas.
Pogoda ma być ładna, na otwartym (wewn. + zewn.) torze można jeździć do 21 z hakiem, więc zdążymy spokojnie zrobić 2 przejazdy.M - Pon 04 Paź, 2010 Ja jestem za a nawet przeciw Bonczek - Pon 04 Paź, 2010 Można z Wami pojeździć czy macie jakiś swój puchar? Jakie koszta?M - Pon 04 Paź, 2010 Dajesz. Koszta tyle co za przejazd 35zeta x2 z tego co pamietam, a moze mniej?Bonczek - Pon 04 Paź, 2010 Czyli, że maks 7 dyszek?