Bonczek - Czw 13 Paź, 2016 Kenet - Czw 13 Paź, 2016 Kamill - Pią 14 Paź, 2016 Od 3 tyg na pokladzie samolotów jest komunikat o komórkach najpierw standardowy żeby wyłączyć. Później dodatek o note 7, aby wogole nie używać i nie włączać i nie ładować podczas lotu
W Polsce można nota wymienić na edge 7 za free. Samsung ogłosił ze wycofują note 7 i wstrzymuja dalszy rozwój serii note.zefir - Pią 14 Paź, 2016 no i ten Note7 zjebał mi opcję na kolejny telefon
potem miałem ogarnąć s7 edge własnie, ale stwierdziłem że jednak potrzebuje coś max 5cali i wodszczelnego w miare (zeby kitrać tel jak biegam do saszety) i skonczyło się na iphone7 128gb, bo mieli mega dobre ceny w Tmobile na utrzymaniu klienta
narazie testuje i jestem 40/40 czy go zostawić czy wrócić do Androida.
Czołem!Chloru - Pią 14 Paź, 2016 zefir, ja miałem jeszcze lepszą ofertę. Zostawiłem sobie Note4 za 0 PLN i dalej jestem zajebiscie zadowolony.
No i mam gniazdo jack Kamill - Pią 14 Paź, 2016 Mi edge nie pasuje bo często dotykałem ekranu ręką która trzymam telefon i coś przypadkowo wciskalem.zefir - Pią 14 Paź, 2016
Chloru napisał/a:
zefir, ja miałem jeszcze lepszą ofertę. Zostawiłem sobie Note4 za 0 PLN i dalej jestem zajebiscie zadowolony.
No i mam gniazdo jack
od roku mam słuchawki bezprzewodowe, note4 dla mnie stał sie za duży zwyczajnie, a na treningach długich musiałem uważać na wode/deszcz/wilgoć i został jako firmówka Chloru - Pią 14 Paź, 2016 Nie no, fajny nawet ten ajfon. Liczyłem na szitstorm po prostu
U mnie chodzą ploty, że mamy dostać firmowe ajfony więc się wstrzymuję. A ponieważ jestem bardziej e-sportowcem niż sportowcem to wilgoć mi nie straszna Bonczek - Nie 16 Paź, 2016 Za ile ip7 Ci Zefciu położyli?was79 - Pon 17 Paź, 2016 Nie macie czasem ochoty tak przejechać przez rondo michool_vt - Pon 17 Paź, 2016 Wylądował jak prawdziwe wrcJanusz - Pon 17 Paź, 2016
was79 napisał/a:
Nie macie czasem ochoty tak przejechać przez rondo Obrazek
ja bardzo chętnie, podoba mi sie ten lot,fydi - Pon 17 Paź, 2016 wow. co za miszcz Dariano - Śro 19 Paź, 2016 Dobry Qukie - Pią 21 Paź, 2016 miszcz śmieszek