Zabudują całą Warszawę, zobaczcie jak się za tereny po FSO zabrali, na Żoliborzu, czy za Wolę- przecież to industrial pełno gebo
Developerzy planują do 2025 roku wybudowanie 160 tyś mieszkań. :D czyli gdzieś tak z 500 tyś plus....PiTT - Pią 28 Mar, 2014 łoo matko, to dopiero będzie niezła baza słoikowa
czy jest aż taki popyt na nowe mieszkania?kamil - Pią 28 Mar, 2014 Wilanów - Robyg. Kupiłem w czerwcu.
a i jeszcze tak dla potomnych jak mój developer postawił nam bramę garażową - Projektant się walnął i zabrakło panom 30 cm co skutkuje tym, ze niestety normalnie nie można wstawić bramy. Bramę zamontowano odwrotnie - tak, z prowadnicami, mechaniką na zewnątrz wjazdu !!!!!!!!
wystarczy wjeżdżać na wstecznym i nikt się nie pokapuje kamil - Pią 28 Mar, 2014 Będę wdzięczny za polubienie i szerowanie poniższego fanpage'uKamill - Pią 28 Mar, 2014 Sprawdz czy klamek w oknach nie dali od zewnątrz.
BTW ciekawe czy taka brama przejdzie wszystkie odbiory pp itp.kamil - Pią 28 Mar, 2014 podobno tak PiTT - Pią 28 Mar, 2014 ale wyjezdzajac z garazu bedziesz ja widzial z tej ladniejszej strony... na serio nie wiem o co tyle hałasu Jakarti - Pią 28 Mar, 2014 promo w Warszawie
Lepsze mieszkania (wyżej z lepszym widokiem) rozchodzą się momentalnie, rozglądałem się po inwestycjach na woli i włochach (skorosze) to nie było z czego wybrać ~64m2. A jak juz było to oczywiście cena +1k z metra do reszty czego imo dopłacać nie warto. O mieszkaniach ~50m2 to wogóle zapomnij - poszły w jak fundamenty budowali. Dłużej stoją 70-80m2+.
Ale są też takie miejsca które się nie sprzedają nie wiem czemu - np inwestcja PRIBO na rogu alei i bitwy warszawskiej przy blue city, cały czas widzę napis "wolne lokale", pewnie drogo bo miejsce moim zdaniem spoko.Kamill - Nie 30 Mar, 2014 Pribo słabe, ogladaliśmy ale odrzucilo nas wszystko po kolei. Brak działki, meczet 30m obok, multum mieszkan per klatka. No i lokalizacja jest taka ze ruch drogowy 24/7 w tym ciężarówki mnostwo autobusow. Nie pamietam jak z balkonami chyba słabo. Do tego za nim stawiaja wiezowiec ktory zasloni widok polowie mieszkancow.MoRToN - Nie 30 Mar, 2014 A ten pierdolnik (meczet) działa już w ogóle ? Ciekawy jestem czy odczuwalne jest takie miejsce w okolicy kosmita - Nie 30 Mar, 2014 A czemu tak wszyscy się boją tego meczetu ?M - Nie 30 Mar, 2014 Jak imam zacznie drzec ryj na okolicę o 5-tej rano to może się pare osób wkurwić