To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Jaco - Pon 23 Wrz, 2013

Przem_106 napisał/a:

Tak, to ten z sekwą, tyle, ze sekwa zesrała się 2 tygodnie temu :/ i wczoraj była tylko kłowka. Teoretycznie auto jest mocne, ale w praktyce na 3 proby startu nie dojechało nigdy do mety w tym ani jednego os-u bez problemow :wall:

a z czego wynikają te problemy ?

106 - Pon 23 Wrz, 2013

z budzetu?
Jaco - Pon 23 Wrz, 2013

No właśnie do tego zmierzam, problem nie tkwi w tym, że to jest MG, tylko w tym , że ktoś oszczędza i może nie do końca właściwie obchodzi się z takim potworkiem.
Marek23 - Pon 23 Wrz, 2013

Szukam pilota na niedzielę na szutrowe Dobczyce. Auto to 106 z klatko.
jarek-malopolska - Wto 24 Wrz, 2013

106 z klatka... :jupi:
Preludium do przyszlorocznych startow.. :>

Mick - Wto 24 Wrz, 2013

Jaco napisał/a:
No właśnie do tego zmierzam, problem nie tkwi w tym, że to jest MG, tylko w tym , że ktoś oszczędza i może nie do końca właściwie obchodzi się z takim potworkiem.

Jeśli chodzi o budżet to myśle, ze ma spory na ten samochód. Problemem jest osoba, który ten samochód "dogląda". Niby znany fachura, ale chyba tylko dużo go kasuje a niewiele robi...

rallyfilip - Śro 25 Wrz, 2013

13 października ostatnia runda zmagań na torze Fiata. more info: Automobilklub Ziemi Tyskiej
Zapraszam

Marek23 - Śro 25 Wrz, 2013

Cytat:
106 z klatka... :jupi:
Preludium do przyszlorocznych startow.. :>

Pozyczone. Starty jak będą to pożyczonym autem...

Mirek - Pon 30 Wrz, 2013

qbus napisał/a:
Jakby ktos sie chcial pogonic po szutrze to zapraszamy 29.09 do Dobczyc...http://rally-sprint.pl/

Świetna impreza qbus. Bardzo fajnie się jeździło. Częściej coś róbcie :jupi:

qbus - Wto 01 Paź, 2013

Cieszymy sie bardzo z takich opinii... nastepna moze w grudniu lub dopiero po Wospie ;)
jarek-malopolska - Wto 01 Paź, 2013

qbus, milo bylo poznac i podpinam sie pod opinie Mirka ;) z punktu widzenia kibica tez wszystko na duuzy plus ;) widze tam min. 1 eliminacje w zimie, z metrowymi bandami ;D licze ze sie uda cos takiego pojechac ;)
Janusz - Wto 01 Paź, 2013

ehh a clio zaś w proszku i od wiśniowej gdzie zrobiłem 4.5km nie siedziałem w nim nawet :wall: :wall: i co fajna impreza to mnie ominie :P
Marek23 - Wto 01 Paź, 2013

A miałeś szansę mnie klepnąć, bo 500metrowy powolny kurs na stację i z powrotem nie przywrócił mi formy, która wygasła od 5 miesięcy nie upalania. Inaczej mówiąc jechałem słabo,ale impreza zacna. Będę zimą się odegrać.
qbus - Wto 01 Paź, 2013

Marek wrócił do korzeni, szkoda że... nie przejechaliście się tak żeby to młody prowadził ;)

Mirek - Wto 01 Paź, 2013

Marek23 napisał/a:
A miałeś szansę mnie klepnąć

Nam się udało :devil: