anjas - Sob 02 Lut, 2008 sciagnalem w lepszej rozdzielczosci i znow obejrzalem 3 razy...
Michał - jesteś mistrzem! (za organizację)
Drugi Michał - też jesteś mistrzem! (za nakręcenie i fachowy montaż)
I cała akcja też była mistrzowska
Jeśli jeszcze kiedyś, któreś dziecko będzie miało podobne marzenie do Łukasza, to wchodzę w to znów bez sekundy zastanowienia!Jakarti - Sob 02 Lut, 2008 i ogladalem chyba z 200 razy... nie bylo mnie i tym bardziej mi przykro, ze to tak wszystko fajnie wyszlo ))
wstalem wczesniej zeby obejrzec jeszcze raz M - Sob 02 Lut, 2008 Michal montaż pierwsza klasa, jestem pod wrazeniem ogromnym! Poruszyłem sie, a kazdy wie ze jestem kamienna twarz kubas - Sob 02 Lut, 2008 Film super !! Brawo michal !! Az ciarki przechodza !! GRATULACJE !!BaRtO_206GT - Sob 02 Lut, 2008
Michał napisał/a:
pierwszy w kolejce jest barto
Do czego??
Bedziesz chapac?? Jakarti - Sob 02 Lut, 2008 ja tez sciagnalem.. ale mi obraz nei dziala - cos kodeki nie teges.. 206 Gti - Sob 02 Lut, 2008 Film jest Genialny Michal ... Montaż SUPER !!!! SUPER!!!!!!!!!
Extra!!!
Super Akcja nie ma co..... BaRtO_206GT - Sob 02 Lut, 2008
Jakarti napisał/a:
ja tez sciagnalem.. ale mi obraz nei dziala - cos kodeki nie teges..
Polecam K-Lite Mega Codec Pack:
http://www.nowe.pl/module...cid=185&lid=127Anonymous - Sob 02 Lut, 2008 chlopaki! trzeba zmienic podtytul tego tematu zeby wszyscy weszli, mowiac o tym ze na strone to powinno pojsc!!! jako najlepsze sprawozdanie z tego co sie dzialo!!!
jeszcze raz sobie obejrzalem, Michu naprawde to zajebiscie zrobiles technicznie, a jesli wiesz ze mozesz jeszcze lepiej to tylko dobrze o Tobie swiadczy stary. Ja mam zawsze to samo, zawsze sie da troszke lepiej, tu, tam. Witam w klubie i rozumiem. I wyluzuj sie stary nalezy ci sie piwko bo jest zajebiscie!Jakarti - Sob 02 Lut, 2008
ja juz mowilem ,ze powinno isc na www!!! koniecznie..KonradMK - Sob 02 Lut, 2008 Genialnie zmontowane, fajnie się ogląda no i dzięki za umieszczenie mnie na filmie, następnym razem postaram się o lepsze auto anjas - Sob 02 Lut, 2008 na stronę mogę wrzucic właściwie od ręki, jeśli jest taka decyzja Rudello - Sob 02 Lut, 2008 moze wrzucic po poniedziałku jak bedzie juz final ver. (poprawiona itp)
ja do końca weekendu napisze realcje z realizacji i bedzie mozna wrzucic cala historie.
polecam film w pelnej rozdzielczości Niemy - Sob 02 Lut, 2008 wszystko zostalo juz powiedziane...
panowie to bylo naprawde wspaniale co zrobiliscie, cala akcja godna uznania
przy takich okazjach widac ze idea naszgo forum nie zostala zatracona i nie jestesmy zlepkiem wirtualnych onanistow
gratulacje dla Rudello za inicjatywe i dla Michala za super filmik
gratulacje dla reszty organizatorow i uczestnikow
a najlepsze jest to, ze dajac komus choc odrobine radosci, sami jej doswiadczamy, dlatego oby wiecej takich akcji
ps: filmik i opis na stronke KONIECZNIE!gaugan - Sob 02 Lut, 2008 qrwa Misiek, nic Ci w zyciu nie wyszlo jak brzuch i ten film!