EmerytRs2 - Wto 10 Lis, 2015 Ciekawe co na to stara prowadzacego? Vlodarsky - Wto 10 Lis, 2015 anjas, Jakarti, powołując się na źródło czyli książkę Jarosława Sokołowskiego to Pruszków dymał dziewczyny z wszystkich wyborów i jakoś żadnych problemów nie było. Nawet robili sobie prywatne wybory.anjas - Wto 10 Lis, 2015 tak, czytałem. Porywająca lektura, serio ) Z tego co wspomina Masa pukali wszystkie.
Mam w pracy koleżankę, która w tamtym czasie była miss jednego z województw i chyba dość wysoko w konkursie ogólnopolskim. Ale jakoś nie miałem odwagi zapytać ile prawdy jest w książce Masy
Myślę, że różnica jest taka, że Pruszkowowi bali się podskoczyć a temu tańczącemu kolesiowi już nie.Cartoon - Wto 10 Lis, 2015
anjas napisał/a:
tak, czytałem. Porywająca lektura, serio ) Z tego co wspomina Masa pukali wszystkie.
Mam w pracy koleżankę, która w tamtym czasie była miss jednego z województw i chyba dość wysoko w konkursie ogólnopolskim. Ale jakoś nie miałem odwagi zapytać ile prawdy jest w książce Masy
Myślę, że różnica jest taka, że Pruszkowowi bali się podskoczyć a temu tańczącemu kolesiowi już nie.
Mam dwie książki z serii (o pieniądzach; o porachunkach) i uważam, że obie warto przeczytać... Mam tylko wrażenie, że w takim tempie, za chwilę będzie ich ze 20Jakarti - Wto 10 Lis, 2015 wy serio ze te ksiazki mafijne spoko?
myslalem o nich jak o takiej lekturze troche z dupy, nie na serio..
co tam takiego ciekawego jest?Cartoon - Wto 10 Lis, 2015 Ambitną literaturą tego nie można nazwać, ale osobiście lubię historie o tamtych czasach-są one tak nieprawdopodobne, że aż ciężko w nie uwierzyć...
Nazwał bym to lekką lekturą na odmóżdżenieanjas - Wto 10 Lis, 2015 Przeczytałem wszystkie. Dla mnie mają wartość sentymentalną bo doskonale pamiętam te czasy, tych ludzi i wydarzenia.
Lektura niewymagająca ale lekka. Dobrze wchodzi na klopie.Cartoon - Wto 10 Lis, 2015
anjas napisał/a:
Dobrze wchodzi na klopie.
Idealnie podsumowane B-Rey - Wto 10 Lis, 2015
anjas napisał/a:
doskonale pamiętam te czasy, tych ludzi i wydarzenia.
Tak sobie myślę, dobrze, że w tamtych czasach byłem małym łebkiem i nie żyłem w stolicy.Chloru - Wto 10 Lis, 2015 anjas, Cartoon, mam podobne odczucia. Nie trzeba się wysilać. Przeczytałem 3 książki Sokołowskiego i 2 Vegi. Całkiem zbieżne zeznania (jakościowe, nie próbowałem znaleźć powiązań z osobami itp.) z obu stron barykady.
Jeżeli ktoś lubi pomóżdżyć podczas czytania to polecam Jeszcze krótszą historię czasu Stevena Hawkinga.Anonymous - Wto 10 Lis, 2015 Ten Masa to świadek koronny czy gwiazda? Bo chyba im się już po@#$%^doliło we łbach Chloru - Wto 10 Lis, 2015 Zazdrość to straszne uczucie was79 - Wto 10 Lis, 2015 Kurde jest tyle dobrych ksiażek, nie szkoda czasu na to?Anonymous - Wto 10 Lis, 2015
Chloru napisał/a:
Zazdrość to straszne uczucie
Tak, zazdroszczę polskiemu mafioso, który się skur@#ł
Ta książka jest u mnie na tym samym poziome co książki Kasi Cichopek czy Kingi Rusin, fantasy wanna be
PS: wydaję taką opinię nie czytając, ale to nie jest dla mnie prawdziwa literatura i szkoda mi na to czasu
PS2: To jest moje subiektywne zdanie
PS3: Tak, zazdroszczę, że za moje pieniądze sobie żyje
PS4: Anjas, ma jeszcze bluzę, którą dostał od Masy Vlodarsky - Wto 10 Lis, 2015 Ja teraz czwartą część milenium czytam - słabo. Nie ma nic wspólnego z trylogią poprzedniego autora, którą czytałem często do rana.