To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupię mieszkanie

EmerytRs2 - Pią 28 Mar, 2014

kamil napisał/a:
no wiem, bo sam tak kupiłem, a na kolejnej inwestycji ceny już średnio o 500-700 wyższe z metra

Konkretny przykład ? ;) . W jakim okresie to było?

link: http://www.oferty.net/raporty/6722

Zabudują całą Warszawę, zobaczcie jak się za tereny po FSO zabrali, na Żoliborzu, czy za Wolę- przecież to industrial pełno gebo
Developerzy planują do 2025 roku wybudowanie 160 tyś mieszkań. :D :D czyli gdzieś tak z 500 tyś plus....

PiTT - Pią 28 Mar, 2014

łoo matko, to dopiero będzie niezła baza słoikowa :)
czy jest aż taki popyt na nowe mieszkania?

kamil - Pią 28 Mar, 2014

Wilanów - Robyg. Kupiłem w czerwcu.

a i jeszcze tak dla potomnych jak mój developer postawił nam bramę garażową - Projektant się walnął i zabrakło panom 30 cm co skutkuje tym, ze niestety normalnie nie można wstawić bramy. Bramę zamontowano odwrotnie - tak, z prowadnicami, mechaniką na zewnątrz wjazdu !!!!!!!!

https://www.facebook.com/jedynabrama?fref=ts

PiTT - Pią 28 Mar, 2014

czepiasz sie, estetyka to nie najwazniejszy element solidnej bramy :rotfl:
Kenet - Pią 28 Mar, 2014

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

wystarczy wjeżdżać na wstecznym i nikt się nie pokapuje :]

kamil - Pią 28 Mar, 2014

Będę wdzięczny za polubienie i szerowanie poniższego fanpage'u
Kamill - Pią 28 Mar, 2014

Sprawdz czy klamek w oknach nie dali od zewnątrz.
BTW ciekawe czy taka brama przejdzie wszystkie odbiory pp itp.

kamil - Pią 28 Mar, 2014

podobno tak :(
PiTT - Pią 28 Mar, 2014

ale wyjezdzajac z garazu bedziesz ja widzial z tej ladniejszej strony... na serio nie wiem o co tyle hałasu :D
Jakarti - Pią 28 Mar, 2014

promo w Warszawie :lol2:

http://warszawa.gazeta.pl...inasowa.html#MT

MoRToN - Nie 30 Mar, 2014

PiTT napisał/a:

czy jest aż taki popyt na nowe mieszkania?

Lepsze mieszkania (wyżej z lepszym widokiem) rozchodzą się momentalnie, rozglądałem się po inwestycjach na woli i włochach (skorosze) to nie było z czego wybrać ~64m2. A jak juz było to oczywiście cena +1k z metra do reszty czego imo dopłacać nie warto. O mieszkaniach ~50m2 to wogóle zapomnij - poszły w jak fundamenty budowali. Dłużej stoją 70-80m2+.

Ale są też takie miejsca które się nie sprzedają nie wiem czemu - np inwestcja PRIBO na rogu alei i bitwy warszawskiej przy blue city, cały czas widzę napis "wolne lokale", pewnie drogo bo miejsce moim zdaniem spoko.

Kamill - Nie 30 Mar, 2014

Pribo słabe, ogladaliśmy ale odrzucilo nas wszystko po kolei. Brak działki, meczet 30m obok, multum mieszkan per klatka. No i lokalizacja jest taka ze ruch drogowy 24/7 w tym ciężarówki mnostwo autobusow. Nie pamietam jak z balkonami chyba słabo. Do tego za nim stawiaja wiezowiec ktory zasloni widok polowie mieszkancow.
MoRToN - Nie 30 Mar, 2014

A ten pierdolnik (meczet) działa już w ogóle ? Ciekawy jestem czy odczuwalne jest takie miejsce w okolicy ;)
kosmita - Nie 30 Mar, 2014

A czemu tak wszyscy się boją tego meczetu ?
M - Nie 30 Mar, 2014

Jak imam zacznie drzec ryj na okolicę o 5-tej rano to może się pare osób wkurwić