was79 - Pon 21 Sie, 2017 Sporo tego ale to jest dobre Kenet - Pon 21 Sie, 2017 Alexxx - Pon 21 Sie, 2017 Kapitan Polska... powinno być "Karakan Wielki" Cassis - Wto 22 Sie, 2017 Kapitan ŻoliborzAlexxx - Śro 23 Sie, 2017 Nie mi oceniać czy to wszystko prawda ale tragi-komedia to mało powiedziane
Staliśmy się w tym momencie świadkami narodzin Pierwszej Eskadry Lotniczej Obrony Terytorialnej. Drzewo, na którym stał, wyrwało się spod tego, co właśnie zostało przecięte. Matiego wypierdoliło kurwa na wysokość trzeciego piętra. Poleciał takim lobem, że jakiś żołnierz zdążył powiedzieć EJ, DOBRA, DZWOŃCIE PO MEDYKÓW, zanim jeszcze wylądował. Mati miał w dodatku rękę z telefonem wyciągniętą w górę, więc wyglądał jak superman, co też tak lata z pięścią wyciągniętą przed siebie. Jebany miał szczęście, że na trasie jego przelotu było jakieś niezłamane drzewo, bo trochę go gałęzie wyhamowały i dodatkowo go obróciły nogami w dół, bo wcześniej leciał centralnie na łeb, jak po skoku z trampoliny do basenu. Jak przypierdolił o ziemię, to aż kurwa kurz się dookoła wzbił i szyszki podskoczyły.
Nieprzytomnego Matiego zawieźli do szpitala. Ekipa obronna miała więc już jednego zaginionego w akcji i jednego ciężko rannego, nie licząc tych 4, co byli na wczasach w Łebie. Seba 2, ten co został z kapralem Mirkiem, usiadł na pieńku i zaczął płakać. Mirek też się na chwilę zasmucił, ale potem chciał podnieść morale i zaczął intonować okrzyki typu NA CZEŚĆ RANNEGO MATIEGO HIP HIP HURA i CHWAŁA BOHATEROM, ale spotkały się tylko z pełnymi zażenowania spojrzeniami i rozmyły w huku pił spalinowych.
was79 - Śro 23 Sie, 2017 rabarbar - Śro 23 Sie, 2017 Polecam profil gościa na fb,większość takich historyjek ma bardzo śmiesznychwas79 - Pon 11 Wrz, 2017 e30 cabrio z copartu B-Rey - Pon 11 Wrz, 2017 WONGIEL!!!siema - Pon 11 Wrz, 2017 Nie wiem czy bardziej oburza mnie węgiel w E30 czy grzyby w Tesli S
was79 - Śro 13 Wrz, 2017 Bart - Pią 22 Wrz, 2017 który to?