Marek23 - Wto 01 Paź, 2013 No niestety, ciężko tak wejść w auto na szutrze i bez kary polecieć po szykanach...ale losing is losing. Przytrenuje z jeden dzień i wpadnę na rundę nr 2 Mirek - Wto 01 Paź, 2013 No niestety szykana zabrała nam wygraną w generalce... Ale czekamy na rewanż w rundzie drugiej Marek23 - Wto 01 Paź, 2013 Spoko, juz nie bede szukal wymowek. Gratki szybkiej jazdy.Janusz - Śro 02 Paź, 2013
Cytat:
A miałeś szansę mnie klepnąć, bo 500metrowy powolny kurs na stację i z powrotem nie przywrócił mi formy, która wygasła od 5 miesięcy nie upalania. Inaczej mówiąc jechałem słabo,ale impreza zacna. Będę zimą się odegrać.
czyli forma podobna 12 jest rallysprint w łapanowie, jak $$ pozwoli to sie wybieram Janusz - Pon 07 Paź, 2013 wybiera sie ktoś na 4 sjs ??rallyfilip - Pon 07 Paź, 2013 Najpierw trzeba opanować bunt mieszkańców
o by się stało, gdyby niepowiadomiony rolnik wyjechał wcześniej w pole, a po zakończeniu prac wjechał na drogę?
Troche jak
Cytat:
- A gdyby tu było przedszkole w przyszłości... i wasz synek mały przechodził... w przyszłości... A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie, więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!
qbus - Pon 07 Paź, 2013 teraz w łapanowie a nie w czernichowie Janusz - Pon 07 Paź, 2013 eee teraz jest w łapanowie tam w tym roku było rotacyjnie, raz czernichów, raz łapanów a ostatniow sierpniu było w czernichowieKenet - Pon 07 Paź, 2013 WRAK RACE na Ułężu
Wpisowe 150 zł, za 300 wypożyczamy auto na miejscu Rasputin - Pon 07 Paź, 2013 Planuje w przyszłym roku wybrać się. Jak jeszcze bedzie na Ułężu to malina.
W sumie to na Słomczynie mogli by to zrobić Kenet - Pon 07 Paź, 2013 Ja na pewno jadę, mam już nawet auto jarek-malopolska - Sob 12 Paź, 2013 dzisiejszy Łapanów.. Ze marek z kuba jadą to wiedziałem, ale Janusz sie nie chwalił
na pierwszym planie:
http://www.youtube.com/wa...jjfiyz82wGFmWxAroj - Sob 12 Paź, 2013 dobrze poszedł gość Astrą (1:17->)
mam nadzieję, że ten rozwalony sc to nie Rallyfilip?
edit: dobra, widzę, że na 99% to nie to chociaż kolor i pomarańczowe naklejki takie sameJanusz - Sob 12 Paź, 2013
kurde, dopiero teraz widze ze byłem tak zaskoczony kompletnym brakiem trakcji na tym dohamowaniu, ze nawet nie odkręciłem kiedy w dobra stronę rajdowe przedszkole.....
ten zakręt mi mega nie siadał dzisiaj, na trzeciej petli mimo ze strasznie go odpusciłem, to i tak skończyło sie tam zatrzymałem
impreza masakra, każdy z przygodami, dzwonów od ch***...
niestety nawet nie wiedziałem, ale załapaliśmy sie na 3 kary za szykany musiałem naprawdę delikatnie o nie zahaczyć, bo w samochodzie nic słychać ani czuć nie było, tylko ze dwa razy sie zastanawiałem czy nie było zbyt blisko... no i najwidoczniej było a szkoda bo byłoby pierwsze w klasie, pomimo tych cofań i zatrzymań a tak tylko piąte. Ewidentnie brakuje wjeżdżania w tym sezonie