saxorulez - Czw 13 Maj, 2010 patrzyłem na czasy to odrazu zajebał niezły czas i w sumie długo go nie poprawiał...martin.h - Czw 13 Maj, 2010
rasta napisał/a:
Senna tez daje radę
Niestety, ale bolid w F1 to obecnie zdecydowana większość jeśli chodzi o szybkość. Wystarczy spojrzeć na takie nazwiska jak Webber, Button, Kovalainen czy Barrichello
Co do wyścigu to kwalifikacje ustalą kolejność na mecie.Stf - Sob 15 Maj, 2010 no jest grubo!!
robert na porannych testach pierwszy z czasem weekendu ! nice Cartoon - Sob 15 Maj, 2010 W Q2 Robert 5 czas anjas - Sob 15 Maj, 2010 jest nieźle, zobaczymy co Q3 pokaże.
Gadałem przed chwilą z Robertem, jest umiarkowanym optymistą.Anonymous - Sob 15 Maj, 2010 Ja gadałem z Witalijem, odebrał w czasie jazdy... tylko coś przerwałoanjas - Sob 15 Maj, 2010
AndreXSi napisał/a:
Ja gadałem z Witalijem, odebrał w czasie jazdy... tylko coś przerwało
kurde, mówiłem mu w czwartek, żeby sobie kupił zestaw głośnomówiący....Stf - Sob 15 Maj, 2010 jeeeeesss 1 linia. miodzio !!anjas - Sob 15 Maj, 2010 kurcze, ale Weber dobrze poszedł
Gratki do Roberta, zaraz do niego zadzwonie, pogratuluje mu w imieniu całego HH.org.jarek-malopolska - Sob 15 Maj, 2010 powiedz mu, że siedzimy, nic się nie dzieje... iQ - Sob 15 Maj, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
powiedz mu, że siedzimy, nic się nie dzieje...
powiedz ze ja tez jestem tu ale go nie pozdrawiam
Przy okazji, Alonso Jaco - Sob 15 Maj, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
powiedz mu, że siedzimy, nic się nie dzieje...
i siedzimy saxorulez - Nie 16 Maj, 2010 czy wiecie jak ustawione są bolidy na starcie w pierwszej linii (Webber - Kubica)? Tzn w czy bolid z lewej jest z przodu czy z prawej? Bo jeśli po lewej jest Webber a pierwszy zakręt będzie w prawo to są szanse na prowadzenie Kurde ciekawe jak to rozegrają taktycznie bo myślę ze wszystko będzie działo się w pit lane lub w trakcie safety carów...Gaydek - Nie 16 Maj, 2010 O ile mnie pamięć nie myli to pierwszy z prawej, drugi z lewej. Pierwszy zakręt jest prawy, ale w sumie to jest lekki prawy, lekki lewy i dopiero prawdziwy zakręt to trzeci zakręt prawy. Jest szansa.martin.h - Nie 16 Maj, 2010 Patrząc na optymalny tor jazdy Kubica powinien startować z "czystszego" pola, to też jest plus.