To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - humor :)

EmerytRs2 - Wto 10 Lis, 2015

Ciekawe co na to stara prowadzacego? :rotfl:
Vlodarsky - Wto 10 Lis, 2015

anjas, Jakarti, powołując się na źródło czyli książkę Jarosława Sokołowskiego to Pruszków dymał dziewczyny z wszystkich wyborów i jakoś żadnych problemów nie było. Nawet robili sobie prywatne wybory.
anjas - Wto 10 Lis, 2015

tak, czytałem. Porywająca lektura, serio :) ) Z tego co wspomina Masa pukali wszystkie.
Mam w pracy koleżankę, która w tamtym czasie była miss jednego z województw i chyba dość wysoko w konkursie ogólnopolskim. Ale jakoś nie miałem odwagi zapytać ile prawdy jest w książce Masy :D

Myślę, że różnica jest taka, że Pruszkowowi bali się podskoczyć a temu tańczącemu kolesiowi już nie.

Cartoon - Wto 10 Lis, 2015

anjas napisał/a:
tak, czytałem. Porywająca lektura, serio :) ) Z tego co wspomina Masa pukali wszystkie.
Mam w pracy koleżankę, która w tamtym czasie była miss jednego z województw i chyba dość wysoko w konkursie ogólnopolskim. Ale jakoś nie miałem odwagi zapytać ile prawdy jest w książce Masy :D

Myślę, że różnica jest taka, że Pruszkowowi bali się podskoczyć a temu tańczącemu kolesiowi już nie.

Mam dwie książki z serii (o pieniądzach; o porachunkach) i uważam, że obie warto przeczytać... Mam tylko wrażenie, że w takim tempie, za chwilę będzie ich ze 20

Jakarti - Wto 10 Lis, 2015

wy serio ze te ksiazki mafijne spoko?
myslalem o nich jak o takiej lekturze troche z dupy, nie na serio..
co tam takiego ciekawego jest?

Ambitną literaturą tego nie można nazwać, ale osobiście lubię historie o tamtych czasach-są one tak nieprawdopodobne, że aż ciężko w nie uwierzyć...
Nazwał bym to lekką lekturą na odmóżdżenie

anjas - Wto 10 Lis, 2015

Przeczytałem wszystkie. Dla mnie mają wartość sentymentalną bo doskonale pamiętam te czasy, tych ludzi i wydarzenia.
Lektura niewymagająca ale lekka. Dobrze wchodzi na klopie.

anjas napisał/a:
Dobrze wchodzi na klopie.

Idealnie podsumowane :-)

B-Rey - Wto 10 Lis, 2015

anjas napisał/a:
doskonale pamiętam te czasy, tych ludzi i wydarzenia.

Tak sobie myślę, dobrze, że w tamtych czasach byłem małym łebkiem i nie żyłem w stolicy.

Chloru - Wto 10 Lis, 2015

anjas, Cartoon, mam podobne odczucia. Nie trzeba się wysilać. Przeczytałem 3 książki Sokołowskiego i 2 Vegi. Całkiem zbieżne zeznania (jakościowe, nie próbowałem znaleźć powiązań z osobami itp.) z obu stron barykady.

Jeżeli ktoś lubi pomóżdżyć podczas czytania to polecam Jeszcze krótszą historię czasu Stevena Hawkinga.

Anonymous - Wto 10 Lis, 2015

Ten Masa to świadek koronny czy gwiazda? Bo chyba im się już po@#$%^doliło we łbach xD
Chloru - Wto 10 Lis, 2015

Zazdrość to straszne uczucie :faja:
was79 - Wto 10 Lis, 2015

Kurde jest tyle dobrych ksiażek, nie szkoda czasu na to?
Anonymous - Wto 10 Lis, 2015

Chloru napisał/a:
Zazdrość to straszne uczucie :faja:

Tak, zazdroszczę polskiemu mafioso, który się skur@#ł :rotfl:

Ta książka jest u mnie na tym samym poziome co książki Kasi Cichopek czy Kingi Rusin, fantasy wanna be ;)

PS: wydaję taką opinię nie czytając, ale to nie jest dla mnie prawdziwa literatura i szkoda mi na to czasu ;)

PS2: To jest moje subiektywne zdanie ;)

PS3: Tak, zazdroszczę, że za moje pieniądze sobie żyje xD

PS4: Anjas, ma jeszcze bluzę, którą dostał od Masy ;D

Vlodarsky - Wto 10 Lis, 2015

Ja teraz czwartą część milenium czytam - słabo. Nie ma nic wspólnego z trylogią poprzedniego autora, którą czytałem często do rana.