To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Maciusiowy - Wto 08 Lis, 2011

też zakupiłem, może w czwartek przyjdzie :)
iQ - Wto 08 Lis, 2011

Powiem tylko ze rwie dupe, duuuzo ciekawsze niz BF3
Michał - Wto 08 Lis, 2011

ale co, MP czy SP ??
iQ - Wto 08 Lis, 2011

Narazie gralem tylko w SP, jutro pogram w MP
anjas - Śro 09 Lis, 2011

SP odpuściłem ale MP jest git. Trochę dziś poszczelałem i jutro będę szczelał dalej.
Aż żal, że mam tyle roboty, że spokojnie pochorować nie mogę :/

Michał - Śro 09 Lis, 2011

sp lepszy od bf3
natomiast multi karwa mnie zawiódł ... to samo co w poprzedniej wersji

was79 - Śro 09 Lis, 2011

Podoba mi się, dokładnie tego czego się spodziewałem. Wczoraj jedynie testy MP, na testy SP nie starczyło sił, bo po poprzedniej pijackiej nocy, oczy mi się zamykały :]
Poza tym multi dobrze wczoraj śmigał (~900 tys. grających ^_^ ), lagi były na jednej planszy.

iQ - Śro 09 Lis, 2011

Wczoraj wieczorem tez troche pogralem w MP i jest bardzo fajnie, SP chyba pojdzie w odstawke. Widzialem ze was79 i anjas napinali w team deathmatch. Bedzie trzeba sie zgrac kiedys, bede robil za mieso armatnie :]
was79 - Śro 09 Lis, 2011

Zapraszam, jak gramy w jednym teamie, to anjas łoi wszystkich, a ja na końcu tabeli, wiec nie odbieraj mojej roli :lol2:
iQ - Śro 09 Lis, 2011

Jak z wami zagram to bedziesz przynajmniej 1 pozycje wyzej ;D Musze troche popatrzec dzisiaj na mapy bo teraz wydaja mi sie totalnie zakrecone.
was79 - Śro 09 Lis, 2011

:jupi:

Fakt, ja też mam totalne zagubienie, zwłaszcza na mapie z ruinami i metrem

anjas - Śro 09 Lis, 2011

trzeba nauczyć się map, bez tego jest ciężko.

was79 napisał/a:
ak gramy w jednym teamie, to anjas łoi wszystkich, a ja na końcu tabeli, wiec nie odbieraj mojej roli

hehe, no bez przedsady. Miałem kilka gier, w których rzeczywiście złoiłem leszczy, ale to już po Twoim wylogowaniu :)
Rzeczywiście wczoraj było o tyle fajnie, że właściwie bez lagów, poza jedną grą o której wspomniał Was6/9.
Mam wrażenie, że w odróżnieniu od poprzednich wersji ten COD tak dobierał gry, że prawie zawsze napinaliśmy z Polakami. Chyba, że mieliśmy takiego farta, albo tylu Polaków pogrywa w CODa :)

was79 - Śro 09 Lis, 2011

racja, co drugi pampoń miał w nicku PL, ale może dzięki temu tak multi śmigał?
iQ - Śro 09 Lis, 2011

Ja gralem z samymi finami wiec raczej na 100% gracze sa dobierani zeby lag byl minimalny.
anjas - Śro 09 Lis, 2011

+1 dla COD.
Mam nadzieję, że uda się pograć przez kilka miesięcy bez lagów :)