qbica - Pią 20 Wrz, 2013 ile tam miejsc jeszcze macie? qbus - Pią 20 Wrz, 2013 Na razie ok 15 w tym Maras który musi naruchać furę, może jedźcie razem 5? qbica - Sob 21 Wrz, 2013 nie mam opon zostały mi dwa sliki w januszowym stanie i dwa uniroyale i jakieś biedne zimówki.
Na czym lepiej jechać na takim szutrze, na jakichś drogowych gumach czy zimówce?qbus - Sob 21 Wrz, 2013 Moim zdaniem i z moich doswiadczen to na zimowce.qbica - Sob 21 Wrz, 2013 no to muszę pomyśleć nad tą imprezą Loko - Sob 21 Wrz, 2013 Mam fajne gumy na takie imprezy pozostałość po saxofonie, stara zimówka Michelina, która ma dużo mięsa. Jest juz odpowiednio twarda, ale dalej ma dobry bieżnik. Chętnie się jej pozbędę.qbica - Sob 21 Wrz, 2013 szutrowych imprez mam dwie w sezonie, wiec tyle na moich zimówkach dojade Przem_106 - Sob 21 Wrz, 2013 Jutro debiut na prawym w Rallylandzie w dosc egzotycznym aucie roj - Nie 22 Wrz, 2013 no egzotyk zwłaszcza jak na PL.
kupiony gotowiec zrobiony poza Polską czy robiony u nas?
co tam siedzi?qbus - Nie 22 Wrz, 2013 to jest ta a gr ze sekwa? daj znac jakie wrazenia... ciekawe czy tym sie mozna scigac o generalke w rpp.Janusz - Nie 22 Wrz, 2013 jak to ma takie same wahacze jak wersja w gnoju, to nie wróże dużej żywotności na polskich OS Przem_106 - Nie 22 Wrz, 2013 Wyplul korbe bokiem na 1 Os-ie:-(roj - Nie 22 Wrz, 2013
Przem_106 napisał/a:
Wyplul korbe bokiem na 1 Os-ie:-(
jak tu nie kochać mg/rover koma600 - Pon 23 Wrz, 2013 o fuckPrzem_106 - Pon 23 Wrz, 2013
roj napisał/a:
no egzotyk zwłaszcza jak na PL.
kupiony gotowiec zrobiony poza Polską czy robiony u nas?
co tam siedzi?
Robiony w Belgii i wice mistrz Belgii jako Kit-car! Full profi
qbus napisał/a:
to jest ta a gr ze sekwa? daj znac jakie wrazenia... ciekawe czy tym sie mozna scigac o generalke w rpp.
Tak, to ten z sekwą, tyle, ze sekwa zesrała się 2 tygodnie temu i wczoraj była tylko kłowka. Teoretycznie auto jest mocne, ale w praktyce na 3 proby startu nie dojechało nigdy do mety w tym ani jednego os-u bez problemow