Maciusiowy - Wto 08 Lis, 2011 też zakupiłem, może w czwartek przyjdzie iQ - Wto 08 Lis, 2011 Powiem tylko ze rwie dupe, duuuzo ciekawsze niz BF3Michał - Wto 08 Lis, 2011 ale co, MP czy SP ??iQ - Wto 08 Lis, 2011 Narazie gralem tylko w SP, jutro pogram w MPanjas - Śro 09 Lis, 2011 SP odpuściłem ale MP jest git. Trochę dziś poszczelałem i jutro będę szczelał dalej.
Aż żal, że mam tyle roboty, że spokojnie pochorować nie mogę Michał - Śro 09 Lis, 2011 sp lepszy od bf3
natomiast multi karwa mnie zawiódł ... to samo co w poprzedniej wersjiwas79 - Śro 09 Lis, 2011 Podoba mi się, dokładnie tego czego się spodziewałem. Wczoraj jedynie testy MP, na testy SP nie starczyło sił, bo po poprzedniej pijackiej nocy, oczy mi się zamykały
Poza tym multi dobrze wczoraj śmigał (~900 tys. grających ), lagi były na jednej planszy.iQ - Śro 09 Lis, 2011 Wczoraj wieczorem tez troche pogralem w MP i jest bardzo fajnie, SP chyba pojdzie w odstawke. Widzialem ze was79 i anjas napinali w team deathmatch. Bedzie trzeba sie zgrac kiedys, bede robil za mieso armatnie was79 - Śro 09 Lis, 2011 Zapraszam, jak gramy w jednym teamie, to anjas łoi wszystkich, a ja na końcu tabeli, wiec nie odbieraj mojej roli iQ - Śro 09 Lis, 2011 Jak z wami zagram to bedziesz przynajmniej 1 pozycje wyzej Musze troche popatrzec dzisiaj na mapy bo teraz wydaja mi sie totalnie zakrecone.was79 - Śro 09 Lis, 2011
Fakt, ja też mam totalne zagubienie, zwłaszcza na mapie z ruinami i metremanjas - Śro 09 Lis, 2011 trzeba nauczyć się map, bez tego jest ciężko.
was79 napisał/a:
ak gramy w jednym teamie, to anjas łoi wszystkich, a ja na końcu tabeli, wiec nie odbieraj mojej roli
hehe, no bez przedsady. Miałem kilka gier, w których rzeczywiście złoiłem leszczy, ale to już po Twoim wylogowaniu
Rzeczywiście wczoraj było o tyle fajnie, że właściwie bez lagów, poza jedną grą o której wspomniał Was6/9.
Mam wrażenie, że w odróżnieniu od poprzednich wersji ten COD tak dobierał gry, że prawie zawsze napinaliśmy z Polakami. Chyba, że mieliśmy takiego farta, albo tylu Polaków pogrywa w CODa was79 - Śro 09 Lis, 2011 racja, co drugi pampoń miał w nicku PL, ale może dzięki temu tak multi śmigał?iQ - Śro 09 Lis, 2011 Ja gralem z samymi finami wiec raczej na 100% gracze sa dobierani zeby lag byl minimalny.anjas - Śro 09 Lis, 2011 +1 dla COD.
Mam nadzieję, że uda się pograć przez kilka miesięcy bez lagów