Marek23 - Czw 17 Gru, 2009 Zazdroszcze...ja jeszcze mam 5 dni na wygnaniu.ade - Czw 17 Gru, 2009 jest dobrze:]
felga i chyba wachacz maja dosc:]
nie widze frajdy z jazdy po sniegu...;/ bez trakcji nie ma kontroli nad autem i nie ma funu:/Marek23 - Czw 17 Gru, 2009
ade napisał/a:
nie widze frajdy z jazdy po sniegu...;/ bez trakcji nie ma kontroli nad autem i nie ma funu:/
Dobra opona i zobaczysz fun...CHRZANEK - Czw 17 Gru, 2009 Fun to miałem dziś rano jadac przez stolyce.
O 6:30 czułem się jak na rajdzie szwecji Maciusiowy - Czw 17 Gru, 2009 zapraszam na Salmopol w związku z tym - u nas zima pełno gębo Koto - Czw 17 Gru, 2009 Też coś się pobawiłem wczoraj, jako, że nie znam fajnych dróg w Krakowie to pokręciłem się tylko po pustym parkingu, ale zabawy w opór
Salmopol dziś w nocy, jutro czy w sobotę? 106 - Czw 17 Gru, 2009
Koto napisał/a:
jako, że nie znam fajnych dróg w Krakowie
jezdzij poza krakowem... na polnoc to wystarczy 3km odjechac od kr i juz
warunki do jazdy sa wysmienite...
kubas - Czw 17 Gru, 2009 ja sobie upalałem w niedziele w nocy - bilans - rozwalona osłona wewnętrzna półosi
zabawy ogrom ! z przodu zimówka z tyłu letnie, prawy/lewy 90 z kontry wypas się jeździ.
Dziś znowu pośnieżyło rano znowu zabawa z połosią owiniętą taśmą jak na razie jutro wymiana osłony i 100% atak mi - Czw 17 Gru, 2009
kubas napisał/a:
z przodu zimówka z tyłu letnie,
przecież tak się jeździć nie da...kubas - Czw 17 Gru, 2009
mi napisał/a:
kubas napisał/a:
przecież tak się jeździć nie da...
da się w piątek wskoczą na tył zimówki też, nie miałem czasu wcześniej na to.
Bokami sie super lata w takim setupie mi - Czw 17 Gru, 2009 no lata się super, ale z prędkościami nie przekraczającymi 24km/h kubas - Czw 17 Gru, 2009 25 !Greg - Czw 17 Gru, 2009
mi napisał/a:
kubas napisał/a:
przecież tak się jeździć nie da...
Ja mam na odwrót. Tak się nie da. M - Czw 17 Gru, 2009 Dobrze sie lata z wałem napędowym