mam kierę!
Zaraz podłączam i testuję!!! Drżyjcieeeee!!!!
ty suko nie zaczekalas na zakup grupen ??!!Loko - Sob 28 Paź, 2006 Heh Anjas już dobrze zainwestował w lfs'a pieniędzy , no ale jak wiadomo na kierze jezdzi się szybciej więc teraz bójcie się Anjasa.anjas - Sob 28 Paź, 2006 hehe, nie zaczekałem... chciałem w weekend polatać trochę na kierze. Wydaje mi się, że specjalnego rabatu i tak się nie wynegocjuje - mi powiedzieli, że w przypadku tej kierownicy nie mogą dać żadnej zniżki. Zresztą kupiłem przedostatnią sztukę w tym sklepie.
Może nowa dostawa będzie tańsza?
Jak na razie kręcę gorsze czasy odrobinę gorsze jak na myszce, ale ciągle je poprawiam i mam nadzieję, że niedługo pobiję swój rekord
Ale walić czasy, fun z jazdy jest taki, że nawet jakbym był wolniejszy to latałbym na kierze, po prostu zajebista sprawa Dariano - Sob 28 Paź, 2006 czyli dziala bez zarzutu ?? oprogramowanie na pc do tej kiery sciagneles sobie z tamtego linku/a co na stronie z aukcja byl ??anjas - Sob 28 Paź, 2006 tak, działa miodowo. Sterowniki ściągnąłem z linka w aukcji.
W innych grach jeszcze nie próbowałem, bo nie mam innych samochodówek na PC'ta. Mam jakieś na XBOX'a, ale do niego kiery nie podłączę strick - Sob 28 Paź, 2006
anjas napisał/a:
XBOX'a, ale do niego kiery nie podłączę
To dupiata kiere kupiłes PiTT - Nie 29 Paź, 2006 trochę mi się auto skróciło
Dariano - Nie 29 Paź, 2006 dzis jak pylkalem koles jebna przepieknego dacha tak zlamal fure ze przenie nolo nie dotykalo drogi i juz dalej nie pojechal lol
[ Dodano: Nie 29 Paź, 2006 ]
O po calym dniu jazdy urwalem pare setnych moja nowa zyciowka 1,34,88
[ Dodano: Nie 29 Paź, 2006 ]
cos mi kurwa obrazek chujpwy wyszedl :570: :570: :570:strick - Nie 29 Paź, 2006 Dariano nie za dobrze Ci idzie?! Graty nowego PB Loko - Nie 29 Paź, 2006 Dariano miażdży, strasznie szybko się rozwijasz men Wygląda na to że masz talent do tej gry.anjas - Nie 29 Paź, 2006 Dariano, meeeeeen! To już zajebisty czas... Nie mów, że ciągle na automacie!
Ja kurde nie mogę zejść niżej 1,36 ale zaraz będę trenował, może coś się urwie... 106 - Nie 29 Paź, 2006 ja dzis wypalilem 1,37,93 ... :DDariano - Nie 29 Paź, 2006 Ja sie tylko przygotowuje na zawody a nie tam miazdze chce dorownac najlepszym troche rozgryzlem ten setup
dobra jeszcze conieco urwalem 1,34,78 D kurwa
Tak w dalszym ciagu jezdze na automacie jak by mi jeszcze przyszlo biegi zmieniac to nie ogarna bym fury jakbym mial kiere to moze na manual bym przeszedl ale na myszce to sie raczej nie skusze Loko - Nie 29 Paź, 2006 Ale spróbuj to jest prosta sprawa, jesdn ręką na myszcze tak jak jezdzisz, a druga zmienia biegi i jak to ogarniesz to na pewno bedziesz ejszcze szybszy. Na początu oczywiście będzie jak z tym setupem, że był cieżko i gorsze czasy, ale chwila pracy i jes lepiej 106 - Nie 29 Paź, 2006 ja gram calosc klawiatura :) /jedyny?/ dzis jeszcze dodalem klawisz biegu
w dol... anjas redukauje w zakretach i chyba ma to sens wiec testuje...
jeszcze udalo mi sie urwac 0.15sek