To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Jaco - Sob 12 Paź, 2013

Janusz napisał/a:

kurde, dopiero teraz widze ze byłem tak zaskoczony kompletnym brakiem trakcji na tym dohamowaniu,

Nie chciałbym się mądrzyć, ale jak patrze na ten filmik to mam wrażenie, że nie zaskoczył Cię ( w sumie to nie tylko Ciebie) brak przyczepności na hamowaniu, tylko widok za zakrętem, co chyba wynika z słabego opisu, a to też trzeba ćwiczyć :)

Janusz - Sob 12 Paź, 2013

Cytat:
Nie chciałbym się mądrzyć, ale jak patrze na ten filmik to mam wrażenie, że nie zaskoczył Cię ( w sumie to nie tylko Ciebie) brak przyczepności na hamowaniu, tylko widok za zakrętem, co chyba wynika z słabego opisu, a to też trzeba ćwiczyć :)

nie ! to był w sumie pierwszy zakręt pierwszego odcinka, były dwa zapoznania, i akurat ten zakręt wiedziałem doskonale jak wyglada nawte bez opisu... poprostu był on bardzo trudny technicznie, spadanie, dohamowanie w zakręcie na syfie i nawrotka... do tego opony ułożone tak ze dodatkowo "wypychały" Cie do rowu bo musiałem bardzo opóźnić skręt...

jak patrze na swoje dohamowanie to mi wstyd :lol2: :lol2: w środku to inaczej wyglądało.... był mocny atak i zero przyczepnosci przy hamowaniu :rotfl: :rotfl: zreszta na ostatnim przejeżdzie tez miałem problem z tym zakrętem, bo zrobiłem bardzo podobnie tylko troche wolniej i udało sie jakos obrócić w dobra strone, wiec tu akuart opis nie miał nic do rzeczy.

a co do żółtej Astry, to przed startem powiedział ze idzie o wszystko i nie odpuszcza ;D

roj - Sob 12 Paź, 2013

Janusz napisał/a:
a co do żółtej Astry, to przed startem powiedział ze idzie o wszystko i nie odpuszcza ;D

a na którym przejeździe się zrolował?

Janusz - Nie 13 Paź, 2013

na pierwszym. Gosc ogarnia i jest szybki, ostatnio cały czas na pudle.
zajcev_28 - Nie 13 Paź, 2013

Janusz napisał/a:

impreza masakra, każdy z przygodami, dzwonów od ch***...

jak zobaczyłem, że Kobylec leci na dół to wiedziałem, że będzie się tam działo :)

spoko, szkoda tylko tej obsuwy czasowej...

Janusz - Nie 13 Paź, 2013

obsuwa wynikała z dzwonów, wiec mozna ja zrozumiec.

moim zdaniem duzo dzwonów było prze zzłe ułozenie trasy... te opony koło mostku, nie zwiększyły bezpieczenstwa tylko odwrotnie.... tak samo szykana zaraz za szczytem...

zajcev_28 - Nie 13 Paź, 2013

Janusz napisał/a:
obsuwa wynikała z dzwonów, wiec mozna ja zrozumiec.

moim zdaniem duzo dzwonów było prze zzłe ułozenie trasy... te opony koło mostku, nie zwiększyły bezpieczenstwa tylko odwrotnie.... tak samo szykana zaraz za szczytem...

zgadzam sie, nie pierwszy raz zastanawialem sie czemu maja sluzyc tak a nie inaczej ulozone opony, chyba glownie zeby bylo "widowiskowo"

niby mozna zrozumiec, ale tak samo mozna bylo przewidziec ze przy 85 zalogach i puszczeniu Kobylca na dol, bedzie dzwon za dzwonem :) po co wiec wypuszczac zalogi z "serwisu" zeby staly ponad godzine za PKCem do startu... ;)

ale ch.... i tak bylo lepiej jak w Wisniowej :hhe:

Marek23 - Nie 13 Paź, 2013

Ja lecialem z Zajcevem 106 od młodego. Tym razem od początku atak i po 2 oesach byliśmy bardzo wysoko jak na auto i opone. Ale potem nie weszła 1, staliśmy z 5 sekund, atak full i nieschamowanie się do szykany. Minalem ją w ostatniej chwili, bo auto nie moje, a prędkość była za duża. Za to kara,itd. Ale ogólnie było super, pilot profeska, polecam.
qbus - Wto 15 Paź, 2013

Maras się odnalazł w 106, świetna jazda!

Bad-i - Wto 15 Paź, 2013

Tyle razy mowilem zeby wszedl w saxo
jarek-malopolska - Wto 15 Paź, 2013

Bedzie 106 - bedzie 106 - bedzie 106 :jupi:
pum - Wto 15 Paź, 2013

dobremu kierowcy samochód w jeździe nie przeszkadza? dobrze to wygląda.
rundi - Śro 06 Lis, 2013
Temat postu: 22 Będziński Rally Sprint
01.12.2013 odbędzie się ostatnia runda tegorocznego cyklu TROFEUM RALLY SPRINT czyli 22 Będziński Rally Sprint.
Szczegóły :
https://www.facebook.com/...273097/?fref=ts
lub
www.zamkowy.org

106 - Nie 12 Sty, 2014

dzisiejszy WOŚP w Dobczycach

siema - Nie 12 Sty, 2014

:jupi: