HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 Ale zauje ze nie uwiecznilismy ruchów posuwistych kondzia - bezcenne KonradMK - Czw 30 Sie, 2007 śmiejecie się ze mnie to nie jadę do Lublina! O! :569: :566: :565:Bad-i - Czw 30 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
śmiejecie się ze mnie to nie jadę do Lublina! O! :569: :566: :565:
looknij do shoutboxa na ten drugi link KonradMK - Czw 30 Sie, 2007 i tak nie jadę! :fuckyou2:Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 ale Kondzik na tym jednym zakrecie to polody by tak nie poleciał i rączka w górze AJT ziom
nie marz sie :564:CHRZANEK - Czw 30 Sie, 2007 Kondzio nie pier..l jesteś debeściak i tyle.
Bez ciebie spotkaniom brakuje dynamiki
Jak nie chcesz jechac to Cie obezwladnimy i zabierzemy siłą KonradMK - Pią 31 Sie, 2007 może zrobimy sobie koszulki HH.org Karting Team? Jakieś takie pasujące do aktualnych oficyjalnych koszulek? byłoby fajnie mieć takie coś jak będę odbierał dyplom pocieszenia na gali wręczenia nagród FreeMan - Śro 05 Wrz, 2007 Co z nastenyma, eliminacja ?
206Gti miales sie dowiedziec , czy jest pomiar czasu w M1 ??
Jezeli nie na M1, to moze IMOLA ??
no i kiedy odbedzie sie 3 eliminacja ??CHRZANEK - Śro 05 Wrz, 2007
FreeMan napisał/a:
miales sie dowiedziec , czy jest pomiar czasu w M1 ??
U mnie w parkingu poziemnym w tesco jest tor !!!
Zróbmy jedną rundę w Bydgoszczy
Please FreeMan - Śro 05 Wrz, 2007
CHRZANEK napisał/a:
FreeMan napisał/a:
miales sie dowiedziec , czy jest pomiar czasu w M1 ??
U mnie w parkingu poziemnym w tesco jest tor !!!
Zróbmy jedną rundę w Bydgoszczy
Please
uklad tego toru jest bardzo podobny do toru w Lublinie.. tylko brak jednej sekcji zakretow na poczatku . Ciekawe czy mozna tam pojezdzic Hothatchem.
Fajna zajawka, na przyszly rok na lato...CHRZANEK - Śro 05 Wrz, 2007 Nie nada ...
Centralnie przez środek tego toru przechodzi plot, konkretnie siatka i slupki co jakieś 2 metry.
Poza tym tor byl bajka.
W tym roku na polowie tego toru zrobili rundę Toyo drifting cup - dzialo sie 206 Gti - Śro 05 Wrz, 2007 ZA ZADNE SKARBY NIE MOGE SIE DODZWONIC NA TEN TOR !!!!!!!!!!!!!!!!!
ale pamietam o temacie ... :569:GOKART - Czw 06 Wrz, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Nie nada ...
Centralnie przez środek tego toru przechodzi plot, konkretnie siatka i slupki co jakieś 2 metry.
Poza tym tor byl bajka.
Ku..a tak to tylko u nas w Polsce Jak to się stało że postawili płot przez środek toru kartingowego ? Kiedyś byłem na nim, jeszcze na zlocie Audi Klubu...