qbus - Pią 14 Mar, 2014 Ostatnio to bylo od Dabrowicy po wyrypie do gory, kolo lesniczowki i do 1 krzyzowki.Janusz - Pią 14 Mar, 2014 mam wrażenie ze z tym łapanowem jest jak z tychami i kielcami, za każdym razem to samo, tylko w innej konfiguracji, ale większość stawki potrafi to z zamkniętymi oczami przejechać...
innymi słowy, ja bede drugi raz wiec jestem usprawiedliwiony
ps. matt podbij do mnie jak będziesz, bo mam kilka pytań jarek-malopolska - Pią 14 Mar, 2014
qbus napisał/a:
Ostatnio to bylo od Dabrowicy po wyrypie do gory, kolo lesniczowki i do 1 krzyzowki.
mniej/wiecej to od połowy w przeciwnym kierunku ?
To ogolnie wyglada ze wszystko tak jak w tamtym roku.. Trzeba sie gdzies na ogladare wybrac Wrobel - Pią 14 Mar, 2014
Cytat:
Ostatnio to bylo od Dabrowicy po wyrypie do gory, kolo lesniczowki i do 1 krzyzowki.
ostatnio bylo od lesniczowki w dol i na pierwszym skrzyzowaniu lotnaJanusz - Pią 14 Mar, 2014 patrząc na dziwny regulamin, pewnie nie bedzie wizy PZM, czy w takim układzie jak mam zdaną licencje ale nie odebrana jeszcze, lepiej jechac pod pseudonimem i bez rejestracji ??
http://www.rallyos.pl/Wrobel - Pią 14 Mar, 2014 o tak :
matt - Nie 16 Mar, 2014 Janusz, furę Twoją widziałem ale jakoś Ciebie nie zlokalizowałem, a po mecie odrazu się zawinąłem do krk, imprezka rodzinna więc dawaj na pw
co do samych zawodów, faktycznie trasa ta sama co rok temu, także bez szału. Pierwsza pętla w mega deszczu, druga bez ale jeszcze mokro, trzecia po prawie suchym, także pogoda urozmaiciła trasę i duży plus tak naprawdę dla pogody. Komasacje po godzinę czasu to trochę sporo ... ale impreza jako forma rozgrzania się po zimie myślę że spoko.Janusz - Nie 16 Mar, 2014 ja imprezy nie zalicze do udany.... 11 na 20 iluś tam w klasie i 30 na 90 w generalce... generalnie jechalimsy mocno asekuracyjnie, zwłaszcza na początku, było mokro, a ja w sumie jeszcze nie jeździłem w takich "rajdowych" warunkach i na r1r... potem zaczęliśmy zyskiwać zaufanie ale straty były zbyt duze zeby to odrobic na 2 km wiec niespinalismy się żeby nie zburzyć fury i móc wystartować 30.03 Mirek - Nie 16 Mar, 2014 No właśnie patrzyłem na wyniki i miałem pisać, że wolno coś Janusz - Nie 16 Mar, 2014 jep, fakt ze trasa była identyczna jak w zeszłym roku, na pewno nam nie pomógł ale nie ma co biadolić trza trenować bo się rdzewieje zajcev_28 - Nie 16 Mar, 2014
Janusz napisał/a:
jep, fakt ze trasa była identyczna jak w zeszłym roku, na pewno nam nie pomógł ale nie ma co biadolić trza trenować bo się rdzewieje
Dobrze widziałem, że byłeś dziś na mucharzu? migłeś mi przed oczami ale gdzieś się podziałeś, a młyn trochę mieliśmy więc nawet nie miałem kiedy zagadać, my śmigaliśmy C2 matt - Nie 16 Mar, 2014 te treningi na mucharzu to są ogólno dostepne i zorganizowane czy jak to wygląda? jak można się wbić i kiedy następne upalanie? zajcev_28 - Nie 16 Mar, 2014
matt napisał/a:
te treningi na mucharzu to są ogólno dostepne i zorganizowane czy jak to wygląda? jak można się wbić i kiedy następne upalanie?
Zorganizowane, jest ogarnięte zabezpieczenie, straż, karetka, ogólnie wszystko ładnie leci PW.Janusz - Pon 17 Mar, 2014
matt napisał/a:
te treningi na mucharzu to są ogólno dostepne i zorganizowane czy jak to wygląda? jak można się wbić i kiedy następne upalanie?
tak jak napisał zajencev + jeszcze trzeba wybulić chyba niezłe hajsiwo
Zajencev trza było mówić ze to Ty, na krzywy ryj bym się kopsnął parę razy