na androidzie przeszedlem 3 kampanie M - Nie 04 Gru, 2011
Jakarti napisał/a:
fydi napisał/a:
World of Tanks
na androidzie przeszedlem 3 kampanie
To jest bardzo dobra kibelgra w dobie wyscigu szczurow.bizon - Pon 05 Gru, 2011 ja pykam w wot, ale sadzac po wpisach, w inne, niz wy Jakarti - Pon 05 Gru, 2011
M napisał/a:
To jest bardzo dobra kibelgra w dobie wyscigu szczurow.
wracajac jescze do drag wheels to tez to przeszedlem
no wlasnie.. cos ciekawego na Androida? cos a'la civilization? M - Pon 05 Gru, 2011
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
To jest bardzo dobra kibelgra w dobie wyscigu szczurow.
wracajac jescze do drag wheels to tez to przeszedlem
no wlasnie.. cos ciekawego na Androida? cos a'la civilization?
Ja obecnie gram w defendera - bardzo dobre na kibelek.Jakarti - Pon 05 Gru, 2011 przestan z tym kiblem
zycie toczy sie rowniez na kanapie przed TV!
defender to takie co budujesz wiezyczki itp i stworki idą? M - Pon 05 Gru, 2011
Jakarti napisał/a:
przestan z tym kiblem
zycie toczy sie rowniez na kanapie przed TV!
defender to takie co budujesz wiezyczki itp i stworki idą?
Tak, zbierasz punkty i upgradujesz bronie
Ja na kanapie przed tv siedzę na hh.org was79 - Wto 06 Gru, 2011 Gdzieś mi wcięło instrukcję z PS3, a mam pytanie, gdzie sprawdzić, ile zostało miejsca na twardym?zefir - Wto 06 Gru, 2011 zapisujac wideo z PSN masz podany dysk i ilosc miejsca zefir - Wto 06 Gru, 2011 Wojtek mow jak Assasin, bo mam na niego chętke was79 - Wto 06 Gru, 2011
zefir napisał/a:
zapisujac wideo z PSN masz podany dysk i ilosc miejsca
aha czyli trzeba byle jakie wideo ze sklepu ściagnąc, żeby sprawdzić?
zefir napisał/a:
Wojtek mow jak Assasin, bo mam na niego chętke
Dla mnie mega, podobał mi sie brotherhood i ta część też mnie wciagnęła. Praktycznie gram od premiery - fakt niezbyt intensywnie - a dopiero mam 3 z 5 kluczy.
Ze istotnych zmian, dodali możliwość konstrukcji bomb (niszczące, dymne, odwracające uwagę) i zjeżdżania na linie za pomocą haka.
Część ludzi narzeka, że odgrzewany kotlet, jednak inne miasto, inni przeciwnicy i jest dobrze
p.s. jak masz inne wydatki, albo masz coś do ogrania innego, to poczekaj chwile, jak zmęczę to puszczę Ci za dobry prajsAnonymous - Wto 06 Gru, 2011
was79 napisał/a:
Gdzieś mi wcięło instrukcję z PS3, a mam pytanie, gdzie sprawdzić, ile zostało miejsca na twardym?
Ustawienia -> informacje o systemie was79 - Wto 06 Gru, 2011 kurde wydawało mi się, że tam sprawdzałem, chyba jestem ślepy zefir - Wto 06 Gru, 2011
was79 napisał/a:
zefir napisał/a:
zapisujac wideo z PSN masz podany dysk i ilosc miejsca
aha czyli trzeba byle jakie wideo ze sklepu ściagnąc, żeby sprawdzić?
zefir napisał/a:
Wojtek mow jak Assasin, bo mam na niego chętke
Dla mnie mega, podobał mi sie brotherhood i ta część też mnie wciagnęła. Praktycznie gram od premiery - fakt niezbyt intensywnie - a dopiero mam 3 z 5 kluczy.
Ze istotnych zmian, dodali możliwość konstrukcji bomb (niszczące, dymne, odwracające uwagę) i zjeżdżania na linie za pomocą haka.
Część ludzi narzeka, że odgrzewany kotlet, jednak inne miasto, inni przeciwnicy i jest dobrze
p.s. jak masz inne wydatki, albo masz coś do ogrania innego, to poczekaj chwile, jak zmęczę to puszczę Ci za dobry prajs
to jak skonczysz daj mi znak dyskretny znak fydi - Nie 11 Gru, 2011 Fajna ta nowa fifa
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WT-pNYPYE4g[/youtube]
P.S. Dlaczego wstawianie filmów z youtube przestało działać?