Niemy - Nie 30 Kwi, 2006 czyli bedzie nastepny VTS na forum moze powinnismy zmienic nazwe na VTS hothatch
witamMichał - Nie 30 Kwi, 2006 siemano
Gruby wpis, podoba mi sie , szczególnie ztymi sedesami nox - Nie 30 Kwi, 2006 to sie nazywa pasja pozdro i oby tak dalej saxorulez - Pon 01 Maj, 2006
gd-r600 napisał/a:
Następnie pewien Andrzej w wiśniowym Saxo VTSie wpisał nas 160 km/h w zakręcony tunel pod Trasą Łazienkowską i zapiął pełnego boka na ślimaku przy Torwarze.
czy to był Andrzej C. aka CHMURA ?
a tak wogóle to witam i czekamy na info o Saxofonie Michał - Pon 01 Maj, 2006 heheheh, a kto to mógł być Tylko chmura tak lata po miescieAnonymous - Wto 02 Maj, 2006 dobra, jest, mój synek niebieski! Saxo VTS 1.6 16V '98, ten co był na Allegro z Poznania za 10K. Właśnie przyprowadziłem.
Pozdzierałem już wszystkie kaczorki, łapki, płomienie i alu nakładkę na wlew.
Zapożyczony jestem po maksie, dosunęli mi też OC półroczne za 1200 zł (co, Warszawiak, he he he!) i po drodze zaliczyłem 200 zł mandat.
Przywracam go do stanu hetero, bo jakiś włoski gej pomalował wycieraczki na niebiesko i starczyło mu jeszcze spreja na wnętrze.
Na razie jest pełny układ, czarna szyba z tyłu, felga seria i brewki + grill siatka. Jak będzie cacy to się pochwalę fotami.
To jest jeden z piękniejszych dni w życiu
pozdrawiam,
GDJakarti - Wto 02 Maj, 2006 najlepszy ten mandat ale moze to zle dobrego poczatki - gut lakAnonymous - Śro 03 Maj, 2006 czuje sie osamotniona w srod tylu saxofonow nox - Śro 03 Maj, 2006 a co ja mam powiedzieć ? jeden jedyny ford zaprosiłem kolege Qzyn'a z jego rajdową fiesta ale napisał jednego posta i chyba was się przestraszył bo juz nic nie pisze Peter - Śro 03 Maj, 2006 gratuluje zakupu Grzesiek VTS - Śro 03 Maj, 2006 niebawem bedziemy miec tu wszystkie Saxo VTS z Polski :diabel: Vlodarsky - Śro 03 Maj, 2006 no dobra to takie małe spyshoty http://w8.grono.net/users/484975/detail/
To twój chyba co ??
nawet nie wiesz jak mało pracy włożyłem w to żeby go znaleźć
Gratuluje zakupu !!!!!!!Loko - Czw 04 Maj, 2006 JA dla odmiany, nie gratuluje zakupu, tylko zazdroszcze ze już jesteś szcześliwym posiadaczem VTS'a saxorulez - Czw 04 Maj, 2006