Tak, to ten z sekwą, tyle, ze sekwa zesrała się 2 tygodnie temu i wczoraj była tylko kłowka. Teoretycznie auto jest mocne, ale w praktyce na 3 proby startu nie dojechało nigdy do mety w tym ani jednego os-u bez problemow
a z czego wynikają te problemy ?106 - Pon 23 Wrz, 2013 z budzetu?Jaco - Pon 23 Wrz, 2013 No właśnie do tego zmierzam, problem nie tkwi w tym, że to jest MG, tylko w tym , że ktoś oszczędza i może nie do końca właściwie obchodzi się z takim potworkiem.Marek23 - Pon 23 Wrz, 2013 Szukam pilota na niedzielę na szutrowe Dobczyce. Auto to 106 z klatko.jarek-malopolska - Wto 24 Wrz, 2013 106 z klatka...
Preludium do przyszlorocznych startow.. Mick - Wto 24 Wrz, 2013
Jaco napisał/a:
No właśnie do tego zmierzam, problem nie tkwi w tym, że to jest MG, tylko w tym , że ktoś oszczędza i może nie do końca właściwie obchodzi się z takim potworkiem.
Jeśli chodzi o budżet to myśle, ze ma spory na ten samochód. Problemem jest osoba, który ten samochód "dogląda". Niby znany fachura, ale chyba tylko dużo go kasuje a niewiele robi...rallyfilip - Śro 25 Wrz, 2013 13 października ostatnia runda zmagań na torze Fiata. more info: Automobilklub Ziemi Tyskiej
ZapraszamMarek23 - Śro 25 Wrz, 2013
Cytat:
106 z klatka...
Preludium do przyszlorocznych startow..
Pozyczone. Starty jak będą to pożyczonym autem...Mirek - Pon 30 Wrz, 2013
qbus napisał/a:
Jakby ktos sie chcial pogonic po szutrze to zapraszamy 29.09 do Dobczyc...http://rally-sprint.pl/
Świetna impreza qbus. Bardzo fajnie się jeździło. Częściej coś róbcie qbus - Wto 01 Paź, 2013 Cieszymy sie bardzo z takich opinii... nastepna moze w grudniu lub dopiero po Wospie jarek-malopolska - Wto 01 Paź, 2013 qbus, milo bylo poznac i podpinam sie pod opinie Mirka z punktu widzenia kibica tez wszystko na duuzy plus widze tam min. 1 eliminacje w zimie, z metrowymi bandami licze ze sie uda cos takiego pojechac Janusz - Wto 01 Paź, 2013 ehh a clio zaś w proszku i od wiśniowej gdzie zrobiłem 4.5km nie siedziałem w nim nawet i co fajna impreza to mnie ominie Marek23 - Wto 01 Paź, 2013 A miałeś szansę mnie klepnąć, bo 500metrowy powolny kurs na stację i z powrotem nie przywrócił mi formy, która wygasła od 5 miesięcy nie upalania. Inaczej mówiąc jechałem słabo,ale impreza zacna. Będę zimą się odegrać.qbus - Wto 01 Paź, 2013 Marek wrócił do korzeni, szkoda że... nie przejechaliście się tak żeby to młody prowadził Mirek - Wto 01 Paź, 2013