Fregata Trophy, pierwszy raz organizowane wzdłuż zalewu w Zagórzu.
które to jest zagórze, to w okolicy Chrzanowa ?? gdzie jakaś strona organizatora ??mocwiatru - Pon 10 Mar, 2014 Niee, koło Wałbrzycha.
https://www.facebook.com/...958256/?fref=tsJanusz - Pon 10 Mar, 2014 ee to troche mam daleko Siadly - Wto 11 Mar, 2014
tak.Janusz - Wto 11 Mar, 2014 super, zami znajomi do sklepania
a tak serio to zapraszam podejść się przedstawić i zagadać matt - Wto 11 Mar, 2014 Janusz, na czym jedziesz? zimówka późny Janusz / r888 późny Janusz czy deszcze późny Janusz? arssss - Wto 11 Mar, 2014 Pewnie na nowy wczesny Janusz R1R matt - Wto 11 Mar, 2014 ja chyba też R1r, przód wczesny Janusz, tył późny Janusz .... ewentualnie r888 późny Janusz ale tak troche straszą tym deszczo-śniegiem, więc może gdybym miał daleko od Janusza nówke r888 to co innego Janusz - Wto 11 Mar, 2014
arssss napisał/a:
Pewnie na nowy wczesny Janusz R1R
dokładnie, funkiel nówka juz rozdziewiczona do tego stopnia ze nawet tył dostał po dupie... strasznie szybko sie ta franca przegrzewa, i wolno stygnie... do tego stopnia ze po kilku przejazdach trasy z filmiku, mimo ze jeździłem pod rząd nie więcej niz 3- 4razy w jedna i druga stronę i dawałem oponie odpocząć na jakieś 30 minut. to po kilku takich sesjach opona była miękka ja zimówka, i odczuwalnie przestała kleić... do tego zaczęło ja "wydzierać"
zastanawiam sie czy nie polecieć na "poźny janusz dociete do drutu stare r888"Janusz - Wto 11 Mar, 2014
matt napisał/a:
ale tak troche straszą tym deszczo-śniegiem
nie mów ze bede musiał jechac na bardzo poźny janusz, docieta stara zimówka pod szuter Wrobel - Śro 12 Mar, 2014
Janusz napisał/a:
matt napisał/a:
ale tak troche straszą tym deszczo-śniegiem
nie mów ze bede musiał jechac na bardzo poźny janusz, docieta stara zimówka pod szuter
ile tego sniegu by musialo spasc zeby trzeba bylo zimowke!? matt - Śro 12 Mar, 2014 no jakoś tyle:
Wrobel - Czw 13 Mar, 2014 no przynajmniej mocwiatru - Czw 13 Mar, 2014 Sobota nie zapowiada się ciekawie, chyba w całej Polsce. Zobaczymyjarek-malopolska - Pią 14 Mar, 2014 Ma ktos info w jakiej konfiguracji idzie kobylec i syberia? Kobylec pewnie mostek pogana w prawo do gory a drugi odcinek?