KarQ - Pon 13 Sty, 2014 Temat do prześledzenia i znajdziesz odpowiedź - http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=5613olek - Pon 13 Sty, 2014 wszystko mozna wyjac i wlozyc, tak samo widac dalej seryjny wydech. qbus - Pon 13 Sty, 2014 Nie ma szpery.Janusz - Pon 13 Sty, 2014 ehh. a ja w robocie siedziałem 106 - Pon 13 Sty, 2014 moja Łucja jechala najpierw u Michała na prawym, a póżniej z Markiem...
Marek na mecie "cały czas miałem w głowie, że jechała wcześniej z Michałem".
na pytanie jak było Łucja odp "normalnie, zwyczajnie, szkoda, ze przez szczyty
nie jechalismy" (dojazdówka do Dobczyc)
Wrobel, matt - sorry nie mam, nie robiłem. byłem z dziewczynami +
jeszcze zapinałem w pasy ludzi u Michała. matt nie wiedziałem, ze zmieniłes
oklejenie auta matt - Pon 13 Sty, 2014 106, spoko nie obrażamy się
co do oklejenia ... będzie niedługo z rok Kenet - Pon 13 Sty, 2014 Fajnie poskładane to saxo Wrobel - Pon 13 Sty, 2014
106 napisał/a:
Wrobel, matt - sorry nie mam, nie robiłem.
matt napisał/a:
106, spoko nie obrażamy się
ja jakos tak inaczej
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.beJanusz - Pon 13 Sty, 2014 w niedziele tez mozna było polatać ?? czemu nikt nie mówił w sobote siedziałem w pracy, ale w niedziel bym sie coś poobijał po krzakach...Marek23 - Pon 13 Sty, 2014 Wszyscy fajnie jeździli,każdy na swój sposób. Ja miałem opony 165 zimówki,więc nawet nie próbowałem szybko jeździć. Szpery nie ma, wygląda dramat,ale będzie oklejenie, 15 na dobrym ET,zawias w dół i mocny silnik. Kocham ten sport i trzeba bedzie jeździć. Dzięki dla Qbusa za zaproszenie i ogólnie delikatny mecenat nad moim rajdowaniem Janusz - Pon 13 Sty, 2014
Marek23 napisał/a:
Dzięki dla Qbusa za zaproszenie
kuwa, ja nie dostałem zaproszenia.... nie zaprosiliscie MNIE?? kuwa MNIE??
chu.j obraziłem sie was79 - Wto 14 Sty, 2014 qbus - Wto 14 Sty, 2014 Januszek tyle razy byles zapraszany i zawsze cos stalo na twojej drodze w moje okolice Janusz - Wto 14 Sty, 2014 u chuk... Na kolanach z pierścionkiem przyjdź to może wybaczę 106 - Wto 14 Sty, 2014
Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Dzięki dla Qbusa za zaproszenie
kuwa, ja nie dostałem zaproszenia.... nie zaprosiliscie MNIE?? kuwa MNIE??
chu.j obraziłem sie
jeszcze slyszałem jak sie chichrali... "Janusza nie zaprosiliśmy "