To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

qbus - Pią 14 Mar, 2014

Ostatnio to bylo od Dabrowicy po wyrypie do gory, kolo lesniczowki i do 1 krzyzowki.
Janusz - Pią 14 Mar, 2014

mam wrażenie ze z tym łapanowem jest jak z tychami i kielcami, za każdym razem to samo, tylko w innej konfiguracji, ale większość stawki potrafi to z zamkniętymi oczami przejechać...

innymi słowy, ja bede drugi raz wiec jestem usprawiedliwiony :rotfl:

ps. matt podbij do mnie jak będziesz, bo mam kilka pytań :)

jarek-malopolska - Pią 14 Mar, 2014

qbus napisał/a:
Ostatnio to bylo od Dabrowicy po wyrypie do gory, kolo lesniczowki i do 1 krzyzowki.

mniej/wiecej to od połowy w przeciwnym kierunku ?

To ogolnie wyglada ze wszystko tak jak w tamtym roku.. Trzeba sie gdzies na ogladare wybrac ;)

Wrobel - Pią 14 Mar, 2014

Cytat:

ostatnio bylo od lesniczowki w dol i na pierwszym skrzyzowaniu lotna

Janusz - Pią 14 Mar, 2014

patrząc na dziwny regulamin, pewnie nie bedzie wizy PZM, czy w takim układzie jak mam zdaną licencje ale nie odebrana jeszcze, lepiej jechac pod pseudonimem i bez rejestracji ??

http://www.rallyos.pl/

Wrobel - Pią 14 Mar, 2014

o tak :

matt - Nie 16 Mar, 2014

Janusz, furę Twoją widziałem ale jakoś Ciebie nie zlokalizowałem, a po mecie odrazu się zawinąłem do krk, imprezka rodzinna więc dawaj na pw

co do samych zawodów, faktycznie trasa ta sama co rok temu, także bez szału. Pierwsza pętla w mega deszczu, druga bez ale jeszcze mokro, trzecia po prawie suchym, także pogoda urozmaiciła trasę i duży plus tak naprawdę dla pogody. Komasacje po godzinę czasu to trochę sporo ... ale impreza jako forma rozgrzania się po zimie myślę że spoko.

Janusz - Nie 16 Mar, 2014

ja imprezy nie zalicze do udany.... 11 na 20 iluś tam w klasie i 30 na 90 w generalce... generalnie jechalimsy mocno asekuracyjnie, zwłaszcza na początku, było mokro, a ja w sumie jeszcze nie jeździłem w takich "rajdowych" warunkach i na r1r... potem zaczęliśmy zyskiwać zaufanie ale straty były zbyt duze zeby to odrobic na 2 km :P wiec niespinalismy się żeby nie zburzyć fury i móc wystartować 30.03 :)
Mirek - Nie 16 Mar, 2014

No właśnie patrzyłem na wyniki i miałem pisać, że wolno coś :P
Janusz - Nie 16 Mar, 2014

jep, fakt ze trasa była identyczna jak w zeszłym roku, na pewno nam nie pomógł :P ale nie ma co biadolić :) trza trenować bo się rdzewieje ;P
zajcev_28 - Nie 16 Mar, 2014

Janusz napisał/a:
jep, fakt ze trasa była identyczna jak w zeszłym roku, na pewno nam nie pomógł :P ale nie ma co biadolić :) trza trenować bo się rdzewieje ;P

Dobrze widziałem, że byłeś dziś na mucharzu? migłeś mi przed oczami ale gdzieś się podziałeś, a młyn trochę mieliśmy więc nawet nie miałem kiedy zagadać, my śmigaliśmy C2 :)

matt - Nie 16 Mar, 2014

te treningi na mucharzu to są ogólno dostepne i zorganizowane czy jak to wygląda? jak można się wbić i kiedy następne upalanie? :>
zajcev_28 - Nie 16 Mar, 2014

matt napisał/a:
te treningi na mucharzu to są ogólno dostepne i zorganizowane czy jak to wygląda? jak można się wbić i kiedy następne upalanie? :>

Zorganizowane, jest ogarnięte zabezpieczenie, straż, karetka, ogólnie wszystko ładnie :) leci PW.

Janusz - Pon 17 Mar, 2014

matt napisał/a:
te treningi na mucharzu to są ogólno dostepne i zorganizowane czy jak to wygląda? jak można się wbić i kiedy następne upalanie?

tak jak napisał zajencev :) + jeszcze trzeba wybulić chyba niezłe hajsiwo :)

Zajencev trza było mówić ze to Ty, na krzywy ryj bym się kopsnął parę razy :P

ps. ktoś sie wybiera na http://www.rallyos.pl/ ??

Mirek - Pon 17 Mar, 2014

Cytat:
ps. ktoś sie wybiera na http://www.rallyos.pl/ ??

w tym samym czasie jest trening na torze ESTA, więc zdecydowanie NIE