To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Marek23 - Wto 01 Paź, 2013

No niestety, ciężko tak wejść w auto na szutrze i bez kary polecieć po szykanach...ale losing is losing. Przytrenuje z jeden dzień i wpadnę na rundę nr 2 ;)
Mirek - Wto 01 Paź, 2013

No niestety szykana zabrała nam wygraną w generalce... Ale czekamy na rewanż w rundzie drugiej ;)
Marek23 - Wto 01 Paź, 2013

Spoko, juz nie bede szukal wymowek. Gratki szybkiej jazdy.
Janusz - Śro 02 Paź, 2013

Cytat:
A miałeś szansę mnie klepnąć, bo 500metrowy powolny kurs na stację i z powrotem nie przywrócił mi formy, która wygasła od 5 miesięcy nie upalania. Inaczej mówiąc jechałem słabo,ale impreza zacna. Będę zimą się odegrać.

czyli forma podobna ;p 12 jest rallysprint w łapanowie, jak $$ pozwoli to sie wybieram :)

Janusz - Pon 07 Paź, 2013

wybiera sie ktoś na 4 sjs ??
rallyfilip - Pon 07 Paź, 2013

Najpierw trzeba opanować bunt mieszkańców ;)

KLIK

was79 - Pon 07 Paź, 2013

Cytat:
o by się stało, gdyby niepowiadomiony rolnik wyjechał wcześniej w pole, a po zakończeniu prac wjechał na drogę?

Troche jak :rotfl:
Cytat:
- A gdyby tu było przedszkole w przyszłości... i wasz synek mały przechodził... w przyszłości... A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie, więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu!

qbus - Pon 07 Paź, 2013

teraz w łapanowie a nie w czernichowie ;)
Janusz - Pon 07 Paź, 2013

eee teraz jest w łapanowie :P tam w tym roku było rotacyjnie, raz czernichów, raz łapanów :) a ostatniow sierpniu było w czernichowie
Kenet - Pon 07 Paź, 2013

WRAK RACE na Ułężu :jupi:

https://www.facebook.com/...23984097&type=1

Wpisowe 150 zł, za 300 wypożyczamy auto na miejscu :]

Rasputin - Pon 07 Paź, 2013

Planuje w przyszłym roku wybrać się. Jak jeszcze bedzie na Ułężu to malina.
W sumie to na Słomczynie mogli by to zrobić ;D

Kenet - Pon 07 Paź, 2013

Ja na pewno jadę, mam już nawet auto :jupi:
jarek-malopolska - Sob 12 Paź, 2013

dzisiejszy Łapanów.. Ze marek z kuba jadą to wiedziałem, ale Janusz sie nie chwalił :D
na pierwszym planie:
http://www.youtube.com/wa...jjfiyz82wGFmWxA

roj - Sob 12 Paź, 2013

dobrze poszedł gość Astrą (1:17->)
mam nadzieję, że ten rozwalony sc to nie Rallyfilip? o_O

edit: dobra, widzę, że na 99% to nie to chociaż kolor i pomarańczowe naklejki takie same

Janusz - Sob 12 Paź, 2013

jarek-malopolska napisał/a:
dzisiejszy Łapanów.. Ze marek z kuba jadą to wiedziałem, ale Janusz sie nie chwalił :D
na pierwszym planie:
http://www.youtube.com/wa...jjfiyz82wGFmWxA

kurde, dopiero teraz widze ze byłem tak zaskoczony kompletnym brakiem trakcji na tym dohamowaniu, ze nawet nie odkręciłem kiedy w dobra stronę :rotfl: :rotfl: rajdowe przedszkole.....

ten zakręt mi mega nie siadał dzisiaj, na trzeciej petli mimo ze strasznie go odpusciłem, to i tak skończyło sie tam zatrzymałem :lol2:

impreza masakra, każdy z przygodami, dzwonów od ch***...

niestety nawet nie wiedziałem, ale załapaliśmy sie na 3 kary za szykany ;/ musiałem naprawdę delikatnie o nie zahaczyć, bo w samochodzie nic słychać ani czuć nie było, tylko ze dwa razy sie zastanawiałem czy nie było zbyt blisko... no i najwidoczniej było ;/ a szkoda bo byłoby pierwsze w klasie, pomimo tych cofań i zatrzymań a tak tylko piąte. Ewidentnie brakuje wjeżdżania w tym sezonie ;/